'' ΕΝΑ ARTVOICE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ VISATON MONITOR 890 MKII''

Μηνύματα
1.058
Reaction score
731
Σε ευχαριστώ Αντώνη!
Το tuner το αγόρασα για να ταιριάζει, επειδή έχει τα χερούλια, με τον AR και τον Plinius, αλλά μέχρι να έρθει από Γερμανία, πουλήθηκε ο AR και ο Plinius είναι και αυτός προς πώληση μιας και δεν μου χρειάζεται πλέον.
Ο Τροβάς που τα ξέρει μου είπε ότι είναι πολύ καλά ραδιόφωνα, μόνο που με το που έρχεται, το πάω στον Κώστα για να βάλει πίσω υποδοχές RCA μιας και βγαίνει κατ'ευθείαν ένα άθλιο καλώδιο. Επίσης θα βάλω και ένα βύσμα για καλώδιο ρεύματος μιας και έχω ένα περίσσευμα καθώς και ένα βύσμα κεραίας 75om.

χμμμ, μήπως εκείνα τα περισσευούμενα χερούλια τα κοτσάρεις με κάποιο τρόπο στον dared ώστε να ταιριάξει με το τιούνερ και να μην πάει χαμένο το τελευταίο ;
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
χμμμ, μήπως εκείνα τα περισσευούμενα χερούλια τα κοτσάρεις με κάποιο τρόπο στον dared ώστε να ταιριάξει με το τιούνερ και να μην πάει χαμένο το τελευταίο ;
Εσύ κάτι έχεις με τα χερούλια....
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Καλησπέρα. Καλά ακούσματα και από εμένα.
Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου μόλις αλλάξεις τις οδηγές λάμπες και αυτές της εισόδου.
Με αυτές βλέπεις και τις μεγαλύτερες διαφορές σε σχέση με τις λάμπες εξόδου!
Να είσαι καλά Πέτρο!
 





Μηνύματα
307
Reaction score
67
Φίλε Δημήτρη κάπου εδώ ήρθε η ώρα να παρέμβω και εγώ στο ωραίο θέμα που αναπτύξατε γύρο από τον DARED !!! ¨Έχουμε πετάξει λεφτά και λεφτά σε μηχανήματα κατά καιρούς ..... Αυτό που συμβαίνει όμως με τον Dared είναι απλά μία επένδυση πάνω από κάθε ηχητική προσδοκία , δική μου όσο καιρό ακούω αλλά και όσων έχουν ακούσει τον ενισχυτή , με όσα ηχεία τον έχουμε δοκιμάσει και δεν είναι λίγα !!!!! Το κορυφαίο ήταν όταν κάποια στιγμή πέρασαν από πάνω του τα πολύ ΚΑΚΑ μα ΚΑΚΑ CAV MD EX II ηχεία θηρία και δύστροπα στα 6 ΩΜ που με όσα μηχανήματα τα παίξαμε με έδειχναν τα CAV ότι δεν αξίζουν τα εξαιρετικά μας ενισχυτικά ..... Με το που παίζει ο Dared μετά το 20 λεπτό που είναι και το κρίσιμο σημείο για να ξεδιπλώσει και να ανοίξει ολόκληρος ο μουσικός του χαρακτήρας αυτό που έκανε μας καθήλωσε όλους στην παρέα 6 άτομα x 2 Αυτιά εκπαιδευμένα ;) κοιταζόμασταν με ανοιχτό το στόμα αλλά πάνω απ' όλα τα αυτιά μας έκανα χαρές.... Ο Ενισχυτής έδειχνε τεράστιος με όγκο , στερεοφωνία που μας αγκάλιαζε άλλα και διαφάνεια γεμάτη από πλούσιες αρμονικές !!!! Και όλα αυτά με την μαμίσια τελική λυχνία της Shuguang που δεν είναι τίποτα το αξιόλογο .... Εκεί ντραπήκαμε για τα ηχεία που γράφανε Made In China αλλά πήρε πάλι τα εύσημα ο κινέζος που κατασκεύασε ένα τόσο αξιόλογο ενισχυτή σε λογική τιμή !!! Αυτή τη στιγμή ο δικός μου ενισχυτής παίζει με τα full Range της FOSTEX 208 σε πολύ ιδιαίτερη καμπίνα και με ηχητικό αποτέλεσμα εξαιρετικό !!! Οι λάμπες που φοράω και είμαι στο στρώσιμο αυτών είναι όλες NOS απο άτομο ψαγμένο στο είδος του !! 12ΑΧ7 της TELEFUNKEN - 6SN7 της MULLARD ( Πολύ σπάνια λυχνία ) και το κερασάκι έρχεται απο τις 845 WESTING HOUSE ''USA'' μία πολύ σπάνια και ιδιαίτερη λυχνία (Πανάκριβη στο Ebay) !!!! Το ηχητικό αποτέλεσμα μπορώ να πω πλέον έχει ξεφύγει σε συνδυασμό πάντα με τις δύο αναβαθμίσεις του ενισχυτή στους βασικούς πυκνωτές NOS και τις διπλοδιόδους !!!! Το δικό μου μηχάνημα πάντως δε πρόκειται να το δείτε σε αγγελία με το σκεπτικό να πάω σε κάτι καλύτερο .... Ο Μόνος λόγος που θα τον έδινα θα ήταν κάποια οικονομική ανάγκη που ελπίζω να μη φθάσω μέχρι εκεί ΠΟΤΕ !!! O Dared 845 ήταν και ο λόγος που κάποια στιγμή επένδυσα και στον προενισχυτή της εταιρίας MC 7P ... Εξίσου αναβάθμιση και σε αυτό το μηχάνημα και TOP λυχνίες !!!! Το αποτέλεσμα για την κατηγορία του είναι αντίστοιχο με αυτό του 845 !!! Με λίγα λόγια είμαι πολύ Fan της εταιρίας και ο λόγος είναι απλά ότι δε νοιώθω εξαπατημένος από μία δήθεν Hiend ευρωπαϊκή - Αμερικάνικη εταιρία !! Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξαιρετική αγορά που έκανε και ο φίλος Δημήτρης !! Καλές ακροάσεις λοιπόν και θα χαρώ πολύ κάποια στιγμή Δημήτρη να τα πούμε και από κοντά να ακούσω και εγώ με τη σειρά μου τα εξαιρετικά σου ηχεία !!!! Ελπίζω και το DAC να στέκεται παλικάρι για την κατηγορία του !!!!

 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Πες τα Στέφανε, να είσαι καλά, γιατί κάποιοι ξινίζουν την μούρη τους όταν ακούν για made in China...
Εγώ τοποθέτησα είδη τις 12ΑΧ7 της Tung Sol που ήρθαν και αναμένω τις Full Music.
Θα ήθελα όμως να ΔΟΚΙΜΆΣΩ ΚΑΙ NOS απλά τις φοβάμαι λίγο...
Θα γίνει μάλλον όταν πουλήσω τον PLINIUS..
Όσο για το dac, απλά δεν υπάρχει στα χρήματα που μου στοίχησε.
Δες δε πόσο πουλιέται δτην Γερμανία!!

http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=5724696482&
 

Μηνύματα
307
Reaction score
67
Η ουσία είναι μία .... Ο Dared είναι πολύ καλός ενισχυτής και ας έγραφε και Made In Vladivostok !!!! Όσο για τις NOS λάμπες μπορώ να σε φέρω σε επαφή με δικό μου άνθρωπο για εγγυημένα καλές λυχνίες .... Σχετικά με το DAC είναι στα σχέδια μου και μακάρι να καταφέρω να το αποκτήσω με τον τρόπο που πήρες και το δικό σου !!! Καλές ακροάσεις !!!!
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Τέλος εποχής και θέματος!
Ευχαριστώ θερμά όσους συμμετείχαν και έγραψαν!
Το θέμα θα ξανανοίξει αν ξαναβρεθώ με τα ίδια ηχεία!
ή μήπως
ΕΝΑ ARTVOICE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ KLIPSCHORN?

ποιός ξέρει....
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.874
Reaction score
20.364
Πούλησες/αντάλλαξες τα ηχεία;
 


Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Πούλησες/αντάλλαξες τα ηχεία;
Γιώργη τα αντάλλαξα με φίλο και αυτά που πήρα τα πούλησα-αντάλλαξα.
Η κρίση και η αγορά κάποιων έργων που βρήκα ευκαιρία, έφαγαν το σύστημα που πιστεύω τον Δεκέμβριο να είμαστε καλά, θα επανέλθει δριμύτερο.
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Τώρα ο προενισχυτής αναμένει τα καινούργια ασημένια χερούλια που έρχονται εντος της εβδομάδας απο Αμερική, προκειμένου να ταιριάζει και οπτικά με τον Plinius.

View attachment 40939
Καλησπέρα. Mήπως υπάρχει το manual αυτού του προενισχυτή;
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.315
Μηνύματα
2.858.259
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top