ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΔΙΟΙ????

Reaction score
2
g.kar said:

ΜΑΝΟΣ (triangle) said:
g.kar said:
ΜΑΝΟΣ (triangle) said:
Και η alps σαν κορυφαια εταιρεια που ειναι,παραγει για ολους.απο κατασκευαστες που κοστιζουν χιλιαδες,μεχρι γερμανους στην κινα δεν ειναι ομως τα ιδια δυστυχως.ουτε καν μπορεις να χαιρεσε το οτι ειναι alps.σε αυτη την περιπτωση θα ηταν καλλυτερο να ηταν απο ενα μικροτερο ονομα ,αλλα να επαιρνες καλλυτερο μοντελο.δυστηχως ΠΑΝΤΑ αγοραζεις και το ονομα για να πουλησεις.μεγαλο ονομα, φτηνο προιον, υποδιεστερη ποιοτητα.αλλωστε γιατι υπαρχουν και ακριβοι κινεζοι????
MANOΣ (triangle), μπορείς σε παρακαλώ να μας τεκμηριώσεις με πραγματικά στοιχεία αυτό που ισχυρίζεσαι για τα ποτενσιόμετρα της Alps. Aν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι η Alps παράγει και ποτενσιόμετρα δεύτερης ποιότητας που προμηθεύει με αυτά κάποιους Κινέζους κατασκευαστές.

Πάρε σαν παράδειγμα το γνωστό μπλε ποτενσιόμετρο της Alps που φοράνε πάρα πολλοί ενισχυτές στον κόσμο, ακόμα και αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας από την Κίνα. Εχει πέσει στην αντίληψή σου κάποιος από αυτούς τους ενισχυτές που φέρει ποτενσιόμετρο της Alps υποδεέστερης ποιότητας ή ακόμα και μαΙμού Alps?

Για να το λες εσύ, κάτι θα έχει πέσει στην αντίληψή σου.

Γιατι σου κανει εντυπωση????? δεν ειπα οτι το μπλε το βγαζει καλο και κακο,αλλα το οτι παραγει μοντελα για ολα τα βαλαντια.Εαν βρω σε ποια περιοδικα εχω διαβασει για ποια alps φορανε θα σου πω!!!! οταν λες << Πάρε σαν παράδειγμα το γνωστό μπλε ποτενσιόμετρο της Alps που φοράνε πάρα πολλοί ενισχυτές στον κόσμο, ακόμα και αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας από την Κίνα.>> τι εννοεις με αυτο????αλλο να εισαγονται απλα απο την κινα και αλλο να ειναι αμιγως κινεζικη,(φασοναδιστικη)δηλαδη,τα ειπαμε αυτα. υγ.εχω μια κονσολιτσα της behringer την UB 502 EYRORACK,η behringer λεει οτι εχει alps,εγω το ανοιξα και δεν ειδα πουθενα να λεει alps,και να ελεγε ομως,ξερεις ποσο την πειρα,η 30 η 50 ευρω.εαν αυτο το μηχανημα εχει alps (και τι alps),εγω τοτε ειμαι ελεφαντας!!!!! :lol: :lol:
ΜΑΝΟΣ (Triangle) λυπάμαι αλλά δεν με κάλυψες στην συγκεκριμένη ερώτηση που σου έθεσα για τα ποτενσιόμετρα της Alps.
H απάντηση σου σε αυτό που ρώτησα για τα Alps ήταν :

"Εαν βρω σε ποια περιοδικα εχω διαβασει για ποια alps φοράνε θα σου πω!!!! "

Δηλαδή Μάνο βασίζεις τις εμπειρίες σου μόνο σε αυτό που έγραψε κάποιο περιοδικό ? Δεν άνοιξες ποτέ σου έναν κινέζικο ενισχυτή για να δεις τι υλικά έχει μέσα του ?
Για δες τα ενισχυτικά της DARED, της PRIMALUNA, CONSONANCE .κ.λ.π . και πες μας τι ποιότητα υλικών πιστεύεις ότι έχουν μέσα τους.

Περιμένω.

[/quote
] ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ????..... (εχω μια κονσολιτσα της behringer την UB 502 EYRORACK,η behringer λεει οτι εχει alps,εγω το ανοιξα και δεν ειδα πουθενα να λεει alps,και να ελεγε ομως,ξερεις ποσο την πειρα,η 30 η 50 ευρω.εαν αυτο το μηχανημα εχει alps (και τι alps),εγω τοτε ειμαι ελεφαντας!!!!! ολοκληρο προσωπικο παραδειγμα σου εγραψα. Υ.Γ 1. δεν διαβαζω ΜΟΝΟ ενα περιοδικο διαβαζω ολα του ειδικου τυπου,σε σχεση με το συγκεκριμενο hobby. ΥΓ 2. Αφου πιστευεις οτι τα υλικα ειναι τα ιδια τοτε γιατι οι τιμες ειναι χωμα???? μην μου πεις μονο για τα εργατικα δεν φτανει........

Reaction score
2
g.kar said:
Δ.ΜΙΧΑΗΛ said:
Τωρα που εβαλα και τισ emmision labs παει σφερα το μηχανακι
Δημήτρη, φαίνεται ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος με τον Κινέζικο ενισχυτή σου
Για πες μας σε παρακαλώ εάν έχει κάτι κακό από κατασκευαστικής πλευράς που δεν σου αρέσει.

Γιατί να μην μπορεί ο Κινέζος να φτιάξει ένα εξιοπρεπέστατο μηχάνημα ήχου ? Εγώ τον τελευταίο καιρό αρχίζω να πιστεύω ότι και την τεχνογνωσία διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες αγοράζει τα υλικά και μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε σε άριστη ποιότητα κατασκευής.
Γιατι η ερευνα κοστιζει, οχι μονο η κατασκευη απο μονη της.αληθεια αν εβγαινε ενα τετοιο κινεζικο προιον που λες και κοστιζε ελαχιστα πιο φτηνο απο ενα ευρωπαικο θα το αγοραζες????η θα ελεγες ...ε!!με αυτα τα λεφτα θα αγοραζα και ενα ......γιατι ειναι αληθεια αγοραζουμε κινεζικα μονο και μονο λογο τιμης.παντα ακουω της ιδιες εκφρασεις.ελα μωρε το ιδιο ειναι η για τα λεφτα του καλο ειναι .Για να μην παρεξηγηθω κιολας, δεν ειμαι ανθρωπος που του περισευουν,απλα ειμαι ανθρωπος που εαν εχω να παρω αυτο που θελω θα το παρω,η εαν παρω κατι αλλο πιο φτηνο ακομα και κινεζικο δεν θα διατυμπανιζω οτι ολα ειναι ιδια,η οτι ολα στην κινα φτιαχνονται η ολα κινεζικα ειναι.Το ανα καποτε φτασουν σε καποιο επιπεδο αυτο ειναι αλλο θεμα...

Reaction score
81
g.kar said:
Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:
]

Ολοι σχεδόν οι κατασκευαστές προσφέρουν το προϊόν τους σε διαφορετικές διαβαθμίσεις ποιότητας και κόστους. Η διαβάθμιση του προϊόντος έχει άμεση σχέση με το είδος του ποιοτικού ελέγχου.
Για πες μας Βασίλη μια εταιρεία, ας πουμε από αυτές που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Τηλεοπτική, που προσφέρει το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές διαβαθμίσεις ποιότητας και κόστους.

Υ.Γ Εκτός κι αν με το ¨κατασκευαστές¨ εννούσες μόνο τους κατασκευαστές των υλικών και όχι τους κατασκευαστές συσκευών ήχου.
Ημουν ασαφής. Αναφέρομαι σε κατασκευαστές των ηλεκτρονικών υλικών.

Reaction score
0
auricap πυκνωτες blue alps ποντεσιομετρο πορσελανινες βασης λυχνιων
τα καλωδια του εσωτερικου δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειναι χοντρα αρκετα πολυκλωνα αν αυτο λεει κατι
emmision labs 4χ300β,2χ12bh7,1x12at7
οι πυκνωτες ειναι πολυπροπυλενιου αν παλι σας λεει κατι αυτο

Reaction score
2
Δ.ΜΙΧΑΗΛ said:

auricap πυκνωτες blue alps ποντεσιομετρο πορσελανινες βασης λυχνιων
τα καλωδια του εσωτερικου δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειναι χοντρα αρκετα πολυκλωνα αν αυτο λεει κατι
emmision labs 4χ300β,2χ12bh7,1x12at7
οι πυκνωτες ειναι πολυπροπυλενιου αν παλι σας λεει κατι αυτο

[/quote
] Kαλα ρε για τετοιο cd λεμε????? :shock: (Opera Audio Consonance Reference 2.2 CD Player
Price: $2000 USD.) εκτος και αν εσυ το βλεπεις για φτηνο!!!!! :lol: :lol:φτηνο ειναι το avance οχι αυτο!!!!!! Αυτο ελειπε εδω να κανουν και οικονομια.Ασε δε που νομιζω για να μην πω στα σιγουρα οτι η εν λογω εταιρεια δεν ειναι επι του φασον,οποτε,ατοπο το παραδειγμα. :D :D 8)

Reaction score
3.574
ΜΑΝΟΣ (Triangle) , οπότε έβγαλες τα συμπεράσματά σου για τα Κινέζικα μηχανήματα επειδή το κονσολάκι της Behringer των 50€ δεν είχε μέσα του το Alps ποτενσιόμετρο όπως έγραφε στο φυλλάδιο ο Γερμανός σχεδιαστής του Behringer.
Ποιος ευθύνεται τώρα ο Κινέζος ή ο Γερμανός ? :mrgreen:

Reaction score
3.574
Τέλος πάντων. Κάθε χώρα έχει να παρουσιάσει άριστα, καλά, μέτρια ή/και προβληματικά μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου.

Αυτό που έρχεται σε λίγα χρόνια δεν θα έχει σχέση με την σημερινή κατάσταση. Λίαν συντόμως ελπίζω όλοι να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε τα καλά και ποιοτικά μηχανήματα ανεξάρτητα από την χώρα προέλευσής τους.

Υ.Γ Και να σταματήσει επιτέλους αυτό το νεοπλουτίστικο χάλι με κάτι ενισχυτικά δήθεν Hi-End ασήκωτα φτιαγμένα από μασίφ βουρτσισμένο αλουμίνιο αεροπορικού τύπου με 10 μπλέ λεντάκια το καθένα. Πρόσφατα δοκίμασα ένα σαν κι αυτά που είχε μπλε λεντάκια ακόμα και στα ποδαράκια στήριξης τα οποία μάλιστα ήταν και ημιδιάφανα για να φωτίζονται καλύτερα. :lol: :lol:

Reaction score
0
ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η FIAT ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η FERRARI ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ SINGLE END ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ
ΚΑΝΕΙ TA ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΙΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Η DUCATI ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗ HONDA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Reaction score
3.574
Το πρόβλημα με όσους καταδικάζουν τα προϊόντα ήχου με προέλευση την Κίνα, κατά την γνώμη πάντα, έγκειται στο γεγονός ότι έχουν έρθει και στην Ελληνική αγορά πολύ αξιόλογα κινέζικα μηχανήματα ήχου καλύτερα ποιοτικά και ηχητικά από κάποια πολύ ακριβότερα Ευρωπααικά ή/και Αμερικανικα μηχανηματα.
Αυτό που έγραψα δεν ισχύει φυσικά για όλα τα Κινέζικα προϊόντα. Από την άλλη, και 5 καλές εταιρείες Κινέζικες να μας έρθουν στην Ελλάδα μια χαρά θα είναι. Με αυτό τον τρόπο πολύς κόσμος θα χαρεί την μαγεία της μουσικής χωρίς αναγκαστικά να ξοδέψει μια περιουσία. Οταν δεν γινόμαστε και υπερβολικοί με την ποιότητα της αναπαραγωγής, η ώρα της απόλαυσης της ίδιας της μουσικής έρχεται και ποιο γρήγορα. 8)

Reaction score
0
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ
ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ
ΠΡΟΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ
ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ :wink: :wink: :wink: :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988