ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ MONITOR AUDIO SILVER RX2

Reaction score
2
Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!

Χρείαζομαι τη βοήθεια σας. Εχω αγοράσει την silver σειρα της monitor audio με ηχεία μπορστινά βάσης λόγω έλλειψης χώρου.

Αυτη τη στιγμή τα οδηγώ όλα με ένα marrantz 5004 αλλα θα ήθελα πολύ να βελτιώσω την εικόνα του stereo για μουσική εμπειρία.

Ψάχνοντας στο internet βρήκα έναν raysonic sp120 mk 2 σε αρκετά καλή τιμή. Πήγα τον άκουσα σε κάτι kef ηχεία και μου αρεσε αρκετά. Τι πιστέυτετε ειναι καλή αγορά και θα μου βελτιώσει αρκετα την εικόνα?

Reaction score
296
Η λογική λέει ότι πολλοί ενισχυτές θα βελτιώσουν τον ήxο σε σχέση με αυτόν που έχεις.
από την άλλη, μήπως είναι λίγο υπερβολή αυτός ο ενισχυτής για αυτά τα ηχεία?
Ίσως να μπορείς να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες των ηχείων σου με λιγότερα χρήματα.
Εγώ πάντως με τα rx6 κατέληξα σε arcam a28.
Αρκετά καλός συνδυασμός...

Reaction score
2
Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ MONITOR AUDIO SILVER RX2

Και εσύ όμως Bower από ότι βλέπω δεν έδωσες και λίγα?

Κατά τα άλλα παίζουν καλά τα ηχεία? και αν ναι χρησιμοποιείς και πολυκάναλο και δικάναλο ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ MONITOR AUDIO SILVER RX2

για τα RX2 εχε στη λιστα σου μοντελα οπως Creek Evo II, Nad c356BEE και λιγο παραπανω τον Roksan Kandy K2

Reaction score
296
ναι, οι τιμες των ηχειων και του ενισχυτη μου ειναι παραπλησιες. ο raysonic ομως πρεπει να ειναι πολλαπλασιας αξιας απο τα ηχεια σου αν δεν κανω λαθος.
αν ειναι βεβαια καλη ευκαιρια, γιατι οχι, σου μενει κ ο καλος ενισχυτης σε μελλοντικη ενδεχομενη αναβαθμιση των ηχειων.
οταν διαλεξα τον arcam, ακουσα επισης μερικους ακομα κ τον marantz 8003 (νομιζω αυτο ειναι το νουμερο) να ειναι πολυ κατωτερος (πολυ λεπτοηχος).
Επισης η monitor audio προτεινει ενισχυτικα arcam για τα rx.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ MONITOR AUDIO SILVER RX2

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!!

Χρείαζομαι τη βοήθεια σας. Εχω αγοράσει την silver σειρα της monitor audio με ηχεία μπορστινά βάσης λόγω έλλειψης χώρου.

Αυτη τη στιγμή τα οδηγώ όλα με ένα marrantz 5004 αλλα θα ήθελα πολύ να βελτιώσω την εικόνα του stereo για μουσική εμπειρία.

Ψάχνοντας στο internet βρήκα έναν raysonic sp120 mk 2 σε αρκετά καλή τιμή. Πήγα τον άκουσα σε κάτι kef ηχεία και μου αρεσε αρκετά. Τι πιστέυτετε ειναι καλή αγορά και θα μου βελτιώσει αρκετα την εικόνα?
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?113152-Sugden-a21a

Reaction score
296
έχεις καταλήξει κάπου??
προσπάθησε να ακούσεις τον λαμπάτο ενισχυτή με τα ηχεία σου, ίσως να εκπλαγείς ευχάριστα με αυτό που θα ακούσεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON