Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
g.kar said:
ΜΑΝΟΣ (Triangle) λυπάμαι αλλά δεν με κάλυψες στην συγκεκριμένη ερώτηση που σου έθεσα για τα ποτενσιόμετρα της Alps.ΜΑΝΟΣ (triangle) said:Γιατι σου κανει εντυπωση????? δεν ειπα οτι το μπλε το βγαζει καλο και κακο,αλλα το οτι παραγει μοντελα για ολα τα βαλαντια.Εαν βρω σε ποια περιοδικα εχω διαβασει για ποια alps φορανε θα σου πω!!!! οταν λες << Πάρε σαν παράδειγμα το γνωστό μπλε ποτενσιόμετρο της Alps που φοράνε πάρα πολλοί ενισχυτές στον κόσμο, ακόμα και αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας από την Κίνα.>> τι εννοεις με αυτο????αλλο να εισαγονται απλα απο την κινα και αλλο να ειναι αμιγως κινεζικη,(φασοναδιστικη)δηλαδη,τα ειπαμε αυτα. υγ.εχω μια κονσολιτσα της behringer την UB 502 EYRORACK,η behringer λεει οτι εχει alps,εγω το ανοιξα και δεν ειδα πουθενα να λεει alps,και να ελεγε ομως,ξερεις ποσο την πειρα,η 30 η 50 ευρω.εαν αυτο το μηχανημα εχει alps (και τι alps),εγω τοτε ειμαι ελεφαντας!!!!!g.kar said:MANOΣ (triangle), μπορείς σε παρακαλώ να μας τεκμηριώσεις με πραγματικά στοιχεία αυτό που ισχυρίζεσαι για τα ποτενσιόμετρα της Alps. Aν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι η Alps παράγει και ποτενσιόμετρα δεύτερης ποιότητας που προμηθεύει με αυτά κάποιους Κινέζους κατασκευαστές.ΜΑΝΟΣ (triangle) said:Και η alps σαν κορυφαια εταιρεια που ειναι,παραγει για ολους.απο κατασκευαστες που κοστιζουν χιλιαδες,μεχρι γερμανους στην κινα δεν ειναι ομως τα ιδια δυστυχως.ουτε καν μπορεις να χαιρεσε το οτι ειναι alps.σε αυτη την περιπτωση θα ηταν καλλυτερο να ηταν απο ενα μικροτερο ονομα ,αλλα να επαιρνες καλλυτερο μοντελο.δυστηχως ΠΑΝΤΑ αγοραζεις και το ονομα για να πουλησεις.μεγαλο ονομα, φτηνο προιον, υποδιεστερη ποιοτητα.αλλωστε γιατι υπαρχουν και ακριβοι κινεζοι????
Πάρε σαν παράδειγμα το γνωστό μπλε ποτενσιόμετρο της Alps που φοράνε πάρα πολλοί ενισχυτές στον κόσμο, ακόμα και αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας από την Κίνα. Εχει πέσει στην αντίληψή σου κάποιος από αυτούς τους ενισχυτές που φέρει ποτενσιόμετρο της Alps υποδεέστερης ποιότητας ή ακόμα και μαΙμού Alps?
Για να το λες εσύ, κάτι θα έχει πέσει στην αντίληψή σου.
![]()
![]()
H απάντηση σου σε αυτό που ρώτησα για τα Alps ήταν :
"Εαν βρω σε ποια περιοδικα εχω διαβασει για ποια alps φοράνε θα σου πω!!!! "
Δηλαδή Μάνο βασίζεις τις εμπειρίες σου μόνο σε αυτό που έγραψε κάποιο περιοδικό ? Δεν άνοιξες ποτέ σου έναν κινέζικο ενισχυτή για να δεις τι υλικά έχει μέσα του ?
Για δες τα ενισχυτικά της DARED, της PRIMALUNA, CONSONANCE .κ.λ.π . και πες μας τι ποιότητα υλικών πιστεύεις ότι έχουν μέσα τους.
Περιμένω.
[/quote] ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ????..... (εχω μια κονσολιτσα της behringer την UB 502 EYRORACK,η behringer λεει οτι εχει alps,εγω το ανοιξα και δεν ειδα πουθενα να λεει alps,και να ελεγε ομως,ξερεις ποσο την πειρα,η 30 η 50 ευρω.εαν αυτο το μηχανημα εχει alps (και τι alps),εγω τοτε ειμαι ελεφαντας!!!!! ολοκληρο προσωπικο παραδειγμα σου εγραψα. Υ.Γ 1. δεν διαβαζω ΜΟΝΟ ενα περιοδικο διαβαζω ολα του ειδικου τυπου,σε σχεση με το συγκεκριμενο hobby. ΥΓ 2. Αφου πιστευεις οτι τα υλικα ειναι τα ιδια τοτε γιατι οι τιμες ειναι χωμα???? μην μου πεις μονο για τα εργατικα δεν φτανει........
Γιατι η ερευνα κοστιζει, οχι μονο η κατασκευη απο μονη της.αληθεια αν εβγαινε ενα τετοιο κινεζικο προιον που λες και κοστιζε ελαχιστα πιο φτηνο απο ενα ευρωπαικο θα το αγοραζες????η θα ελεγες ...ε!!με αυτα τα λεφτα θα αγοραζα και ενα ......γιατι ειναι αληθεια αγοραζουμε κινεζικα μονο και μονο λογο τιμης.παντα ακουω της ιδιες εκφρασεις.ελα μωρε το ιδιο ειναι η για τα λεφτα του καλο ειναι .Για να μην παρεξηγηθω κιολας, δεν ειμαι ανθρωπος που του περισευουν,απλα ειμαι ανθρωπος που εαν εχω να παρω αυτο που θελω θα το παρω,η εαν παρω κατι αλλο πιο φτηνο ακομα και κινεζικο δεν θα διατυμπανιζω οτι ολα ειναι ιδια,η οτι ολα στην κινα φτιαχνονται η ολα κινεζικα ειναι.Το ανα καποτε φτασουν σε καποιο επιπεδο αυτο ειναι αλλο θεμα...g.kar said:Δημήτρη, φαίνεται ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος με τον Κινέζικο ενισχυτή σουΔ.ΜΙΧΑΗΛ said:Τωρα που εβαλα και τισ emmision labs παει σφερα το μηχανακι
Για πες μας σε παρακαλώ εάν έχει κάτι κακό από κατασκευαστικής πλευράς που δεν σου αρέσει.
Γιατί να μην μπορεί ο Κινέζος να φτιάξει ένα εξιοπρεπέστατο μηχάνημα ήχου ? Εγώ τον τελευταίο καιρό αρχίζω να πιστεύω ότι και την τεχνογνωσία διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες αγοράζει τα υλικά και μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε σε άριστη ποιότητα κατασκευής.
Ημουν ασαφής. Αναφέρομαι σε κατασκευαστές των ηλεκτρονικών υλικών.g.kar said:Για πες μας Βασίλη μια εταιρεία, ας πουμε από αυτές που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Τηλεοπτική, που προσφέρει το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές διαβαθμίσεις ποιότητας και κόστους.Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
Ολοι σχεδόν οι κατασκευαστές προσφέρουν το προϊόν τους σε διαφορετικές διαβαθμίσεις ποιότητας και κόστους. Η διαβάθμιση του προϊόντος έχει άμεση σχέση με το είδος του ποιοτικού ελέγχου.
Υ.Γ Εκτός κι αν με το ¨κατασκευαστές¨ εννούσες μόνο τους κατασκευαστές των υλικών και όχι τους κατασκευαστές συσκευών ήχου.
Δ.ΜΙΧΑΗΛ said:
auricap πυκνωτες blue alps ποντεσιομετρο πορσελανινες βασης λυχνιων
τα καλωδια του εσωτερικου δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειναι χοντρα αρκετα πολυκλωνα αν αυτο λεει κατι
emmision labs 4χ300β,2χ12bh7,1x12at7
οι πυκνωτες ειναι πολυπροπυλενιου αν παλι σας λεει κατι αυτο
[/quote] Kαλα ρε για τετοιο cd λεμε????? :shock: (Opera Audio Consonance Reference 2.2 CD Player
Price: $2000 USD.) εκτος και αν εσυ το βλεπεις για φτηνο!!!!!![]()
φτηνο ειναι το avance οχι αυτο!!!!!! Αυτο ελειπε εδω να κανουν και οικονομια.Ασε δε που νομιζω για να μην πω στα σιγουρα οτι η εν λογω εταιρεια δεν ειναι επι του φασον,οποτε,ατοπο το παραδειγμα.
![]()
8)