ΕΠΙΛΟΓΗ MEDIA PLAYER -BOXES ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Reaction score
0
Γεια σας
επειδη για εμας τους αρχαριους ειναι δυσκολο να επιλεξουμε ευκολα ενα player παρακαλω την βοηθεια σας.
θελουμε ευκολα χωρις πολες συνδεσεις και ρυθμισης να......
βλεπουμε ταινιες
ακουμε μουσικη
βλεπουμε φωτογραφιες
να κατεβαζουμε αρχεια απο το ιντερνετ χωρις χρηση pc
να μπορει να συνδεθει με ενυσχιτη av
να ειναι δυκτιακο
σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομε καλες γιορτες.

Reaction score
0
Πραγματικά , είμαι πολύ περίεργος να δω τις απαντήσεις που θα δοθούν !!! :107:
Εγώ πάντως τέτοιο μηχανάκι που να κάνει όλα τα παραπάνω ''εύκολα χωρίς πολλές συνδέσεις και ρυθμίσεις....'' , δεν ξέρω , ακόμα ! :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Εξαιτουμένου αυτού
το νεο wd είναι μια χαρά μηχανάκι.
Για το κατέΒασμα δεν ξέρω ποιό κάνει και τι.

Reaction score
1.214
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ MEDIA PLAYER -BOXES ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Γεια σας
επειδη για εμας τους αρχαριους ειναι δυσκολο να επιλεξουμε ευκολα ενα player παρακαλω την βοηθεια σας.
θελουμε ευκολα χωρις πολες συνδεσεις και ρυθμισης να......
βλεπουμε ταινιες
ακουμε μουσικη
βλεπουμε φωτογραφιες
να μπορει να συνδεθει με ενυσχιτη av
να ειναι δυκτιακο
σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομε καλες γιορτες.

Φιλε μου , καταλαβαινω οτι θελεις να παρακαμψεις το διαβασμα..:137:...αλλα δυστυχως δεν γινεται..:105:

Γιατι ειναι πολλες λεπτομερειες που μπορει για καποιον να ειναι ασημαντες αλλα για καποιον αλλο σημαντικες.

Εκτος αυτου σε πιο budget θες να κινηθεις ? Αλλο 100 Ε (που κανει πχ το wd ) αλλο πχ 300-400 περιπου ( που κανει το dune base-prime ).Τι ενισχυτη πχ εχεις ?

Καλες γιορτες και σε σενα !

Reaction score
0

Φιλε μου , καταλαβαινω οτι θελεις να παρακαμψεις το διαβασμα..:137:...αλλα δυστυχως δεν γινεται..:105:

Γιατι ειναι πολλες λεπτομερειες που μπορει για καποιον να ειναι ασημαντες αλλα για καποιον αλλο σημαντικες.

Εκτος αυτου σε πιο budget θες να κινηθεις ? Αλλο 100 Ε (που κανει πχ το wd ) αλλο πχ 300-400 περιπου ( που κανει το dune base-prime ).Τι ενισχυτη πχ εχεις ?

Φιλε μου σε ευχαριστω, να εισαι σιγουρος οτι διαβασα σχεδον τα παντα για αυτο και εχω μπερδευτει. ο ενυσχιτης δεν παιζει ρολο ας πουμε ενα κλασικο 5.1 π.χ sony. οσον αφορα το budget στα ορια της λογικης οχι παραπανω απο 250 . Μην ξεχνας οτι μιλαμε για αρχαριους.....

Reaction score
10
Το Mede8er MED500X, κανει ολα οσα αναφερετε εκτος του κατεβασματος αρχειων απο το νετ. Δεν ξερω αν το κανει στο μελλον.
Προς το παρον εχει μονο internet radio.

Απο συνδεσεις, με το HDMI ( περιεχεται στη συσκευασια ) μπορεις να συνδεθεις απ ευθειας στη τηλεοραση η στον ενισχυτη.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να αγοράσω το EGREAT EG-M32B http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=152 με προβληματίζουν αυτά που γράφει στίς πληροφορίες στο σάιτ του eshop μου φαίνονται ελειπή οσο αφορά τα 1080p σε Mkv PAL κλπ. αρχεία, τι γίνεται με αυτά? τα παίζει όλα τελικά και μεγάλα αρχεία?
Επίσης τι προτείνετε είναι καλή αγορά στα 210 euro η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που προτείνεται?
Επίσης για το EG-M33H-DVB έχετε άποψη. http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=163
Όποιος έχει την καλή θέληση ας δώσει μια διαφωτιστική απάντηση στα ερωτήματά μου.
Ευχαριστώ πολύ....
frixosgr1 is online now Αναφορά μηνύματος
frixosgr1 is online now Αναφορά μηνύματος

Reaction score
0

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο μένα,
Έχοντας διαβάσει αρκετά απο αυτο το site, με τις λίγες γνώσεις που έχω αποφάσισα να πάρω το VERBATIM 1TB MEDIASTATION HD DVR, με την διαφορά όμως οτι δεν παίζει δυστυχώς (ή δεν το έχω καταφερεί)
- ελληνικούς υπότιτλους
- και αρχεία 264 (πχ Saving.Private.Ryan.720p.HDTV.x264-ESiR, μου εμφανίζει invalid file)
Έχω κάνει firmware update καθώς και έπαιξα με UTF 8 το encondind για τους υπότιτλούς αλλά τίποτα

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε το media player που ψάχνω (σκέφτομαι να επιστρέψω το VERBATIM, εκτός και κάνω κάτι λάθος εγώ, που θα το ήθελα πολύ γιατι μου αρέσει κατα τα άλλα το VERBATIM) το θέλω να παίζει στα 1080 τα περισσότερα (αν όχι όλα) γνωστα αρχεία στον ενισχυτή Yamaha RXV 765. Θα ήθελα να έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και κατα προτίμηση δυνατότητα time shift (δυνατότητα που την έχει το VERBATIM )
torrents δεν με ενδιαφέρουν καθόλου γιατί τα κατεβάζω απο τον Η/Υ στο γραφείο
τιμή κοντά στα 300 €
υπάρχει κάτι ή τσάμπα ψάχνω...???
Pleaaaaaaaseeeeeeeeeee
ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1

το θέμα όμως είναι να έχει mpeg4 και όχι mpeg2
αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να μας το πεί!
το συγκεκριμένο μοντέλο απ' ότι είδα μόνο με παραγγελία απο έξω, εδώ δεν υπάρχει.
για τα 250€ χωρίς σκληρό υπάρχει κάτι άλλο που να το συναγωνίζεται?
Υπόψιν ότι αν έχει και mpeg4 τότε είναι υπερπλήρης!!!

Reaction score
2.001

το θέμα όμως είναι να έχει mpeg4 και όχι mpeg2
αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να μας το πεί!
το συγκεκριμένο μοντέλο απ' ότι είδα μόνο με παραγγελία απο έξω, εδώ δεν υπάρχει.
για τα 250€ χωρίς σκληρό υπάρχει κάτι άλλο που να το συναγωνίζεται?
Υπόψιν ότι αν έχει και mpeg4 τότε είναι υπερπλήρης!!!

Δεν είναι το ίδιο με αυτο....?

Reaction score
0

Στο Fantec στο πλαίσιο δεν ανφέρει οτι παίζει αρχεία MKV σε αντιθεσή με το site της εταιρείας που αναφέρει οτι υποστηρίζει MKV αρχεία, πιθανόν λοιπόν να είναι διαφορετικό...

Reaction score
3.085
Να ρωτήσω κι εγώ;

Καλημέρα. Άντε να βάλω κι εγώ τα ερωτηματικά μου.

Μολονότι μέχρι σήμερα δεν είχα καθόλου - μα ΚΑΘΟΛΟΥ - ασχοληθεί με αυτού του είδους τα μηχανάκια, όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι πως δεν θα τη γλυτώσω, κάποια στιγμή θα κληθώ να αγοράσω κι εγώ ένα απ' αυτά τα "μηχανήματα του διαόλου". Ειδικά μετά την απόκτηση του προενισχυτή PR-SC5507 της Onkyo, ο οποίος είναι συμβατός με το πρότυπο DLNA και δικτυώνεται σε ένα σύστημα δικτύωσης, μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτώ την αγορά ενός media player.

Οι ερωτήσεις μου:

(1) Πολλές φορές από τα μέλη που δηλώνουν "αρχάριος" έχει τεθεί η ίδια ή παρεμφερής ερώτηση: "Ποιό είναι το καλύτερο media player?" Επειδή κι εγώ σε αυτή την κατηγορία δηλώνω ότι βρίσκομαι, θα θέσω την ίδια ερώτηση, εξιδικεύοντας όμως τα επί μέρους στοιχεία της.
- Πρώτο και σοβαρότερο χαρακτηριστικό: Ποιό ή ποιά παίζουν απροβλημάτιστα ελληνικούς υπότιτλους;
- Δεύτερο: Ποιό ή ποιά παίζουν απροβλημάτιστα αρχεία mkv, που φαντάζομαι πως είναι και η πλειοψηφία των αρχείων HD, τα οποία κάποιος μπορεί να αποθηκεύσει σε ένα σκληρό; (Εάν κάνω λάθος σχετικά με το "πλειοψηφία" διορθώστε με παρακαλώ).
- Τρίτο: Ποιό ή ποιά παραδίνουν την καλύτερη εικόνα μέσω HDMI σε ένα προβολικό (προβολέας κατά προτίμηση), με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει (ανάλυση, συμβατότητα με 24-50-60 fps, παραμετροποίηση των χαρακτηριστικών της εικόνας κλπ.);
- Τέταρτο: Ποιό ή ποιά εξάγουν, είτε ψηφιακά (μέσω HDMI/SPDIF) είτε αναλογικά τα νέα φορμά ήχου (Dolby D+, Dolby TrueHD, DTS HD HR και MA), ή και τα πιο απλά (DPL, DD, DTS, DTS-ES κλπ.);
- Πέμπτο: Ποιό ή ποιά παίζουν ριπαρισμένα Blu-Ray και σε ποιό φορμά;

(2)Έχω τον δορυφορικό δέκτη [URL="http://www.azboxhd.cz/azbox-hd-premium.html"]AZBOX HD Premium[/URL], που ακόμα δεν έχει μπει σε λειτουργία (περιμένει το καινούργιο στήσιμο κι αυτός). 'Οπως είναι γνωστό, συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά ενός media player, αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος (ακόμα δεν τον έχω ψάξει). Μπορεί να πάρει τη θέση του, οπότε να σταματήσω το ψάξιμο;

Να διευκρινήσω ότι το βαλάντιο που επιθυμώ να διαθέσω δεν είναι περιορισμένο (χωρίς βέβαια να συζητάμε για υπερβολές χιλιάρικων).

Συγγνώμη για το μακροσκελές του θέματος και τις πολλές ερωτήσεις, αλλά προπάθησα να τα συγκεντρώσω όλα σε ένα (αν και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχω ξεχάσει
), ώστε να μπορέσουν οι ειδικοί του AVSite να απαντήσουν συνολικά.

Ευχαριστώ
-

Reaction score
0
τι καλά να σου απαντούσε κάποιος ένα προς ένα, έχω τις ίδιες ακριβώς απορίες...:117:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Kε Παναγιώτη για να βγεί συμπέρασμα για την ποιότητα της εικόνας θα πρέπει να γίνει συγκριτικό με όλα τα media player.Δύσκολο μεως απίθανο να διοργανωθεί απο portal εκτός και μαζευτούμε διαφορετικοί κάτοχοι σε έναν χώρο και τα ξεζουμίσουμε!
Έτσι φυσικά θα δούμε και τι γίνετε στις υπόλοιπες παραμέτρουε που θέτετε.
Η βοήθεια που μπορώ να δώσω πρός το παρών είναι ότι το dune αναπαράγει blue ray iso με άνεση και έχει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές για τα νέα φορμά ήχου.
Το popcorn 200 δεν έχει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές αλλά βγάζει τα νέα φορμά απ την hdmi,όπως και το wd live.
Πάντως αν ψάξετε λίγο στο θέμα του καθε player θα δείτε αναλυτικά τι μπορεί να παίξουν και τι όχι.
Η κατάσταση με τους υπότιτλους στα νεα player είναι πολύ βελτιωμένη μιας και αυτό που χρειάζεται συνήθως είναι τα αρχεία ταινίας και υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα.
Όσον αφορά τα mkv σχεδόν όλα τα media players θα αναπαράγουν το 90% των mkv που κυκλοφορεί με άνεση.Προσωπικά με το wd αντιμετώπισα πρόβλημα με αρχεία που είτε είχαν πολλά reframes(σχετικά σπάνιο) ή είχαν καμιά ιδιαιτερότητα στον ήχο(προφανώς κάποια μκλια κατά την μετατροπή τους).

Καταάβαίνω ότι θα ήταν καλό να υπάρχει ένας οδηγός με το τί παίζει το καθένα αλλά αυτό θέλει χρόνο που εγώ δεν μπορώ να διαθέσω τώρα.
Οπότε μια ανάγνωση στο καθένα θα διαφωτίσει.:126:

Reaction score
1
θα συμφωνήσω με το μέλος "gstriftos" πρακτικά οι δυο media players τελευταίας γενιάς (το Dune Prime 3.0 και το Popcornhour C-200) μπορούν να τα κάνουν όλα (ή καλύτερα σχεδόν όλα!).
Το Dune έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά συνέχεια με τις αναβαθμίσεις των firmware και τα δυο βελτιώνονται και γίνονται σαφώς καλύτερα και με περισσότερες δυνατότητες.
Μια επιπλέον λύση, η οποία φαίνεται πολύ καλή, είναι αυτή του έτοιμου HTPC (Home Theater PC). Λίγο πολύ όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι με του ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μια τέτοια λύση έχει πολύ σύντομο χρόνο εκμάθησης. Επίσης, παρέχουν όλες τις δυνατότητες που θέλουμε και με το κατάλληλο λογισμικό όλα μπορούν να γίνουν. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για web surfing και torrent downloading χωρίς καμία υπαναχώρηση.
Ένα καλό παράδειγμα είναι το "ASROCK ION 330HT-BD BB" το οποίο από ότι βλέπω έχει όλες τις δυνατότητες ενός δυνατού media player.
Βέβαια, θα ήθελα να ρωτήσω το κο. Παναγιώτη Μελά αν τελικά έχει χρησιμοποιήσει τον δέκτη AZBOX HD Premium ως media player και που υστερεί σε δυνατότητες (γιατί από τις προδιαγραφές είναι αρκετά καλό μηχάνημα), τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει δεύτερο tuner τύπου DVB-T MPEG-4 γιατί τώρα με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα είναι ένα 3σε1 μηχάνημα!!!

Reaction score
0

ειμαι κατοχος του azbox prenium και ειχα και το xtreamer το οποιο και εδωσα γιατι δεν μου χρειαζοταν πλεον.Το azbox παιζει τα παντα και δεν εχει να ζηλεψη τιποτα απο τα
media boxes εχω περασμενο επανω και το δευτερο tuner mpeg-4 και περιμενω την 14/01/10 για να δω τα καναλια σε καινουριο format.:107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale