ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ????

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ????

Εγω ουδεποτε θα μπορουσα να πληρωσω το αντιτιμο αυτου του πικαπ. Εαν το ηθελα ΠΟΛΥ, τοτε θα επρεπε να ληστεψω Τραπεζα, να με πιασουν, και να παω φυλακη. Εκει, σκυβωντας να πιασω το σαπουνι στα ντους .... ξερεις την συνεχεια. Εε... ΑΥΤΟ δεν θα ηταν προβλημα ???
Ναι αλλά μετά θα έλεγαν, δικαιολογημένα, "κοίτα πικάπ που έχει ο π@υστης!"
:happy_9:

Reaction score
7

Ναι αλλά μετά θα έλεγαν, δικαιολογημένα, "κοίτα πικάπ που έχει ο π@υστης!"
:happy_9:
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Παιδια μην στενοχωριεστε.......του τυπου του περρισευαν μπολικες σιδεροβεργες και αλουμινομπαρες και για να μην πανε χαραμι ειπε να φτιαξει ενα πικαπακι σαν της φωτο!!!!!!!!!!Δεν το πουλαει λεει γιατι ετσι οπως το μαστορεψε απο την αρχη
δεν θυματε να το ξαναφτιαξει.......Γιαυτο μην ανγχωνεστε κρατηστε τους παραδες για να παρουμε τιποτις αλλο ......πιο ψηλο......ας ειναι και ηχειο,σιγα τωρα!!!!!!!!!!!!!

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Παιδια μην στενοχωριεστε.......του τυπου του περρισευαν μπολικες σιδεροβεργες και αλουμινομπαρες και για να μην πανε χαραμι ειπε να φτιαξει ενα πικαπακι σαν της φωτο!!!!!!!!!!Δεν το πουλαει λεει γιατι ετσι οπως το μαστορεψε απο την αρχη
δεν θυματε να το ξαναφτιαξει.......
Ήμουν σίγουρος ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία κάποιου ντιούη της συμφοράς...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ήμουν σίγουρος ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία κάποιου ντιούη της συμφοράς...
Mαστρινικολακι για σενα πουλακι μου εχω ενα σετακι ΜΟΥΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ προσφορα ....μονο 25000 ΨΩΡΟΕΥΡΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΗΝΕΣΑΙ???????????????????????????????????????????????

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι όπως είναι ετούτο το έκτρωμα και 25 ευρώ να είχε, δεν θα το έπαιρνα. :happy_9:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ????

Mαστρινικολακι για σενα πουλακι μου εχω ενα σετακι ΜΟΥΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ προσφορα ....μονο 25000 ΨΩΡΟΕΥΡΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΗΝΕΣΑΙ???????????????????????????????????????????????
Έτσι και βάλει τέτοιο πράγμα στο σπίτι του ο Τσαρουχίτο έχει να τρώει παντόφλα μέχρι που να πεθάνει ο highlander...

Εδώ δύο παραβάν έβαλε στο σπίτι και ακόμη τρώει παντοφλιές πρωί, μεσημέρι βράδυ πριν το φαγητό...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ????

Έτσι και βάλει τέτοιο πράγμα στο σπίτι του ο Τσαρουχίτο έχει να τρώει παντόφλα μέχρι που να πεθάνει ο highlander...

Εδώ δύο παραβάν έβαλε στο σπίτι και ακόμη τρώει παντοφλιές πρωί, μεσημέρι βράδυ πριν το φαγητό...
E τοτε αφου ΤΣΑΡΟΥΧΙΤΟ εχεις γκρινια μες στο σπιτι ηρθε η ωρα να παρεις κατι για..........εξω απο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαλεξε και παρε.........τουλαχιστον δεν θα εχεις γκρινια μες στο σπιτι ...................................................................................

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members