ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ densen beat k ηχεια ΓΝΩΜΕΣ

Reaction score
107
μετα απο καιρο αποφασισα αναβαθμιση
και εχω καταληξει στο συνδυασμο densen beat 200 k b300xs
θα παιζουν σε χωρο περιπου 60-70 τμ
θα ηθελα καποιες γνωμες για το ανωτερω καθως και για ηχεια
ακουσα καποια triangle alla δεν εχω καταληξει
ευχαριστω

Reaction score
6
Τα densen ''εντιμα μηχανηματα'' που παντα επαιζαν πολυ μουσικα , με πλουσιες αρμονικες , πολυ καλο ρυθμο , ατακα, ελεγχο , εκπληκτικη εικονα 3D Σε κρατουν σε ενδιαφερον ωστε να θελεις να ακους μουσικη με τις ωρες. Αυτο το θυμαμαι εντονα και πιστευω οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα ''αγαθα'' που καποια μηχανηματα μπορουν να προσφερουν.

Με τα ευαισθητα Triangle θα τα πανε πολυ καλα και σε μεγαλους χωρους. Επιτυχημενος και δοκιμασμενος συνδυασμος:126:

Καλες και πολυωρες ακροασεις ευχομαι να εχεις :112:

vag

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ densen beat k ηχεια ΓΝΩΜΕΣ

μετα απο καιρο αποφασισα αναβαθμιση
και εχω καταληξει στο συνδυασμο densen beat 200 k b300xs
θα παιζουν σε χωρο περιπου 60-70 τμ
θα ηθελα καποιες γνωμες για το ανωτερω καθως και για ηχεια
ακουσα καποια triangle alla δεν εχω καταληξει
ευχαριστω

Καλησπέρα,

τα συγκεκριμένα ενισχυτικά έχω κι εγώ εδώ και 5 περίπου χρόνια με τα οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.
Θα συμφωνήσω με τον ΝΙΚΝΜ!! τα είπε όλα!! τα ερωτεύεσαι αυτά τα μηχανήματα!!
Όσαν αφορά τα Triangle, στον Ορφέα μπορείς να τα ακούσεις με τα Densen και να δεις αν σου κάνουν..., και να μου πεις και εμένα που με ενδιαφέρει ο εν λόγω συνδυασμός!!
Το καλό με τα Densen είναι ότι συνδυάζονται με πολλά ηχεία.
Dynaudio, Focal, ATC, B&W, ELAC, Spendor κ.α.

Reaction score
593

Aλλος ενας ενθερμος οπαδος Triangle-Densen.
Ωρες ατελειωτες και να μην χορταινεις.

vag

Reaction score
0

Aλλος ενας ενθερμος οπαδος Triangle-Densen.
Ωρες ατελειωτες και να μην χορταινεις.
έχεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό; και αν ναι, ποιά ακριβώς;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Σε παλαιότερες ακροάσεις, περισσότερο μου άρεσαν τα Densen με τα System Audio παρά με τα Triangle.
Πρόσφατα, όντας στην αναζήτηση νέου συστήματος, ακούγοντας και πάλι το συνδυασμό, κατάλαβα ότι η Triangle έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το παρελθόν που γνώριζα χωρίς να σημαίνει ότι ο συνδυασμός μου άρεσε.

Αντίθετα, αυτό που με εντυπωσίασε αλλά δεν έκανε για την περίπτωση μου, ήταν ο συνδυασμός του ενισχυτή με κάτι αγγλικά ηχεία που δε συγκράτησα το όνομα τους, άχρηστη πληροφορία αφού δε μου έκαναν λόγω μικρού όγκου.
Θα ξαναπάω όμως να ακούσω τα μεγαλύτερα που είναι δαπέδου.

vag

Reaction score
0

Σε παλαιότερες ακροάσεις, περισσότερο μου άρεσαν τα Densen με τα System Audio παρά με τα Triangle.
Πρόσφατα, όντας στην αναζήτηση νέου συστήματος, ακούγοντας και πάλι το συνδυασμό, κατάλαβα ότι η Triangle έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το παρελθόν που γνώριζα χωρίς να σημαίνει ότι ο συνδυασμός μου άρεσε.

Αντίθετα, αυτό που με εντυπωσίασε αλλά δεν έκανε για την περίπτωση μου, ήταν ο συνδυασμός του ενισχυτή με κάτι αγγλικά ηχεία που δε συγκράτησα το όνομα τους, άχρηστη πληροφορία αφού δε μου έκαναν λόγω μικρού όγκου.
αν θυμηθείς ποιά είναι, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με!!

ευχαριστώ

Reaction score
59

Ας καταθέσω και 'γώ την ακουστική μου εμπειρία σχετικά με τον συνδυασμό densen και triangle απο το τρίμηνο ταξίδι πρός αναζήτηση ενός ''γήινου'' ηχητικού συστήματος .Μπορώ να πώ ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο ο densen B100 με τα system audio και με τα audio physic παρα με τα triangle όσες φορές και να τον άκουσα στον ορφέα και στον Χ.Κοψιά.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Μετά τις αποκριές θα ξαναβγώ στη γύρα.
Θα σου πω, σκοπεύω να ξαναπεράσω από εκείνο το μαγαζί.

Reaction score
593

έχεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό; και αν ναι, ποιά ακριβώς;
Οχι.
Απλα πραγματακια εχω:
Beat B-100
Celius 202

vag

Reaction score
0

Οχι.
Απλα πραγματακια εχω:
Beat B-100
Celius 202
που μένεις αν επιτρέπεται; το λέω μπας και είμαστε κοντά μήπως κανονίζαμε να βρισκόμασταν, να άκουγα το σύστημά σου με τα Triangle!! εάν βέβαια μπορείς..!!!!

Reaction score
593

Kαι μιας και φτασαμε εδω,
εχει καποιος καποια προταση για καλωδια ηχειων για το συνδυασμο μου?
(Beat B-100, Celius 202)
Τωρα εχω της Naim (τα ειχα παρει μαζι με τον προηγουμενο ενισχυτη μου) αλλα εχω την αισθηση οτι μπορω να εχω κατι πολυ καλυτερο (σε αναλογια παντα με το συστημα που εχω).

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Θα πρότεινα να αφήσεις τα καλώδια, να πάρεις ένα beat 300, να τον γυρίσεις σε passive mode και να συμπληρώσεις ρεύμα στα Celius.
Είναι καλός εργάτης ο Β 100, εξαιρετικός θα έλεγα αλλά μην τον εξαντλείς, σε κάθε δύσκολο πέρασμα λιώνει για εσένα στην προσπάθεια του να οδηγήσει τα τρία 6,5¨ μεγάφωνα.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Έχει γίνει 300xs απ’ ότι είδα.
Χρειάζεται ερώτηση αν διεγείρεται από τον παθητικό του Β 100, δε διάβασα περισσότερα, κοίταξα μόνο αν παράγεται ακόμα ο Β 300.

Reaction score
593

Θα πρότεινα να αφήσεις τα καλώδια, να πάρεις ένα beat 300, να τον γυρίσεις σε passive mode και να συμπληρώσεις ρεύμα στα Celius.
Είναι καλός εργάτης ο Β 100, εξαιρετικός θα έλεγα αλλά μην τον εξαντλείς, σε κάθε δύσκολο πέρασμα λιώνει για εσένα στην προσπάθεια του να οδηγήσει τα τρία 6,5¨ μεγάφωνα.

Έχει γίνει 300xs απ’ ότι είδα.
Χρειάζεται ερώτηση αν διεγείρεται από τον παθητικό του Β 100, δε διάβασα περισσότερα, κοίταξα μόνο αν παράγεται ακόμα ο Β 300.
Και δε μου λες,
πως θα τα ελεγες αυτα σε ενα πενταχρονο? :105:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.533