- Reaction score
- 105.848
Ε τότε είναι σικέ! 

sory...Συμβαίνει συχνά.![]()
Σε ευχαριστώ κι εγώ Στράτο. Να είσαι καλά εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι.Παραδοθηκε το player στον κ.Δημητρη (dimmas). Τον ευχαριστω και για το δωρακι του.
Δεν ξέρω αν ειναι σικέ, με ολα αυτά την βόλεψα εγώΕ τότε είναι σικέ!![]()
περιμενω pmΧρόνια πολλά και καλή χρονιά , συγχαρητήρια στο site και ευχαριστώ πολύ για τα γυαλιά !!!!
Τρελός ειςαι? Απο φαρμακοποιό θα παραλάβω ρολόι?
Παιδιά καλη χρονια σε όλους οτι επιθυμείτε με υγεία πανω απ'ολα.
Rose θα σου στείλω πμ συντόμως.
Και πάλι πολλα συγχαρητήρια στους δωροθετες και στους διοργανωτές zizik και wizzy.
Είχαμε τελετή παράδοσης - παραλαβής. Όπως υποσχέθηκα, υπήρχαν 2 εναλλακτικέςΚαλά, θα στο ανταλλάξω με πιεσόμετρο.![]()
Η σύζυγος μας έβγαλε φωτογραφία.Η σύζυγος δεν ήταν εκεί;![]()
![]()
Παιδια καλη χρονια να εχουμε με υγεια. Αν και παραλαβη δωρου απο φαρμακειο δεν ειναι καλο σημαδιΗ σύζυγος μας έβγαλε φωτογραφία.![]()
Ρε συ Γιαννη στην πραγματικοτητα σου εριχνα μισο κεφαλι και ειμαι τουλαχιστον 20 χρονια νεωτερος, τι εκανες στην φωτο?πιο νεος κι απο τον γιο μου φαινεσαι.
![]()
Χρονια πολλα και καλα σε ολους.Υγεια, ευτυχια και - γιατι οχι - μπολικο παραδακι στις τσεπες μας !
Παρακαλω τον ΥΠΕΡτυχερο του X-10D να επικοινωνησει μαζι μου.
Καλη χρονια !!!
Σας έχω στείλει pmΧρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους !
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος oldy για το X-10D (στέλνω αμέσως ) .
Καλή χρονιά και πάλι σε όλους !
Κι εγω !Σας έχω στείλει pm
Τον μπέρδεψε το oldy μαλλον!Κι εγω !
αλλα μιλα μου στον ενικο γιατι με τον πληθυντικο αισθανομαι σαν τον αρχιεπισκοπο του καντεμπουρι ...
Μην βιάζεσαι και τόσο εσύ να τον φιλέψεις...βλέπεις με πόσο σπαστή ψυχραιμία σου απάντησε....αποτοξινώνεται...και περιμένει σαν την κόμπραabcd δεν βλέπω να μου στέλνεις pm και έχω αρχίσει να ανησυχώ
Δεν πιστεύω να είσαι σε δίαιτα αυτή την περίοδο?
Επίσης ευχαριστώ όλους και όλες για την όμορφη κίνηση και ιδιαίτερα τον felixxx και PPG για τα δώρα
Δεν είμαι σε δίαιτα Κυριάκο.
Απλά έχω το τηλέφωνό σου!
Άσε που θα μου την πει κι ο Ντ@χ@ρης!![]()
Γ@τα...αυτό με τα @@ το έπιασα μη νομίζεις![]()