ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ


Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Δε μπορω να σου πω...
Θα ξερεις πολλα μετα και θα πρεπει να σε σκοτωσω...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα απαντησει καποιος διαχειριστης, υποθετω, για το γιατι και το ποτε γινεται κατι τετοιο
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Αργυρη, δεν ειναι ακριβως "επιλεκτικο κλειδωμα".
Εαν μπεις διαφορετικες ωρες της ημερας θα δεις μια κατηγορια η οποια ειναι προσβασιμη στα μη μελη μετα απο 1-2 ωρες να μην ειναι.
Κανουμε καποιες μετρησεις αυτη την εποχη και η συνεπεια ειναι το φαινομενο που παρατηρησες.

Μεχρι να ολοκληρωθουν οι μετρησεις αυτες δυστυχως θα πρεπει να συνεχισουμε την εναλλακτικη μη προσβαση.

Ισως ακουστει φτηνο το "μονο τα μελη δεν αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα" αλλα δεν ξερω τι αλλο να σου απαντησω. :)

Υπομονη....

Ευχαριστω και εγω.
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Υπομονή κ.Καφάτο έχω και θα περιμένω να το δω, μιάς και αυτό το "Ισως ακουστει φτηνο το "μονο τα μελη δεν αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα" αλλα δεν ξερω τι αλλο να σου απαντησω." δεν είναι και τόσο ευχάριστο!!

Ευχαριστώ και πάλι
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Αναφερομαστε για το γεγονος οτι δεν μπορεις να μπεις σε μια κατηγορια αν δεν εχεις κανει log in (κ αν δεν εισαι μελος)?
Ή ειμαι αλλου?
Ναι Γιωργο σε αυτο ακριβως αναφερεται ο κ.Φιλοπουλος.

Δυστυχως η οθονη δεν επιτρεπει αποκρυπτογραφησεις χαρακτηρων αλλα νομιζω που ημουν σαφης.
Δεν καταλαβα που ακριβως κολλαει αυτο το "δεν ειναι ευχαριστο"
:?:
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
κ.Ανδρεάδη αναφέρομαι ακριβώς σε αυτό αλλά με μια μικρή διαφορά.Δεν μπορείς να δείς συγκεκριμένες κατηγορίες αν δεν έχεις κάνει login(π.χ Digital Projectors)...Η απορία μου προέκυψε γιατί όταν πρωτοξεκίνησε το site υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες.Μια μέρα ανακαλύπτω ότι κάποιες κλειδώθηκαν(και κλειδώθηκαν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας μιας και μπαίνω αρκετά συχνά στο internet).Χθές ανακαλύπτω ότι πάλι υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση(καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας) μέχρι και σήμερα το πρωί όπου ανακαλύπτω ότι ξανακλειδώθηκαν....Ας υπάρξει τουλάχιστον μια ανακοίνωση!

Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Έχω την εντύπωση ότι κανένας δεν μπορεί να δει της κλειδωμένες κατηγορίες αν δεν γίνει log in!

Εγώ ακόμα δεν πρόσεξα κλειδωμένες κατηγορίες γιατί δεν έχω κάνει αποσύνδεση! :wink:
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Ειναι προφανες πως απο την στιγμη που εμεις οι ιδιοι το δημιουργουμε, καποια στιγμη θα λυθει.
Αυτος αλλωστε ηταν και ο λογος που ζητησα την υπομονη σας. :)
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Για να λυθούν κάποιε απορίες γιασ το Forum...

Ο site admin έχει την δυνατότητα, ωρισμένες κατηγορίες επιλεκτικά να τις "κλειδώνει" για τα μη μέλη. Δηλαδή δεν μπορεί μη μέλος ή μέλος που δεν έχει κάνει log-in να τις διαβάσει - εκτός βεβαίως του ότι δεν μπορεί να γράψει που αυτό το τελευταίο είναι το 99% συνηθισμένο γενικά.

Το άλλο όμως, το να μην μπορούν δηλαδή ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ τα ΜΗ ΜΕΛΗ, ενεργοποιείται σε ωρισμένες μόνο περιπτώσεις και κατά την βούληση το administrator όταν εφαρμόζονται αλλαγές στη δομή του Forum, εφαρμόζονται MODS κλπ κλπ... ή αν αφορά εμπιστευτικά θέματα μεταξύ των μελών (άλλωστε, υπάρχουν και τα GROUPS...).

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ FORUM ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!

Γνώμη μου είναι ότι αφού τελειώσουν οι δοκιμές, να παραμείνουν οι κατηγορίες ανοικτές γιατί αν παραμείνουν κλειστές, πάλι οι "κατάσκοποι" θα κάνουν register με κάποιο όνομα, χωρίς βέβαια ποτέ να γράφουν (ή θα γράφουν όταν θέλουν να διαμαρτυρηθούν, το e-mail βέβαια ο ADMIN το γνωρίζει αλλά φέξε μου και γλύστρισα... εδώ κάνουμε το κέφι μας δεν το παίζουμε CIA...) 8)

Πλασματικά μπορεί οι εγγεγραμμένοι να αυξηθούν με τη λογική του κλειστού Forum, αλλά οι περισσότεροι θα είναι ανενεργοί και μάλλον "καλοθελητές"... :x

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ MEMBERLIST ? (όπως σε κάποια Forums με 5000 μέλη αλλά με 50 να γράφουν? :wink: )

Διασκεδάστε γιατί χανόμαστε... :lol:

Τα γράφω αυτά γιατί δουλεύω το ίδιο Forum. Ελπίζω να βοήθησα.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Γνώμη μου είναι ότι αφού τελειώσουν οι δοκιμές, να παραμείνουν οι κατηγορίες ανοικτές γιατί αν παραμείνουν κλειστές, πάλι οι "κατάσκοποι" θα κάνουν register με κάποιο όνομα, χωρίς βέβαια ποτέ να γράφουν (ή θα γράφουν όταν θέλουν να διαμαρτυρηθούν, το e-mail βέβαια ο ADMIN το γνωρίζει αλλά φέξε μου και γλύστρισα... εδώ κάνουμε το κέφι μας δεν το παίζουμε CIA...)

Πλασματικά μπορεί οι εγγεγραμμένοι να αυξηθούν με τη λογική του κλειστού Forum, αλλά οι περισσότεροι θα είναι ανενεργοί και μάλλον "καλοθελητές"...

Χρηστο, επετρεψε μου να διαφωνησω.
Ουτε κατασκοπους βλεπω ,ουτε καλοθελητες, ουτε τιποτα.



εδώ κάνουμε το κέφι μας δεν το παίζουμε CIA...)
Εδω θα συμφωνησω με τα 1000 :D
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα...

Ο Αντρέας είπε ξεκάθαρα ότι αυτό συμβαίνει γιατί κάνει κάποιες μετρήσεις και κάποιες δοκιμές. Το site λειτουργεί λιγότερο από 1 μήνα και είναι πολύ λογικό αυτό.

Παρόλο που στο εξωτερικό σε πολλά site ισχύει το ότι δεν μπορείς να μπεις σε ένα φόρουμ αν δεν είσαι μέλος, εδώ δεν έχουμε πει ότι θα ισχύει κάτι τέτοιο.

Ταυτόχρονα το moto αυτής της κοινότητας είναι η ανταλλαγή γνώσης. Είμαστε ένα ανοιχτό φόρουμ και όσο πιο ανοιχτό είναι τόσο πιο καλά ικανοποιείται το moto μας.

Τέλος θέλω να πω ότι τα νούμερα δεν αποτελούν πανάκεια. Και το λέω τώρα που είμαστε 250 μέλη σε λιγότερο από 1 μήνα, και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο. Γι' αυτό και είναι όλα στο φως. Ο καθένας μπορεί να ξέρει ποιοί παρακολουθούν το site ανα πάσα στιγμή. Και χαίρομαι γιατί από ότι έχω δει με μια πρόχειρη ματιά, τα περισσότερα μέλη συνδέονται συχνά. Είναι μέλη που θέλουν πραγματικά να συμμετέχουν.

Υ.Γ. Επίσης είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το επίπεδο των συζητήσεων στο site μας. Και αυτό φαίνεται και από το ότι έχουμε αρκετές κυρίες ανάμεσά μας, οι οποίες μάλιστα συμμετέχουν και ενεργά. Θα ήθελα πολύ να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο!

Υ.Γ 2. Παρακαλώ δείξτε όλοι κατανόηση τώρα στην αρχή, ώστε κάποιοι άνθρωποι να μάθουμε να χειριζόμαστε σωστά τις πολλές δυνατότητες που μας δίνει αυτό το site ώστε να μην υπάρξουν λάθη στο μέλλον.
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και δεν είχα καμία διάθεση να δημιουργηθεί παρεξήγηση.Απλά η σκέψη μου είναι ότι θα ήταν καλύτερο να υπάρχει μια ανακοίνωση.Οι απορίες λύθηκαν :D

Ευχαριστώ
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.418
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top