ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ Β&W683

Reaction score
198
καλησπερα καμια προταση για ενισχυτη που να παιζει καλα τα b&w683 αλλα να περνει 4 ηχεια και να συνδεεται με pc(αν υπαρχει βεβαια)? οχι AVR γτ εχω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ Β&W683

ξεκινας απο εδω http://www.xtz.se/uk/products/electronics/class-a100-d3-silver?stat=1, με ενσωματωμενο dac για να συνδεσεις και ψηφιακες πηγες, με 780 ευρα. Technics ηχεια δεν θα τα χρειαστεις αμα ακουσεις πως θα παιξουν τα B&W.

Reaction score
198

δηλαδη για τα ηχεια μου θελω ενισχυτη αξιας πανω απο 600 - 700 ευτω σωστα??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δηλαδη για τα ηχεια μου θελω ενισχυτη αξιας πανω απο 600 - 700 ευτω σωστα??
με τα χαρακτηριστικα που ζητας αυτος ειναι η αφετηρια

Reaction score
198

Ναι αλλα στην ελλαδα υπαρχει καταστημα που να το εχει?? απ οσο ειδα στο ιντερνετ οχι

Reaction score
198

λοιπον 750 εχει και παραλαμβανει σε 10 μερες....
αυτος δεν βλεπω να εχει ρυθμησεις bass treble τι γινεται?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν εχει, οπως πολλοι ενισχυτες αυτης της κατηγοριας τιμης και ακριβοτεροι. δεν τα χρειαζεται , θα το διαπιστωσεις μονος σου αν πας να τον ακουσεις

Reaction score
198

καταλαβα οτι πληρωνεις περνεις
αλλα σε πριπτωση που δεν παιζει με cd player αλλα παιζει με pc νομιζω οτι εκει χρειαζετε να υπαρχει καποια ρυθμηση bass treble

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.801
Μην του λες τέτοια, θα πάθει εγκεφαλικό! :105:

Το να μην έχουν πρίμα-μπάσα δεν είναι για οικονομία.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καταλαβα οτι πληρωνεις περνεις
αλλα σε πριπτωση που δεν παιζει με cd player αλλα παιζει με pc νομιζω οτι εκει χρειαζετε να υπαρχει καποια ρυθμηση bass treble
Χαχαχα, θα το διαβασει κ ο Θεμης αυτο κ θα του σηκωθει η τριχα.. Σου φαινεται φτηνιαρικος επειδη δεν εχει ρυθμιστικα τονικοτητας? Θα σου δειχνα κατι φτηνα μοντελακια του 5χιλιαρου κ του 10χιλιαρου που εχουν μονο power και ενα led... Για αλλους λογους λειπουν τα ρυθμιστικα, που μαλλον δεν ειναι του παροντος μιας κ τα χρειαζεσαι ή τα εχεις συνηθισει. Κοιτα καποιους ενισχυτες με ρυθμιστικα λοιπον, καλο ειναι να υπαρχουν κ για πρακτικους κ για ψυχολογικους λογους.

Αυτο με το CD και το PC δεν το καταλαβα ειναι η αληθεια. Αυτο που θα πω ειναι πως οταν παιζει PC, κατα 99% το προγραμμα αναπαραγωγης εχει ενσωματωμενο equalizer οποτε δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο για ρυθμιστικα.

Reaction score
198
Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ Β&W683

Μην του λες τέτοια, θα πάθει εγκεφαλικό! :105:

Το να μην έχουν πρίμα-μπάσα δεν είναι για οικονομία.
οταν ειπα πως οτι πληρωνεις περνεις εννοουσα οτι ο xtz a100 3d εχει 750 που τα θεωρω πολλα λεφτα εννοουσα πως ειναι καλος κ ποιοτικος γι αυτο και δεν εχει ρυθμισεις bass treble με λιγα λογια δεν χρειαζοντε σε εναν ενισχυτη τετοιασ κλασης...

κ οταν λεω για το pc πως εκει ισως χρειαζετε να υπαρχει ρυθμιση bass treble το λεω γιατι οταν κατεβαζουμε τραγουδια ή τα ακουμε απο το youtube π.χ, η ποιοτητα συνηθως δεν ειναι ιδια με την ποιοτητα που εχει ενα γνησιο cd οποτε θεωρω σαν ασχετος οτι θα ηταν βολικο να υπηρχε bass treble ελπιζω να καταλαβατε τον τροπο σκεψης μου

Reaction score
198

Πιστευετε οτι αυτος Tangent AMP200B Amplifier 2X100W θα ειναι ενταξει με τα Β&W 683?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Πιστευετε οτι αυτος Tangent AMP200B Amplifier 2X100W θα ειναι ενταξει με τα Β&W 683?
Μακραν καλυτερος αυτος που σου προτεινει ο Tyler ακουσε τον και θα καταλαβεις...

Reaction score
198

δεν αμφιαβαλλω καθολου οτι ειναι μακραν καλυτερος ο xtz ουτε βεβαια τον συγκρινω...
η συγκριση γινεται παντα με αυτον που εχω τωρα denon avr1610, και βεβαια με το τι εχει η τσεπη μου αυτη τη στιγμη για ενισχυτη

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το θεμα των 683 δεν ειναι τα βατ. Ενισχυτη με βατ βρισκεις και φθηνο. Το θεμα ειναι να χει αποθεματα ρευματος, στιβαρη τροφοδοσια κλπ. Οπως σου ξαναγραψα παραπανω, ενα ηχειο των 1300 ευρω αυτης της ποιοτητας, εχει σαν αφετηρια τον ΧΤΖ και ενισχυτες απο αυτη την κατηγορια τιμης και πανω. Ο πιο φθηνος που μπορω να προτεινω να δοκιμασεις στα ηχεια σου ειναι ο Cayin 252B http://www.skroutz.gr/s/335362/Cayin-252B.html . Απο κει και κατω μια απ τα ιδια. Αν δεν εχεις αυτη τη στιγμη την οικονομικη δυνατοτητα, περιμενε κ κανε τη σωστη κινηση την καταλληλη στιγμη.

Reaction score
198

Αν δεν εχεις αυτη τη στιγμη την οικονομικη δυνατοτητα, περιμενε κ κανε τη σωστη κινηση την καταλληλη στιγμη.
Πιστευω οτι ειναι το πιο σωστο τουλαχιστον αν τα δωσω να μην πανε χαμενα (ευρο)
εν το μεταξυ ενας γνωστος μου προτηνε μια αλλη λυση πιο ακριβη βεβαια με τελικο κ προ λογο του οτι εχω και το θεμα το ψυχολογικο με τα bass treble, teliko Rotel RB-1552 me προ Rotel RC-1550 ..
απλα ρωταω κ την δικη σας αποψη γτ και ο τυπος που μου το ειπε εχει μικρη εμπειρια στο αντηκειμενο

Reaction score
198

ναι το κοστος ξεφευγει λιγο... οσο για το pc εχουν βγαλει ενα σωρο ανταπτορες για να συνδεεις διαφορετιικα βυσματα
;)
παντως το σετ προ με τελικο rotel το βρησκεις αξιοπυστη επιλογη? εχει κ ρυθμηστικα bass treble :410:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.532