ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

K

katerinaki

Guest
Η πρώτη ερώτηση που θα ήταν συνετό να κάνω είναι αν παρακολουθείτε τηλεόραση....Το ρωτάω αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι συμπαθείτε περισσότερο τις ταινίες :D....Υπάρχει κάποιος που να παρακολουθεί κάποια ελληνική σειρά φέτος? Θα ήθελα όνομα και εντυπώσεις.... :D Σε περίπτωση που θεωρηθεί διαφήμιση αφαιρέστε το :D

VG

Reaction score
0
Η τελευταια ελληνικη σειρα που ειδα ηταν οι 3 Χάριτες :lol:
Τις τετρασάθλιες σειρες τους να τις βαλουν εκει που ξερουν 8)

Reaction score
118
Έχω χρόνια να δω ποιά Ελληνική σειρά.
Δεν ξέρω τι κόλημα έχουν φάει με τον Ρώμα αλλα εαν δω κανα επεισόδιο θα είναι κατα λάθος και μόνο το καλοκαίρι στις επαναλείψεις.

Κάποτε υπήρχαν οι απαράδεκτοι, οι αυθαίρετοι. Είναι απο τις ποιό πρόσφατες σειρές που μπορώ να θυμηθώ.
Διοτι εαν πούμε για καλές σειρές θα πρέπει να ανατρέξουμε σε χρόνια πρίν την ιδιωτική tv.

Reaction score
6
Ε εντάξει μην είμαστε και τοσο ακατάδεχτοι.
Κάθε χρονο υπάρχει μια σειρα που τραβα τα βλέμματα.
Πέρσι ηταν το Παρά 5 ( και ισως να ναι και φέτος) ενώ πριν από αυτό ηταν το Είσαι το Ταίρι μου

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Cinemusic - Ανδρεας said:
Ε εντάξει μην είμαστε και τοσο ακατάδεχτοι.
Κάθε χρονο υπάρχει μια σειρα που τραβα τα βλέμματα.
Πέρσι ηταν το Παρά 5 ( και ισως να ναι και φέτος) ενώ πριν από αυτό ηταν το Είσαι το Ταίρι μου
Με τον Τσαρουχιτο μαζι το βλεπατε?
Εμενα μ αρεσει το 50-50.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.003
Παιδιά, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά τα Σκετσάκια είναι όλα τα λεφτά. Βέβαια, είναι αλλοδαπό φόρματ, αλλά τί να λέει τώρα, βγάζπυν πολύ γέλιο. Επίσης, λόγω cast, κάτι μου λέει ότι οι Βαρβάτοι "λένε".

Reaction score
0
Τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει "κολλήσει" στο δέκτη ήταν με τους απαράδεκτους. Απο τότε διέκοψα τις διπλωματικές σχέσεις με τα ελληνικά σήριαλ. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν επικρατήσει οι σχολές Παπακαλιάτη - Μανουσάκη, ούτε στο ζάπινγκ δεν σταματάω. Μπορεί ενδεχομένως όλα αυτά τα χρόνια να υπήρξε κάτι ποιοτικό, ίσως και απο την κρατική τηλεόραση, απλά δεν έτυχε να το παρακολουθήσω..

Reaction score
3
"50-50" και "Στο Παρά Πέντε",με αυτή τη σειρά αξιολόγησης.
Δεν τα βλέπω ποτέ όμως στην ημέρα και ώρα προβολής τους,δεν μπορώ να δω τίποτα πια με διάλειμμα για διαφημίσεις.

K

katerinaki

Guest
Παρακολουθώ "Στο Παρά Πέντε" - Θα βρεις το δάσκαλό σου - Πάλι απ΄την αρχή - και όποτε το πετύχω "50-50" :D

όσο για τις διαφημίσεις να είναι καλά το zapping... :D

Reaction score
786
Φετος βλεπω ανελλιπως "Λουφα & Παραλλαγη: Η Σειρα" στη ΝΕΤ και καμια φορα "Στο Παρα Πεντε"

Επισης φανατικα τον 3ο κυκλο του LOST απο το ABC-HD... ;)

Reaction score
3
Καλά,μιλάμε για ελληνικές σειρές.
Αν ήταν να χώσουμε και τις ξένες (πάντα σε HD και ουχί προβαλλόμενες από ελληνικά κανάλια),έχω να γράψω ένα κατεβατό 8)

Reaction score
25.468
λοιπον αν θετε πιοτητη ο μαιτρ προτεινει:
α) Βαρβατοι - χριστινα κολετσα
β) πολυθρονα για 3 - παναγιωτα βλαντη

Reaction score
0
Μέρααα,
1."Λούφα και παραλλαγή": αν και χάνει σε casting, έχει καλή σκηνοθεσία και ατάκες και είναι εμπλουτισμένη με πολλά στοιχεία για την εποχή και την πολιτική κατάσταση. Νομίζω ότι αυτό είχε στο μυαλό του ο Περράκης όταν αποφάσισε να την (ξανα)γυρίσει. Δεν είναι κακή
2."Παρά πέντε": φοβερές ατάκες. Ο Καπουζίδης έχει πολύ καλό χιούμορ. Το έδειξε και στις Σαββατογεννημένες (πρόπερσι)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis