- Reaction score
- 1.815
Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και με έτρωγε και ο ..κ$@λος μου να ασχοληθώ με το ρημαδιασμένο χόμπυ μου, είπα να φτιάξω λίγο το ψηφιακό μου κρίκο στην αναλογική αλυσίδα μου.
Έτσι λοιπόν ξέθαψα το HTPC «κουτάκι» από την αποθήκη μου, που είχα πάρει αρκετό καιρό πριν και περίμενε υπομονετικά, μονάχο στα υπόγεια…
Εύκολα τα πράγματα, αφού ήταν ξεκαθαρισμένο στο μυαλό μου τι ήθελα να κάνω:
· Ένα καλό player για τα ψηφιακά φλάκια.
· Ένα ποιοτικό σε εικόνα για τις ρωσίδες μου (τις ματροσκίτσες)
· Χαμηλό κόστος χωρίς υπερβολές με ποιότητα στα μέτρα του δυνατού της τσέπης αλλά και του συστήματός μου και του χώρου που το φιλοξενεί.
Εεε… ξέρετε τώρα, είμαι fun των τζαπανέζων!
Μια Gigabite λοιπόν motherboard ήταν η επιλογή για το χτίσιμο του, με ιαπωνέζικους επιλεγμένους πυκνωτές σε καίρια σημεία, ένας ταπεινός Intel i3 νέας γενιάς επεξεργαστάκος να είναι η καρδιά του συστήματος, δυο σκληροδίσκια και μια κάρτα audio…
Μετά από αρκετό ψάξε – διάβασε – ρώτα – θαύμασε κατέληξα στην ΟΝΚΥΟ SE-200 Limited Edition με Wolfson WM8740 DAC
Έτσι λοιπόν ξέθαψα το HTPC «κουτάκι» από την αποθήκη μου, που είχα πάρει αρκετό καιρό πριν και περίμενε υπομονετικά, μονάχο στα υπόγεια…
Εύκολα τα πράγματα, αφού ήταν ξεκαθαρισμένο στο μυαλό μου τι ήθελα να κάνω:
· Ένα καλό player για τα ψηφιακά φλάκια.
· Ένα ποιοτικό σε εικόνα για τις ρωσίδες μου (τις ματροσκίτσες)
· Χαμηλό κόστος χωρίς υπερβολές με ποιότητα στα μέτρα του δυνατού της τσέπης αλλά και του συστήματός μου και του χώρου που το φιλοξενεί.
Εεε… ξέρετε τώρα, είμαι fun των τζαπανέζων!
Μια Gigabite λοιπόν motherboard ήταν η επιλογή για το χτίσιμο του, με ιαπωνέζικους επιλεγμένους πυκνωτές σε καίρια σημεία, ένας ταπεινός Intel i3 νέας γενιάς επεξεργαστάκος να είναι η καρδιά του συστήματος, δυο σκληροδίσκια και μια κάρτα audio…
Μετά από αρκετό ψάξε – διάβασε – ρώτα – θαύμασε κατέληξα στην ΟΝΚΥΟ SE-200 Limited Edition με Wolfson WM8740 DAC