ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΘΗΝΟΥ TRANSPORT

Reaction score
90
Καλησπέρα σε όλο το forum,

Έχω στην κατοχή μου ένα dacmagic plus που εκτελεί φυσικά τα χρέη dac σκέφτομαι να πάρω ένα cd

Player ώστε να το χρησιμοποιήσω ως transport για τα εναπομείναντα cd.

Οι ευκολίες εδώ μετράνε στην περίπτωση αυτή δλδ SACD – USB κτλ.

Τι θα λέγατε για το pioneer pd-10 η το denon DSD F109

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/225/225/PD-10-S/page.html

http://www.denon-hifi.gr/gr/product...tid=systems&subid=minimicro&productid=dcdf109

το budget καταλάβατε πως είναι έως 250ευρω….

Reaction score
7.194
δεν αξιζει να το κανεις,κανε τα cd σου flac και ακουσε τα απο τον υπολογιστη σου (φανταζομαι τον εχεις συνδεσει με usb στα dac) ή αγορασε ενα μεταχειρισμενο music network player και χρησιμοποιησε αυτο σαν transport (για ναπαραγωγη απο hdd/flash memo)

Reaction score
90
δεν αξιζει να το κανεις,κανε τα cd σου flac και ακουσε τα απο τον υπολογιστη σου (φανταζομαι τον εχεις συνδεσει με usb στα dac) ή αγορασε ενα μεταχειρισμενο music network player και χρησιμοποιησε αυτο σαν transport (για ναπαραγωγη απο hdd/flash memo)
Η πιο λογική λύση είναι αυτή που προτείνεις όμως λέω να κρατήσω ένα player έστω για ψυχολογικούς λόγους! Αν κ νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα μάλλον όλα ίδια πρέπει να είναι!

Reaction score
936
Με λιγότερα από 100 ευρώ παίρνεις ένα blu ray player που θα παίζει και flac από usb, Απλά πρόσεξε να έχει ομοαξονική έξοδο (έστω οπτική) γιατί με τη νέα μόδα πολλά έχουν μόνο μια hdmi.

Reaction score
936
Εγώ προσωπικά αυτή τη λύση επέλεξα. Όταν βάζω μουσικό cd λειτουργεί μια χαρά σαν transport ακόμα και με σβηστή την τηλεόραση. Στα flac από usb χρειάζεσαι οθόνη για την ενεργοποίηση των μενού.

Reaction score
7.194
φυσικα και αυτο που προτεινει ο Σπυρος,απλα θεωρησα δεδομενο οτι υπαρχει dvd/blueray player στο συστημα και απλα για ψυχολογικους λογους ηθελες ενα καθαροαιμο audio transport (αν και σε λογικα πλαισια δεν θα υπαρχει διαφορα). Γενικα αποφευγουμε να επενδυουμε εστω και λιγα χρηματα σε συσκευες που "φευγουν" σιγα σιγα,κατι το οποιο προφανως δεν ισχυει για ενα blueray player.

Reaction score
90
ok, δλδ σε αυτα τα χρηματα ουτε η θεωρητικα καλυτερη τροφοδοσια ενος cd θα βοηθησει σωστα..
κατευθειαν για blueray τοτε

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.616
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75