stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Kαλώς έφτασε λοιπόν και welcome to Βινύλιο Club Χριστιάνα, καλές ακροάσεις να έχεις και καλά Μουσικά ταξίδια.

Νιώθουμε όλοι μας υπέροχα μαζί σου!Άαααααρη,Ζαχαρίαααα,Σταμαααάτη,αγαπητοί συμφορουμίτες ...ήρθεεεε!!!
Πανέμορφο...
Εγώ να δεις πόσα κάπνισα σήμερα το πρωί όσο περίμενα να μου το φέρουν
Σκιάχτηκα βρε παλιόφατσαWith health (με'γεια).
![]()
Ναι,βέβαια.Αμοιβαία είναι αυτά,χαχα.Αντε ντες γρηγορα, περιμενουμε. Να το χαιρεσαι και να σε χαιρεται, κι αυτό σημαντικο.![]()
Σ'ευχαριστώ Στάθη μουKαλώς έφτασε λοιπόν και welcome to Βινύλιο Club Χριστιάνα, καλές ακροάσεις να έχεις και καλά Μουσικά ταξίδια.
![]()
Τα τελευταία 9 χρόνια ΓιάννεναΜπράβο Christiana , να το χαρείς.
Όμως ! , δεν άργησε λίγο? Που είσαι? , εννοώ είσαι Αττική , ή επαρχία ?
Ααα...μου έδωσες ιδέα.Μια τέτοια φωτογραφία θα βγάλω και εγώ για να σαςΝιώθουμε όλοι μας υπέροχα μαζί σου!
Επιτέλους μπορώ να σου πω...
Welcome to...
![]()
Σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς!!![]()
Ναι εγω εφτιαξα μαλλι, εκανα μπανιο, εβαλα το καλο μου χαμογελο, και εσυ μου λες οτι σκιαχτηκες?![]()
Σκιάχτηκα βρε παλιόφατσα![]()
Μπα το μαλλι ευτυχως που ειναι λιγο και δε μου πηρε πολυ ωρα.Το μαλλί θα σου πήρε ώρα φαντάζομαι.
Φωτογραφίες,όταν όλα θα είναι έτοιμα και όπως πρέπει.
Εγώ να δεις πόσα κάπνισα σήμερα το πρωί όσο περίμενα να μου το φέρουν![]()
Πως καταφέρνεις και καπνίζεις με τα χέρια βρεγμένα;
![]()
![]()
Όχι πλύσιμο με νερό βρύσης,στερεοποιούνται τ'άλατα και μετά άστα να πάνε!!!
Toυς έπλυνα,τους άφησα να στραγγίσουν και μετά![]()
![]()
Σε πλυντήριο πιάτων μπαίνουν;![]()
Καλά μπορεί πάντα να τους ξεβγάλει με απιονισμένο στο τέλος.Όχι πλύσιμο με νερό βρύσης,στερεοποιούνται τ'άλατα και μετά άστα να πάνε!!!
Συνίσταται νερό από αγνό χιόνι Τζουμέρκων, ότι καλύτερο για το πλύσιμο βινυλίωνΌχι πλύσιμο με νερό βρύσης,στερεοποιούνται τ'άλατα και μετά άστα να πάνε!!!
Καλά μπορεί πάντα να τους ξεβγάλει με απιονισμένο στο τέλος.
Νομιζω οτι δεν θα την ζορισει τοσο το πλυσιμο των δισκων. Εκει θα τα καταφερει.Συνίσταται νερό από αγνό χιόνι Τζουμέρκων, ότι καλύτερο για το πλύσιμο βινυλίων.