Δορυφοροι HT-2000 της ROISTER

Reaction score
4
πωλούνται δύο ζευγάρια δορυφοράκια της ROISTER HT_2000 σε άριστη κατάσταση(χωρίς το παραμικρό γδάρσιμο) μέ βάσεις δαπέδου απο το ΙΚΕΑ...το ένα ζευγάρι έχει ψηλές βάσεις και το άλλο κοντές.τιμή ζευγαριού 50€.

Reaction score
0
Απάντηση: Δορυφοροι HT-2000 της ROISTER

Υπάρχουν φωτογρφίες (βάση+ηχεία). Ενδιαφέρομαι για το ένα ζευγάρι.
Θα ήταν χρήσιμω να γνωρίζω το ύψος των βάσεων.

Ευχαριστώ.

Reaction score
4

οι διαστάσεις του ηχείου είναι 16cm βάθος,19cm πλάτος και 25cm ύψος.χρώμα δεν ξέρω ποιό ακριβώς είναι!ύψος βάσεων 40cm και 90cm αντίστοιχα...

Reaction score
0

μήπως γνωρίζουμε και τι βάρος έχει το κάθε ηχείο χωρίς τις βάσεις? :105: καθότι Θεσσαλονικείς και πρέπει να εμπλέξουμε και κούριερ στην μέση.

Reaction score
4

βάση μαζί με ηχείο είναι 7.4 κιλά και 6.8 αντίστοιχα....η αποστολή μπορει να γίνεικαι μέσω κτελ που βέβαια το πακετάρισμα(μπουρμπουλιθρονάυλον) και έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή...το βάρος είναι ανα τεμάχιο!

Reaction score
0

εμένα που δεν με ενδιαφέρει η βάση, μπορείς να μου πείς πόσο βαρύ είναι το κάθε ηχείο ώστε να υπολογίσω το κόστος για κούριερ με εντολή αγοράς?
Σόρυ αν σε παιδεύω άλλα αυτό είχα κατά νου και στο προηγούμενο πόστ (βάσεις έχω)

Reaction score
4

εμένα που δεν με ενδιαφέρει η βάση, μπορείς να μου πείς πόσο βαρύ είναι το κάθε ηχείο ώστε να υπολογίσω το κόστος για κούριερ με εντολή αγοράς?
Σόρυ αν σε παιδεύω άλλα αυτό είχα κατά νου και στο προηγούμενο πόστ (βάσεις έχω)
τα ηχεία είναι βιδωμένα στις βάσεις...βάρος ηχείου 4 κιλά!

Reaction score
4

το ένα ζευγάρι έφυγε για νέο σπίτι...έμειναν αυτά με τις μεγάλες βάσεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988