ΕΠΙΛΟΓΗ TV - ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
Είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG LE37M86B & Sharp 37xD1E.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλές και οι 2.Ο χρόνος απόκρισης της sharp είναι λίγο καλύτερος και ρωτάω μήπως για ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι αποδοτικότερη;;;Επίσης εκτός από skroutz αν τις έχει δει κάποιος κάπου αλλού φθηνότερα;;
Αν στα ίδια χρήματα 1550€ έχει κάποιος να προτείνει κάτι στην κατηγορία 1920x1080 και όχι παραπάνω από 1m στο μήκος(λόγω προαγορασμένου τραπεζιού) είναι ευπρόσδεκτη η πρόταση του.άντε μήπως και προλάβουμε την έναρξη του champions league......:crazy_1:

Reaction score
4.484
πάρε sharp που έχει 1:1 pixel mapping και είναι και japan!
διαφορετικά amoi στις 42 , με τιμή που σκοτώνει!

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ TV - ΒΟΗΘΕΙΑ

Κοιτάζω ότι η samsung έχει καλύτερη γωνία θέασης 178ο έναντι 176 της sharp 3 HDMI έναντι 2, καλύτερη φωτεινότητα, ίδια αντίθεση (μου φαίνεται ότι η samsung έχει και pip)και το δίλλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο....από την άλλη η "τετραχρωμία" της sharp είναι τόσο καλή όσο ακούγεται;;
Αν κάποιος τις έχει δει μαζί να παίζουν μαζί ή μπορεί να με πείσει για κάποια από τις 2 ας βοηθήσει......

Reaction score
4
Απο οτι ξερω η samsung εχει PIP με ενα tuner που σημαινει οτι μπορεις να εχεις PIP απο 2 διαφορετικες πηγες και οχι 2 τηλεοπτικα καναλια.
Παντως τις εχω δει διπλα διπλα και τις 2 και δεν υπαρχει συγκριση στην ποιοτητα της εικονας στα ματια μου , υπερ της Sharp που πιστευω οτι ειναι και η κορυφαια της αγορας σε αυτα τα χρηματα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881