ΕΠΙΛΟΓΗ dac h ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

Reaction score
7.067
το λοιπον!εγινε setup.ολα καλα ολα ωραια.καμια σχεση με την asus xonar που ειχα πριν.ακομα παιζω με τα settings.εχω ενα 8εμα.σε συνδεση απο καρφι σε rca στον ενισχυτη λειτουργουν ολα.sbx,equalizer και γενικα οτι σου παρεχει το software.οταν του δινω οπτικη σε οπτικη δεν εχω κανεναν ελεγχο απο το pc σε καμια ρυ8μιση kai η ενταση ειναι τεραστια με αποτελεσμα να παιζω πολυ κατω τον ενισχυτη.αυτα τα λιγα σε πειραματισμους ενος απογευματος.8α επιστρεψω με νεες εντυπωσεις και συμπερασματα.
Λογικό να μην έχεις τη δυνατότητα να πειράξεις κάτι, αφού μιλάμε για ψηφιακό σήμα. Η κάρτα κάνει ότι κάνει, όταν έχειαναλογικό σήμα (το ψηφιακό δηλαδή που η ίδια το κάνει αναλογικό). Για τον θόρυβο που λες, μάλλον είναι από τον υπολογιστή σου. Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα laptop να δεις αν το κάνει και εκεί.
Ποτέ έχεις καλύτερο ήχο όμως? Όταν στέλνεις με rca σήμα στην ενισχυτή σου ή όταν του στέλνεις με οπτική ψηφιακό?

wnet

Nearfield
Reaction score
18.323
ένα πενηντάρικο την πήρε βρε παιδιά... μια χαρά είναι
οδηγεί με ψηφιακό σήμα τον ενισχυτή του και τέλος....

Reaction score
7.067
Αν σκεφτείς όμως τι dac μπορεί να αγοράσει με 80-100 ευρώ,στα μεταχειρισμένα ,αλλά και καινούργιο.......μάλλον πολλά έδωσε.

Reaction score
7.067
καλησπερα και παλι.με τα λογια καποιων καταληγω εν μερει στο οτι εχω κανει κακη επιλογη.ερωτηση σε αυτους?ποσο καλυτερο 8α ειναι τα πραγματα με αυτο εδω?
https://www.skroutz.gr/s/1756268/Ca...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Σημαντικά καλύτερα,αλλά είναι ενα dac 11 ετών......γιατί να πας σε αυτό, όταν υπάρχουν τόσες νέες σχεδιάσεις και σε προσιτές τιμές? Υποθέτω το έχεις βρει μεταχειρισμένο,αν η τιμή του είναι μέχρι 70 άντε 80 ευρώ και είναι σε άριστη κατάσταση,θα ήταν μια καλή επιλογή (ξεχνάς όμως dsd,mqa κλπ).

Reaction score
2
δεν προσεξα την παλαιοτητα οντως.βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.το βρηκα φ8ηνο κ ειπα να το δω.εχεις καποιο dac μεχρι 100ρικο να προτεινεις/?

wnet

Nearfield
Reaction score
18.323
καλησπερα και παλι.με τα λογια καποιων καταληγω εν μερει στο οτι εχω κανει κακη επιλογη...
όταν θα χεις ξοδεψει 100, 200, ++ € και θα έχεις τον ίδιο ήχο με την creative θα έχεις κάνει κακή επιλογή :p

τέλος πάντων, δοκίμασε να μη μείνεις με την απορία κ το απωθημένο! μπορεί και να σου κάτσει.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782

Διαθέσιμο σε όλα τα γνωστά Ελληνικά καταστήματα στα 99,9€

δεν προσεξα την παλαιοτητα οντως.βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.το βρηκα φ8ηνο κ ειπα να το δω.εχεις καποιο dac μεχρι 100ρικο να προτεινεις/?

Reaction score
7.067

θα κοιτούσα τα ifi για καινούργιο ή μεταχειρισμένο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88