Δώρο Thorens TD-146

Status
Not open for further replies.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Η ανανεωμένη λίστα συμμετεχόντων εξαιρουμένων εκείνων που έχουν λιγότερα απο 50 μηνύματα στο AvSite.

1) Spyros Koutsogiannis
2) leo1964
3) theopaap
4) cosmarpan
5) leandros
6) darkman46
7) haris1308
8) SpyNet
9) master.
10) fantomas72
11) Costis
12) pelopis85
13) jm62
14) tazmania
15) Κυριακου Γιαννης
16) BM
17) Charlie53
18) chris141266
19) wawaw
20) CHRIS53
21) stamtsag
22) mixalis_x

Reaction score
383
μια συμμετοχη και απο μενα
ευχαριστω

Y.Γ επειδη εχω κατι δισκους και δεν εχω πικαπ
αν δεν το κερδισω προσφερω 4 δισκους στον νικητη

Last edited:

Reaction score
54
Μετά από επιμονή του γιου μου (ενήλικας είναι) που θα το ήθελε, συμμετέχω και εγώ στην κλήρωση.

Θερμά συγχαρητήρια στον δωρητή του πικάπ ,αλλά και σε όσους ακολουθούν με τις προσφορές τους.
Θα ήθελα να ευχηθώ να καταλήξει στα χέρια κάποιου μερακλή,που θα το τιμήσει (και με αυτό τον τρόπο θα τιμήσει και τη γενναιοδωρία του δωρητή/των δωρητών), ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και του αν έχει ήδη πικάπ.

Τέλος, εάν κάποιος γερμανός γνωρίζει Ελληνικά και διαβάζει το παρόν νήμα, θα τον παρακαλούσα να το μεταφράσει και να το δημοσιεύσει σε ένα αντίστοιχο γερμανικό φόρουμ. Θα λάβουν ένα πολυεπίπεδο χρήσιμο μήνυμα.

Reaction score
1.815
Δεν νομίζω πέραν της κεφαλής που θα δωρίσεις να θέλεις να μπεις για το πικάπ για να το πάρεις κομπλέ πίσω?

Με δύο πικάπ που πας ρε CARAMOSTRE?
Πως γίνεται βρε συ να δίνω και μετά να ζητάω να μου επιστρέψουν πάλι πίσω αυτό που πρόσφερα?
Χμμμμ... Γιάννης κερνάει - Γιάννης πίνει?:roflmao:
(Μου θύμισες ένα παλιό φιλαράκι που μου το έκανε αυτό και πήρε πόδι μαζί με το "χαρισμένο"!) :fuckyou:

Εννοείται ότι συμμετέχω στην κλήρωση ...προσφέροντας! :p

Έχω καβλώδιο για ανταλλαγή με το DAC σου ....να έρθω?? :lolsign:

Reaction score
340
Αν ειναι δυνατόν, θα ήθελα να συμμετάσχω στη κλήρωση.
Ευχαριστω.

Reaction score
59
Είσαι σκληρός. :D
Συγχαρητήρια για την κίνηση σου,θα ήθελα να συμμετάσχω και 'γώ καθότι δεν έχω λειτουργικό πικάπ και θα ήθελα να ξανακούσω τους δίσκους μου,καμμιά εκατοστή,μετά από πάρα πολλά χρόνια.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Συγχαρητήρια!
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση.
Βρε 'συ αν έχεις τον Θεό σου, δηλώνεις συμμετοχή σε μια κληρωση για ένα πικάπ που για κάποιον "μη προνομιούχο" ή για κάποιο νέο παιδί μπορει να είναι μάννα εξ ουρανού, και εσυ έχεις ήδη πικάπ το οποιο και πουλάς σε άλλη αγγελία.

Κατόπιν τουτου θα γινει screening για να μπουν οι σωστοι στην κληρωση.

Reaction score
1.391
νομιζω δεν χρειαζεται να γραψω σαν μερικους εδω οτι θελω να το δωσω σε καποιον μη προνομιούχο,στον οποιο δωρισα εγω ήδη ενα παλιο μου phono..

και δεν εχω ενα αλλα 3 πικαπ...

ευχαριστω

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Έτρεξα σαν τρελλή στην τελευταία σελ. να δω αν πρόλαβα και δεν είχε γίνει ήδη η κλήρωση.
Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω!!!

Χίλια μπράβο για την κίνηση!

Reaction score
1.534
Δυστυχώς φίλε Άρη οι καλές προθέσεις δεν έχουν πάντα τους επιθυμητούς στόχους. Είναι κρίμα, αλλά παρόλα αυτά κάνε ότι μπορείς για να πιάσει τόπο η θαυμάσια προσφορά σου. Εξάλλου λίγο πολύ σε μια δικτυακή κοινωνία, μπορεί κανείς (όχι εύκολα είναι αλήθεια) να δει τις προθέσεις του καθενός. Και χωρίς να θέλω να κρίνω τους κανόνες της δικτυακής κοινωνίας του avsite, νομίζω, κατά την ταπεινή μου γνώμη ότι τουλάχιστον 50 μηνύματα και νέος στο χώρο είναι mutual exclusive (αλληλοσυγκρουόμενα;) πράγματα. Μακάρι να πετύχεις το στόχο σου. Γιατί η αγάπη για το βινύλιο που αποτελεί την πιο αγνή πηγή αναπαραγωγής της μουσικής, κράτησε πολλούς από εμάς στο χόμπυ αυτό, μέσα στη ψηφιακά πολυκάναλη λαίλαπα της περασμένης δεκαετίας.

Φιλικά Γιάννης.

Reaction score
1.391
φιλε γιαννη θα συμφωνησω μαζι σου όσο αφορά τα 50 ποστ, και ελπιζω να μην ειναι το μήνυμα σου σε συνέχεια του αποτυχημένου μηνύματος του αρη...

απο την αλλη σιγουρα ενα τετοιο δωρο θα το εκτιμησει καποιος που ..."ξερει απο αυτα", και οχι αυτος που εχει 5 δισκους η και κανεναν και θα πει ωραια ευκαιρια ας μου χαρισουν ενα πικαπακι...

υπαρχουν και αυτοι φυσικα που ειχαν πικαπ, χαλασε κ δεν εχουν την δυνατοτητα να το επισκευάσουν,ποσο μάλλον να αγορασουν νεο,εστω κ 2ο χερι...

προσωπικα γνωριζω κοσμο που ζει πολυ κατω απο το οριο της φτωχιας...
και αν ο αρης γνωριζει εναν απο αυτους κ ξερει πως ειναι μουσικοφιλος καλα θα εκανε να το εδινε εκει..

με φιλικο τονο παντα..

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
...δεν εχω ενα αλλα 3 πικαπ...
...ενα τετοιο δωρο θα το εκτιμησει καποιος που ..."ξερει απο αυτα", και οχι αυτος που εχει 5 δισκους η και κανεναν και θα πει ωραια ευκαιρια ας μου χαρισουν ενα πικαπακι...
Τα παραπάνω γραφόμενα σου μου έκαναν ιδιαίτερη (αρνητική) εντύπωση.
Σε μια αγγελία ανιδιοτελούς προσφοράς, όπως η παρούσα, δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου, αυτό λοιπον είναι το τελευταίο σχετικό post, στο κάτω κάτω όλοι κρινόμαστε.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
απο την αλλη σιγουρα ενα τετοιο δωρο θα το εκτιμησει καποιος που ..."ξερει απο αυτα", και οχι αυτος που εχει 5 δισκους η και κανεναν και θα πει ωραια ευκαιρια ας μου χαρισουν ενα πικαπακι...
Φίλε Δημήτρη,επίτρεψέ μου να διαφωνήσω στο "περι εκτίμησης".

Θα μιλήσω για εμένα προσωπικά.Εγώ "δεν ξέρω απο αυτά"
Δεν είχα ποτέ μου πικαπ,ούτε βινύλια -λόγω άλλων προτεραιοτήτων,δεν κατάφερα ποτέ
να αποκτήσω και ας ήταν (και παραμένει) όνειρο ζωής και καημός- παρά μόνο 2 βινύλια έχω
και αυτά δώρο ενός φίλου που ξέρει την αγάπη που τους έχω,αλλά και την αγάπη
στην όλη μαγική αυτή διαδικασία βινυλίου/πικαπ που έτυχε να ζήσω έστω κάποιες λίγες φορές
μέσω φίλων και γνωστών και πάνω απ'όλα στην αγάπη μου για την μουσική.

Reaction score
1.391
Φιλε αρη σου εκαναν εντύπωση γιατι δεν θελεις να καταλαβεις οτι δεν θα το ηθελα για εμένα.. .
Δεν θα επανελθω...μακαρι παντως να παει σε άξια χέρια ..
Κ αν κατι ειναι παρεξήγησιμο κ απαιτεί μια συγνωμη αυτο ειναι το..."δεν εχεις το θεο σου " κ τίποτε αλλο

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis