Δώστε συμβουλές σε άσχετο

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,
Τώρα με τα ψηφιακά κανάλια κλπ είπα να αλλάξω και εγώ την 14" crt που έχω στο δωμάτιο μου(μιας και τα έβγαλε τα ψωμιά της:103:)
Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις.Σκέφτομαι να αγοράσω μία 22"-24".Την θέλω αποκλειστικά για χρήση σαν ΤV αλλά με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες μέσω usb μιας και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αγοράς media player αν μπορώ να το αποφύγω.Το budget είναι κάπου στα 220 ευρώ max.Έπειτα από μια έρευνα αγοράς έχω βρει τα εξής:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...M2352D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2352D-PZ-AEU.htm

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE22D5003-LED-TV-22-UE22D5003.htm

http://www.skroutz.gr/s/1642518/Philips-231TE4LB.html

http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/lg-m2380df-pz/prod901771pp/

Οι περισσότεροι λένε όχι tv monitor!Αυτό οφείλεται στο panel που διαθέτουν?Αν πάρω την 1η που παραθέτω που έχει panel IPS θα έχει την ποιότητα της tv?:118:
Έχετε εσείς καμιά άλλη TV να μου προτείνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά και χρήματα?
Δώστε καμιά συμβουλή και καμιά γνώμη παιδιά γιατί αν πάω στα μαγαζιά σίγουρα θα με τουμπάρουν και θα μου πασάρουν καμιά πατάτα :104:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Οι περισσότεροι λένε όχι tv monitor!Αυτό οφείλεται στο panel που διαθέτουν?Αν πάρω την 1η που παραθέτω που έχει panel IPS θα έχει την ποιότητα της tv?:118:
Σωστά λένε, συνήθως είναι χάλια.
Αν έχει IPS, είναι πιθανότερο να είναι αξιοπρεπής. Αν έχει TN, αποκλείεται.
Εγώ αυτήν θα διάλεγα.

Reaction score
0
Απάντηση: Δώστε συμβουλές σε άσχετο

Δηλαδή το ips δεν σημαίνει ότι θα είναι αντάξιο της tv ε? :117:Το πρόβλημα με τις TV που έχω κοιτάξει είναι πως το media player που διαθέτουν δέν υποστηρίζει αρχεία video και το θεωρώ αρκετά βασικό μιας και θέλω να βλέπω ταινίες.Οπότε αν τελικά επιλέξω tv θα πρέπει και να κινηθώ για αγορά media player καλώδιο hdmi και όλα τα σχετικά:108:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σε αυτή την κατηγορία τιμής η αγορά media player είναι σχεδόν επιβεβλημένη,αν κάποιος θέλει απρόσκοπτη αναπαραγωγή αρχείων βίντεο και μάλιστα με υπότιτλους.
Γενικά μιλώντας οι Samsung έχουν τις περισσότερες δυνατότητες αναγνώρισης αρχείων μέσω της usb,αν και δεν ξέρω τι ακριβώς αναπαράγει η UE22D5003.

Reaction score
0

Γενικά μιλώντας οι Samsung έχουν τις περισσότερες δυνατότητες αναγνώρισης αρχείων μέσω της usb,αν και δεν ξέρω τι ακριβώς αναπαράγει η UE22D5003.
Σύμφωνα με το site του πλαίσιο η samsung αναπαράγει και video αλλά άλλοι λένε πως δεν υποστηρίζει.Συνεπώς αυτό θα κριθεί αν το δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα.
Απλά αυτο που με προβλημάτισε με την συγκεκριμένη samsung είναι τα σχόλια που διάβασα από το εξωτερικό(κυρίως στο amazon) για το συγκεκριμένο μοντέλο.Πάρα πολλά άτομα ανέφεραν χαμηλή ποιότητα ήχου και ότι ο ήχος είναι σαν από χαλασμένο ραδιόφωνο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690

Οπότε αν τελικά επιλέξω tv θα πρέπει και να κινηθώ για αγορά media player καλώδιο hdmi και όλα τα σχετικά:108:
Δεν είναι τόσο κακό, όσο φαντάζεσαι. Να είσαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου, δεν θα μπορείς να αποχωριστείς το media player και τις ευκολίες που αυτό προσφέρει. :126:

Reaction score
0

Δεν είναι τόσο κακό, όσο φαντάζεσαι. Να είσαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου, δεν θα μπορείς να αποχωριστείς το media player και τις ευκολίες που αυτό προσφέρει. :126:
Ναι δεν αντιλέγω απλά έλεγα να αποφύγω αυτά τα επιπλέον έξοδα.
Αν το παραγγείλω από το εξωτερικό παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να τρέξει ελληνικούς υπότιτλους?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Απλά αυτο που με προβλημάτισε με την συγκεκριμένη samsung είναι τα σχόλια που διάβασα από το εξωτερικό(κυρίως στο amazon) για το συγκεκριμένο μοντέλο.Πάρα πολλά άτομα ανέφεραν χαμηλή ποιότητα ήχου και ότι ο ήχος είναι σαν από χαλασμένο ραδιόφωνο
Εδώ είναι η αχίλλειος πτέρνα των σύγχρονων λεπτών τηλεοράσεων.Ο ήχος.
Λογικό καθότι λόγω φυσικών μεγεθών τα μεγάφωνα όσο πάνε και συμπιέζονται εις βάρος της ποιότητας και της έντασης(κυρίως της εντάσεως).Ασφαλές συμπέρασμα για το αν μας κάνει ηχητικά κάποια τηλεόραση είναι τα την δούμε από κοντά.

Reaction score
0

Εδώ είναι η αχίλλειος πτέρνα των σύγχρονων λεπτών τηλεοράσεων.Ο ήχος.
Λογικό καθότι λόγω φυσικών μεγεθών τα μεγάφωνα όσο πάνε και συμπιέζονται εις βάρος της ποιότητας και της έντασης(κυρίως της εντάσεως).Ασφαλές συμπέρασμα για το αν μας κάνει ηχητικά κάποια τηλεόραση είναι τα την δούμε από κοντά.
Ναι ομολογουμένως θα πάω σε κάμποσα μαγαζιά να δω κάποια μοντέλα εν δράση.Απλά επειδή εκεί σε πιάνουν στο μπλα μπλα και σου πλασάρουν ότι να ναι αποφάσισα να σας γράψω πρώτα να μου πείτε εσείς γνώμες και συμβουλές!

Reaction score
1.815

Reaction score
0

Ξεφεύγεις λίγο απ' το budget αλλά έχει media player που παίζει τα πάντα, αναγνωρίζει σκληρό δίσκο σε NTFS ή FAT32 παίζοντας μέχρι και MKV, είναι LED γνήσια TV όχι monitor και ...100Ηz:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-22LS3500-LED-22-22LS3500-AEE.htm
Μετράει το γεγονός ότι είναι HD ready και όχι full HD σε αυτές τις ίντσες?Ή η διαφορά είναι πολύ μικρή και δεν θα φαίνεται καν στο μάτι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχει πρακτική διαφορά εκτός και αν κάθεσαι στο μισό μέτρο.

Reaction score
0

Γεία σας και πάλι,
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα άτομα του forum που κάθησαν και εξήγησαν πως λειτουργεί η όλη κατάσταση και έδωσαν γνώμες.:121:
Τι γνώμη έχετε για αυτήν εδώ?

http://www.cosmodata.gr/product/69174/

Είναι 22" με media player που παίζει τα πάντα όπως βλέπω.Βέβαια είναι HD READY και όχι FULL HD αλλά από ότι μου λέτε δεν έχει διαφορά και συνεπώς θα σας ακούσω :116:
Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή είναι LCD και όχι LED.
Έχω διαβάσει πως η βασική τους διαφορά είναι στην κατανάλωση ρεύματος.Έχουν όμως και κάποια διαφορά στην ποιότητα της εικόνας που προβάλουν?

Ευχαριστώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988