Δυσλειτουργια του site

Reaction score
11.806
Από τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα και μετά δε μου λειτουργεί σωστά ή τουλάχιστον όπως λειτουργούσε στην προηγούμενη έκδοση vBulletin το κουμπί που είναι αριστερά από τον τίτλο του θέματος με όνομα "Go to first new post".

Πιο συγκεκριμένα:
1. Σε θέματα που έχω διαβάσει εως ένα σημείο και έχω να μπω πολλές μέρες, δεν με πάει στο τελευταίο ποστ που είχα διαβάσει αλλά αρκετά πιο μετά, με αποτέλεσμα να χάνω τη συνέχεια και να πρέπει να ανατρέχω σε προηγούμενες σελίδες για να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει.
2. Σε θέματα που δεν έχω μπει καθόλου, δεν με πηγαίνει στο πρώτο ποστ αλλά σε κάποιο επόμενο.

Στην παλιά vBulletin νομίζω το κουμπί λεγόταν "Go to first unread" ή κάτι τέτοιο και βόλευε καλύτερα. Τί ακριβώς συμβαίνει και γίνεται να αλλάξει; Είναι ο αποκλειστικός τρόπος που ανοίγω θέματα αυτό το κουμπί, οπότε αν δε λειτουργεί όπως παλιά, χάνω τη συνέχεια των θεμάτων.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Απάντηση: Δυσλειτουργια του site

To go to first new post είναι η ίδια λειτουργία, είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα που περιγράφεις; το δοκίμασα τώρα και σε όλα συμπεριφέρεται όπως πρέπει.

Reaction score
11.806
Ναι είμαι σίγουρος. Όταν το κάνω σε θέματα που παρακολουθώ κάθε μέρα ή 2-3 φορές την ημέρα λειτουργεί σωστά. Όταν όμως κάποιο θέμα έχει νέα μηνύματα και το αγνοήσω για 2-3 μέρες, μετά όταν πατάω το κουμπί δεν με πάει στο πρώτο αδιάβαστο, αλλά σε κάποιο επόμενο μήνυμα. Αυτό γίνεται από τότε που αλλάξαμε πλατφόρμα συνεχώς σε μένα, το έχω παρατηρήσει εκατοντάδες φορές. Τώρα ευκαίρεσα να το αναφέρω. Γίνεται στο σπίτι με Firefox 2, λαπτοπ με Firefox 3.6, στο γραφείο, με Firefox portable και ξανά στο σπίτι με Firefox 7 (αναβαθμίστηκα επιτέλους). Επίης είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι γίνεται και με Internet Explorer που τύγχανε να χρησιμοποιώ στο γραφείο, όταν ξέχναγα το φλασάκι μου, αλλιώς αν δούλευε σωστά θα μου έκανε εντύπωση.
Τρανό παράδειγμα που μου συνέβη σήμερα. Βλέπω χτες, μετά τα μεσάνυχτα το νέο θέμα "Μιχάλη χρόνια πολλά!". ΔΕΝ το ανοίγω. Το βλέπω σήμερα το πρωί και πάλι δεν το ανοίγω. Το βλέπω το μεσημέρι και πάω να το ανοίξω για πρώτη φορά με το γνωστό κουμπί "Go to first new post". Παλιά θα με πήγαινε στο πρώτο μήνυμα. Σήμερα, με πήγε στη δεύτερη σελίδα σε κάποιο μήνυμα.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Τι στο καλό, δε μπορώ να το κάνω replicate. Κάτσε να λύσω το θέμα με το search και το κοιτάμε. Στο μεταξύ μπορεί να το αναπαράγει κάποιος άλλος το problem αυτό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Εμένα λειτουργεί σωστά το go to first unread.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Go to first new ήθελα να γράψω Πετράν,σόρρυ.

Reaction score
11.806
Πήγαινε τότε σε ένα νέο θέμα, Γιώργο, που να έχει ανοίξει 2-3 μέρες πριν, αλλά να γράφει αβέρτα κόσμος εκεί. Πάτα το κουμπί "Go to first new post" και πες σε ποιό μήνυμα σε πάει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Ρε τι με βάζεις να κάνω:114:

Με πάει κανονικά στο πρώτο μη αναγνωσμένο.

Απλά σε θέματα παλαιότερα των 15ημερών δεν μου δείχνει μη αναγνωσμένο(τώρα το είδα αυτό)

Reaction score
11.806
Εννοώ σε θέμα που έχει δημιουργηθεί 3-4 μέρες πριν με αρκετές απαντήσεις, ΚΑΙ ΔΕΝ έχεις ξαναμπεί. Σε πάει στο #1 ή κάπου πιο μετά;

Reaction score
11.806
Δεν αντέχεται πια αυτό το πράγμα. Δε με πάει στο πρώτο αδιάβαστο ποστ. Πάλι σήμερα μπήκα στις γελοιογραφίες που είχα να μπω από την παρασκευή και με πήγε στην τελευταία σελίδα, ενώ είχα μείνει 2 σελίδες πίσω. Άντε να βρω ποιο ήταν το τελευταίο διαβασμένο να συνεχίσω από εκεί.

Επίσης στο θέμα "Χρόνια πολλά Σπύρο!" που ΔΕΝ το είχα ανοίξει καθόλου σήμερα, το άνοιξα τώρα με τον τρόπο που περιγράφω στο τέλος του ποστ #43 και με πήγε στο ποστ #13. Κάτι δεν πάει καλά.

Reaction score
11.806
STOP. Τώρα με "χτύπησε". Κάθε φορά που μπαίνω στο site και διαβάζω ό,τι με ενδιαφέρει, πατάω το "Mark Forums Read" και το κλείνω, οπότε το μπερδεύω. Άρα ως συνήθως, είναι λάθος του χρήστη. Να με συγχωρείτε που σας έκανα να ψάχνετε πρόβλημα που δεν υπάρχει.

Και γιατί πατάω "Mark Forums Read" ενώ πριν την αναβάθμιση δεν το έκανα; Για τον εξής λόγο:
Όταν πατούσα (στην προηγούμενη έκδοση) "New Posts", έβγαζε τη λίστα με τα αδιάβαστα, αλλά
υπήρχε μια διαχωριστική γραμμή μετά από μερικά posts που έλεγε "posts you have read since your last visit" (ή κάπως έτσι) που διαχώριζε ποια ήταν αδιάβαστα στην τρέχουσα επίσκεψή μου και ποια δεν είχα διαβάσει στην προηγούμενη. Οπότε δε χρειαζόταν να πατάω "Mark Forums Read" για να τα ξεχωρίζω.
Μπορεί να επανέλθει αυτή η γραμμή;
(Συγνώμη που είμαι λίγο παράξενος, αλλά σε αυτό τον τομέα της διαχείρισης διαβασμένων-αδιάβαστων η νέα έκδοση vBulletin υπολείπεται της παλιάς).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Μπορεί να επανέλθει αυτή η γραμμή;
Eπειδή πλέον στην νέα vbulletin αυτό δεν το έχουμε δει ως λειτουργία,ψάχνουμε πατέντα που να λειτουργεί.
Λίγο υπομονή Πέτρο.

Reaction score
11.806
Άρα καταλάβατε για τί μιλάω. Ναι καλό θα ήταν να υπήρχε, συνεχίστε την καλή δουλειά!
(και επίσης πείτε μου ότι δεν είμαι γεροπαράξενος...)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.469
Απάντηση: Re: Δυσλειτουργια του site

Είσαι γεροπαράξενος! :142:
Α να χαθείς βρε!

Δεν είναι γεροπαράξενος, είναι νεοπαράξενος! :414:

Reaction score
1.846

Εκείνο που βρίσκω πολύ εξυπηρετικό και μου λείπει που δεν υπάρχει, είναι η ώρα του τελευταίου μηνύματος. Γράφει: Τελευταίο Μήνυμα: Σήμερα και απουσιάζει η ώρα. Είναι δύσκολο να επανέλθει;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos