ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Reaction score
4
Γεια χαρά σε όλους.Είμαι νέος στο forum.Έχω μιαερώτηση.Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα οικονομικό ηχοσύστημα αλλα αξιόλογο.Αυτη την στιγμή έχω ένα TECHNICS SL 1200 MKII (όποιος γνωρίζει κάποιον καλό για service ασ τον πει) και έναν ενισχυτή SANSUI AU X117 ο οποίος όμως γενικά έχει κάποια θέματα κυρίως με τις εξόδους τους αλλα δεν ξέρω κάποιον καλο μάστορα. Η ερώτηση είναι αν αξίζει να αγοράσω καινουριο ενισχυτή και αν ναι να προτείνετε κάποιους ή να κρατήσω αυτό που έχω και να του κάνω κανα καό service?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Γεια χαρά σε όλους.Είμαι νέος στο forum.Έχω μιαερώτηση.Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα οικονομικό ηχοσύστημα αλλα αξιόλογο.Αυτη την στιγμή έχω ένα TECHNICS SL 1200 MKII (όποιος γνωρίζει κάποιον καλό για service ασ τον πει) και έναν ενισχυτή SANSUI AU X117 ο οποίος όμως γενικά έχει κάποια θέματα κυρίως με τις εξόδους τους αλλα δεν ξέρω κάποιον καλο μάστορα. Η ερώτηση είναι αν αξίζει να αγοράσω καινουριο ενισχυτή και αν ναι να προτείνετε κάποιους ή να κρατήσω αυτό που έχω και να του κάνω κανα καό service?
O Sansui αυτος ειναι σχεδον 20ετιας μηχανημα και περα απο τα θεματακια που ειναι εμφανη, θα θελει σιγουρα αλλαγη πυκνωτων και σερβις γενικοτερα. Ειναι ενα μηχανημα ξεπερασμενο με τα σημερινα δεδομενα και δεν ειχε και αρκετη ισχυ και ικανοτητα οδηγησης. Στις 40-45000 δρχ που κοστιζε τοτε ηταν τιμιο. Καλυτερα να πας σε καινουριο. Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις για ενισχυτη, τι ηχεια θα παιξει και σε ποσα τετραγωνικα χωρου.

Reaction score
4
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Ευχαριζτώ για την απάντηση. Ο χώρος θα είναι γύρω στα 55 τετραγωνικά. Λέω θα γιατι τώρα τον φτιάχνω και γενικά σκέφτομαι να βάλω και ηχεία σε ψευδοροφή πέραν από αυτα του ηχοσυστήματος.Πάντω δεν μπορώ να διαθέσω τώρα τουλάχιστον αρκετά χρήματα γι αυτο και κοιτάω και τις αγγελιές.Δεν ξέρω τι ποσό ακριβώς αλλα το βλέπω αναλογα .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON