Sokovb
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 273
Δημήτρη καλές ακροάσεις κ πιστεύω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να μείνεις με αυτο ( το υπέροχο) σύστημα ....!!!!!!!!!
Τι ξερεις εσυ βρε ασχιετε !!Απαιχτος..![]()
περαστικος ημουν ...ειπα να πεταξω και εγω την κοτσανα μου..Τι ξερεις εσυ βρε ασχιετε !!.
Δυστυχώς Σωκράτη δεν προλάβαμε τα Χριστούγεννα...Δημήτρη καλές ακροάσεις κ πιστεύω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να μείνεις με αυτο ( το υπέροχο) σύστημα ....!!!!!!!!!
Πιό mucho σε εμφάνιση είναι σίγουρα ο Plinius, απλώς τα watt ήταν διπλάσια στους Electro. Αλήθεια εσύ ποιόν έχεις πάρει?Οι ελεκτρο ήταν πιο mucho δλδ από το γαϊδούρ' ξεπλίνιους;
Μπράβο καλοσυντόνιστο. Καλοάκουστο.Επίσης δίνοντας το dac της Xindak, πήρα απο το γερμανικό ebay, ένα tuner που είχα απωθημένο. Το Accuphase T-103.
View attachment 40430
Σε ευχαριστώ Γιάννη μου!Μπράβο καλοσυντόνιστο. Καλοάκουστο.
Η ερώτησής μου αφορούσε το drive/γκάζια, όχι εμφάνιση... αλλά ξέχασα ότι είχες μονομπλόκια... οκ...Πιό mucho σε εμφάνιση είναι σίγουρα ο Plinius, απλώς τα watt ήταν διπλάσια στους Electro. Αλήθεια εσύ ποιόν έχεις πάρει?
Η ερώτησής μου αφορούσε το drive/γκάζια, όχι εμφάνιση... αλλά ξέχασα ότι είχες μονομπλόκια... οκ...
Εγκώ μικούλη αντεφάκι, δεν πιάνει γκάζα ντικού σου ταύρο.![]()
φιλαρακο μεγειες και καλοακουστα!!!!Να είσαι καλά Τάκη μου!
Μόλις παραλάβω τα χαλιά (ένεκα φροντισμένου χώρου) θα έχει ακρόαση!