ΕΠΙΛΟΓΗ PROJECTORA

Reaction score
0
ΓΕΙΑ,
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΟΘΟΝΗ 16:9 ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ (EPSON TW 700). ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ 2,30Μ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΣΑ ΜΕΧΡΙ 2,3 ΜΕΤΡΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ PROJECTORA

Γιαννη καλως ηλθες.
Σε παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαια,ειναι εναντια των κανονισμων του forum.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ PROJECTORA

Γιαννη καλως ηλθες.
Σε παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαια,ειναι εναντια των κανονισμων του forum.

Νίκο, δεν έχεις βαρεθεί ακόμα να κυνηγάς όλους αυτούς που γράφουν με κεφαλαία;! :cool_11:

Κεφαλαιοκυνηγό θα σε φωνάζω από δω και μπρος! :happy_9:

Γιάννη, αφού σε καλωσορίσω στο φόρουμ, να σου πω ότι η επιλογή του σημείου για να τοποθετήσεις την οθόνη σου είναι μακράν η χειρότερη που θα μπορούσες να κάνεις! "happy_1"

Η πολύ μικρή απόσταση της οθόνης από τους πλαϊνούς τοίχους και εφόσον παίζεις με λευκούς ή ανοιχτόχρωμους τοίχους, θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην εικόνα σου, μια και θα έχεις απευθείας αντανακλάσεις φωτός από τους πλαϊνούς τοίχους στην οθόνη σου!

Όπως καταλαβαίνεις, με αυτές τις συνθήκες είναι εντελώς αδύνατον να δεις αξιοπρεπή σκοτεινά πλάνα, θα είναι πάντα γεμάτα πέπλα και φλαταρισμένα.

Αν δεν μπορείς να τοποθετήσεις σε άλλο σημείο την οθόνη σου, η μοναδική λύση είναι να μασκάρεις τους πλαϊνούς τοίχους με κάποιες σκουρόχρωμες κουρτίνες ή να τους βάψεις έστω σε κάποια σκουρόχρωμη απόχρωση...

Reaction score
0
Ο τοίχοσ απο πισω θα ειναι σκουρος. στην ουσια ομως, θελω βοηθεια με την επιλογη πανιου. Μεχρι τωρα εχω βρει τα εξης:
1. Euroscreen cel2217 ή cel2017.
2. celexon190x143
3.plaisio no name
4. Brateck 2x1.5
τι προτείνετε; wall_1

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.245
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ PROJECTORA

Νίκο, δεν έχεις βαρεθεί ακόμα να κυνηγάς όλους αυτούς που γράφουν με κεφαλαία;! :cool_11:

Κεφαλαιοκυνηγό θα σε φωνάζω από δω και μπρος! :happy_9:
Πάντως αυτή τη φορά ήταν ένας ευγενέστατος κεφαλαιοκυνηγός! :lol:
Σοβαρά τώρα, οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται, αλλιώς θα υπήρχε χάος...

Γιάννη, αφού σε καλωσορίσω στο φόρουμ, να σου πω ότι η επιλογή του σημείου για να τοποθετήσεις την οθόνη σου είναι μακράν η χειρότερη που θα μπορούσες να κάνεις! "happy_1"
Συμφωνώ απόλυτα.

Reaction score
152
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ PROJECTORA

.....αφου σταματησα να γραφω εγω με κεφαλαια, ΟΛΟΙ μπορουν.... :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members