Δωρεαν Εισητηρια Για Την Εκθεση

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αφού θα βρεθούμε τόσοι πολλοί στην Έκθεση ας κανονίσουμε να βρεθούμε κιόλας...

Μπορούμε να κανονίσουμε συναντήσεις κάθε μέρα...

ή να δώσουμε ένα στάνταρ μέρος αναφοράς...

Δείτε και το αντίστοιχο θέμα
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1142

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχω τις προσκλησεις στα χερια μου.
Οι εντος Αττικης μπορουν να περνουν απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ(Ηλια Ηλιου&Φραντζη) εως και την Τεταρτη και να...φορτωνουν.
Μια καλη ευκαιρια ειναι και η αυριανη παρουσιαση.

Οι εκτος Αττικης ας μου στειλουν πμ για να κανονισουμε τροπο ευρεσης στην εκθεση.

Μπορειτε να ζητησετε και μερικες αλλες... :wink:

Reaction score
1
Αντρέα, πήρα τον ΗΧΟ χτές και έχει μέσα μία πρόσκληση. Οπότε αυτή που ζήτησα μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος. Ευχαριστώ πάντως για την ωραία αυτή κίνηση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ηδη πολλοι απο εσας παρελαβαν τις προσκλησεις τους σημερα(χθες)
Περιμενω και τους υπολοιπους....

Και εχω και λιγες ακομα που μπορω να διαθεσω.

Ειπαμε ολο το avsite δωρεαν :wink:

Reaction score
51
Ηδη πολλοι απο εσας παρελαβαν τις προσκλησεις τους σημερα(χθες)
Περιμενω και τους υπολοιπους....

Και εχω και λιγες ακομα που μπορω να διαθεσω.

Ειπαμε ολο το avsite δωρεαν :wink:
Δεν κανονίζεις να πάρουμε και κανέναν ενισχυτή AV δωρεάν (εκεί πάσχω, αυτό ζητάω! :wink: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και όχι ό,τι κι ό,τι παρακαλώ.... :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
51
Έτσι, έτσι!!
Εγώ θέλω και περιφερειακά, αν δεν είναι κόπος!
Μπράβο Κώστα!! :wink:
Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι, και ένα DENON DVD-3910 θα 'ταν ιδανικό μαζί με τον ΥΑΜΑΗΑ Ζ9 (άντε τον RX-V2500)!

Εεεμμμ....τι νόμιζες Αντρέα? Μόνο με τις προσκλήσεις θα καθάριζες? :lol: :lol: :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Θέλω Ένα Dat

Αν είναι έτσι, θέλω και γω ένα DAT (για να ακούω τα DATs του Κορακάκη), και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα να έλθω στην "Εκθεση των παιγνιδιών" ... :wink:

Reaction score
51
Re: Θέλω Ένα Dat

Αν είναι έτσι, θέλω και γω ένα DAT (για να ακούω τα DATs του Κορακάκη), και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα να έλθω στην "Εκθεση των παιγνιδιών" ... :wink:
Πω,πω φτύσιμο!!!! :(
"Έκθεση των παιχνιδιών"..........τσ,τσ,τσ.........
Εδώ πρέπει να επέμβει ο Γιώργος γιατί του θίγεις την κατηγορία που συντονίζει :wink: :lol: :lol: :lol:

Έλα εσύ στην έκθεση και κάτι θα κάνουμε!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Re: Θέλω Ένα Dat

Πω,πω φτύσιμο!!!! :(
"Έκθεση των παιχνιδιών"..........τσ,τσ,τσ.........
Εδώ πρέπει να επέμβει ο Γιώργος γιατί του θίγεις την κατηγορία που συντονίζει :wink: :lol:  :lol:  :lol:  

Έλα εσύ στην έκθεση και κάτι θα κάνουμε!!
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Ελα Χρηστο....να παιξουμε...κρυφτο...
Θα σε κλειδωσω στην αιθουσα του Home cinema και θα σε βαλω να δεις κινεζικη χαζο-ταινια απο αρυθμιστο προβολεα και να ακουσεις ''τη λιμνη των κυκνων'' απο ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ συνοδεια τσιτωμενου Subwoofer που να ακουμπαει στον τοιχο και να τριζει...

Reaction score
51
Χι,χι,χι,χι........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και για το τέλος θα βρούμε συλλογή από γαβγάδικα να παίζουν από τα πλαστικά ηχεία και να σκάνε οι παραμορφώσεις παντού!!!

Και αν ο Χρήστος θέλει να την κοπανίσει γρήγορα....θα τον πετάξω εγώ σπίτι του με το ZZR...........Έτσι για να δέσει το γλυκό!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
1.275
Ανδρεα συγνωμη αλλα τελικα ακυρωσε μου τα 2 εισητιρια.Μαλλον δεν θα τα καταφερω να ερθω.Χιλια ευχαρυσρω παντως

Reaction score
50
Ανδρέα λόγω του ότι υπάρχει πιθανότητα να μη βρίσκομαι εδώ τις ημέρες της έκθεσης, αν θέλεις μπορείς να διαθέσεις τα εισητήριά μου σε κάποιον άλλο. Συγγνώμη για την ενημέρωση τελευταίας στιγμής, αλλά κι εγώ τώρα ενημερώθηκα για τα τρεχάματά μου. Ελπίζω να μην ζήτησε κάποιος και να μην υπήρχαν διαθέσιμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe