Δυσκολη επιλογη : LG η SAMSUNG

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους,

Ηρθε η ωρα για αγορα καινουργιας τηλεορασης και εχω καταληξει στα εξης μοντελα : LG 427000 Η 47 7000 (αναλογα με τη διαμορφωση του χωρου) και samsung 40A656 η το αντιστοιχο μοντελο στις 46''.
Εχω κοιταξει και τα δυο μοντελα και καταληγω στο οτι μεν η LG εχει καλυτερη αποδοση τιμης και ισως καλυτερη αντιπροσωπεια αλλα κατι δε μου κολλαει στην εικονα της.Ενταξει μου φαινεται να εχει πολυ καλη πιστοτητα στα χρωματα της αλλα μου αφηνει επισης και εντυπωσεις οπως αλλοιωση στην ευκρινεια διχως να πειθει για το ρεαλισμο της εικονας και καπως παραφορτωμενα χρωματα;(Συγχωρεστε με αλλα λογω απειριας ισως οι εκφρασεις που χρησιμοποιω να μην ειναι και οι σωστες οποτε οποιες διορθωσεις ευπροσδεκτες.)
Απο την αλλη μερια η SAMSUNG με κανει να αμφιβαλλω για την αξοπιστια της αντιπροσωπειας (Αληθεια ξερετε ποσα pixel δικαιολογει για το συγκεκριμενο μοντελο ; :118:).Ειναι και οι τιμες που ζηταει στην αγορα λιγο πιο τσιμπιμενες αλλα σαν εικονα μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις.
Tα δυο μοντελα στις αντιστοιχες ιντσες τα ειδα και με τηλεοπτικο αλλα και με υλικο DVD οχι ομως BD. Οπως ρωτησα στα καταστηματα που τις ειδα οι τηλεορασεις αυτες δεν ειχαν και τις σωστες ρυθμισεις.
Για να μη μακρυγορω αλλο εσεις τι προτεινετε και ποια η αποψη σας γιατι μου φαινεται το κουρασα πολυ.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
164
Εδώ θα διαφωνήσω... Καμία τηλεόραση δεν θα είναι ξεπερασμένη σε τρία χρόνια. Αν παίζει καλά τώρα, θα παίζει και τότε. Το αν θα υπάρχουν καλύτερες, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι καλή η δική σου.
Από τη στιγμή που και από προδιαγραφές είσαι εντάξει και από εικόνα, θα είσαι καλυμμένος για πολλά χρόνια.
Θα ξεπεραστεί όταν βγουν νέες τηλεοπτικές προδιαγραφές. Το BR και το HD τώρα παίρνει τα πάνω του. Σε δέκα χρόνια, θα έχουμε κάτι άλλο. Αλλά όχι νωρίτερα. Όσο αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς, πολύ αργότερα.
Μην ξεχνάμε ότι πλέον μιλάμε για ώριμα τεχνολογικά μοντέλα, και όχι για LCD χωρίς μαύρο και PLASMA που κάνουν burn-in για πλάκα.

Reaction score
40
Απάντηση: Δυσκολη επιλογη : LG η SAMSUNG

Θα σε βοηθουσε να διαβασεις την αποψη μου για το συγκεκριμενο μοντελο σε αυτο το τοπικ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=799908&posted=1#post799908 για να μην ξαναγραφω το κατεβατο...

Η samsung (fourlis) μιας και σκαρφαλωσε στην κορυφη σε πωλησεις εχει σοβαρεψει πολυ με τους πελατες.

Τα καμμενα πιχελς μην σε απασχολουν. Πολυ σπανιο φαινομενο σημερα. Και καψει που θα το βλεπεις στα 3 με 4 μετρα? Καμια εταιρια δεν δινει 0 πιξελ παντως.

Reaction score
40
Απάντηση: Δυσκολη επιλογη : LG η SAMSUNG

Δινει 0 πιξελ μεχρι 19'' απο εκει και πανω παμε στα 6 οπως ολοι. Αμα εχει αλλαξει κατι τωρα σε σχεση με το παρελθον πρεπει να ''μαλωσω'' τον πωλητη που δεν με εχει ενημερωσει.

Reaction score
164
Αυτό που λες ισχύει στα μόνιτορ.
Στις τηλεοράσεις, όλες οι συσκευές πάνω από 42" έχουν εγγύηση 0 pixel για 2 χρόνια.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef