ΕΠΙΛΟΓΗ TV 37-40" ..LCD ή PLASMA

Reaction score
0
Γειά χαρά παιδά. Σε λίγο καιρό θα περάσω κ'εγώ από τον χώρο της crt (sony 29fq75d) σε μεγάλη tv ανάλογα με το χώρο μου,θεαση στα 2,5μ)
Είδα την lg 37LF65 ενός φίλου αλλά με ψιλοαπαγοήτευσε σε συμβατικά κανάλια αλλα κ σε απλό dvd..
Δεν θέλω να πετάξω συλλογή από 200 συμβατικά dvd, αλλά παράλληλα θέλω και μεγάλη οθόνη(χμ...37-40) τι με συμβουλεύετε?
1.full HD ή και 1366χ768
ή
2. πλάσμα στα 1024χ768 (100 Ηζ)
Καποια που να δείχνει καλά και σε ελληνικά κανάλια, και σε απλά dvd και σε high definition.
Μαλλον κατα τον Ιουνιο με το δωρο θα τη συνοδευσω και με το καταλληλο dvd...
ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κουράζω
Υ.Γ. ΑΑΑ..η τιμηηή. να μην ξεπερνάει τα 1000 περίπου γιούρο

Reaction score
5.879
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 37-40" ..LCD ή PLASMA

ριξε μια ματια στην Panasonic 42 PX80.
πολυ καλο μαυρο,καλο τηλεοπτικο σημα,καλη αποδοση σε συμβατικα dvd και high definition.
τιμη γυρω στα 1150.

Reaction score
1

ριξε μια ματια στην Panasonic 42 PX80.
πολυ καλο μαυρο,καλο τηλεοπτικο σημα,καλη αποδοση σε συμβατικα dvd και high definition.
τιμη γυρω στα 1150.
+1000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 37-40" ..LCD ή PLASMA

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169309 Άψογη επιλογή και είσαι και μέσα στα λεφτά σου. Έχω την αντίστοιχη 42'' και είναι super.
OK.
Τα τηλεοπτικά Ελληνικά κανάλια πως παίζουν?
Η κίνηση πως είναι σε σχέση με την crt?
Υπάρχει το ξάσπρισμα στις 4 γωνίες όπως στην αντιστοιχη 37LF65?

Reaction score
14
H LG που προτείνει ο Teri δεν πλησιάζει καν τις Panasonic PX80

Οι πρώτες τηλεοράσεις που μπορούν να κοντραριστουν συνολικά μαζί τους κοστίζουν πάνω από 1600 euro. (Στις 37 ιντσες)

PX80 δαγκωτό.

Η 37'' στα 9 κατοστάρικα και μεταξύ 1.050-1.100 η 42''.

Reaction score
290

Λοιπόν εν κατακλείδι ας δει ο hpapagigr το link που του έστειλα που περιγράφει λεπτομερέστατα τα χαρακτηριστικα της τηλεόρασης και η τελική απόφαση είναι δική του.Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πάντως και όσον αφορά τα ερωτήματά σου: Η κίνηση σε σχέση με την crt?? Δεν χρειαζόταν καν να το ρωτήσεις αυτο.. Δεν ξέρω τίποτα για ξάσπρισμα οθόνης , και όσον αφορά τα κανάλια διαθέτω NOVA και παίζουν Α Ψ Ο Γ Α.Η συμβατική μου κεραία είναι για τα πανηγύρια και δεν έχει νόημα να σου έλεγα πως παίζουν εκεί. Όσον αφορά τα dvd ,κρυστάλινη εικόνα φυσικά και περιμένω με αγωνία να ρίξω μέσα και το blu ray να δω πως είναι.Αυτά απο μένα καλό απόγευμα.

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις οδηγιες σας.
Πραγματικά η απόφαση ειναι δύσκολη καθώς ο χώρος μου ειναι μόνο για πλάτος το πολύ 97-98 cm.
Σήμερα πήγα και στο πρακτικερ και επαιξα λίγο με την tv που προσφέρει το e-shop.Μετά από ρυθμίσεις καλη μου φάνηκε στα κανάλια.
Την έχει καποιος ναμου πει?

Reaction score
290

Αναφέρεσαι στην LG LF75?

Reaction score
14
Πραγματικά η απόφαση ειναι δύσκολη καθώς ο χώρος μου ειναι μόνο για πλάτος το πολύ 97-98 cm.
Σήμερα πήγα και στο πρακτικερ και επαιξα λίγο με την tv που προσφέρει το e-shop.Μετά από ρυθμίσεις καλη μου φάνηκε στα κανάλια.

Αυτός είναι και ο μόνος πραγματικός περιορισμός σου μετά το budget σου.

Κατά τα άλλα η απόφαση δεν είναι δυσκολη καθόσον η σειρά PX80 αποτελεί για το παρόν το απόλυτο best buy στην κατηγορία 1.000-1.500€ και στα φόρα και στον ειδικό τύπο.

Σου προτείνω να πας σε κάποιο Media markt όπου και μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει σε σχέση με το Praktiker, αλλά και μεγαλύτερη ελευθερία στο ''παιχνίδι'' με τις συσκευές.
Μπορείς να κάτσεις με τις ώρες να συγκρίνεις-ρυθμίζεις-ξερυθμίζεις όποια τηλεόραση θες. :126:

FYI η 37PX80 στο πλάτος της είναι 91,5 cm ενώ το ύψος της με την βάση είναι 66,5 cm

Reaction score
0
Σ'ευχαριστώ φιλε μου. Την παρασκευή θα πάω λαρισα και σε πλαίσιο κ σε μεδια μαρκτ και θα δω...
Παντως παιζει και η 37Lg5000 kai η Samsung LE40M78. Kαι οι 2 εχουν ρύθμιση backlight που πιστεύω είναι αρκετά χρήσιμο.
Τι λένε και οι πιο εμπειροι και οι ...κατέχοντες εδω παιδια???
help....i'm mixed up :(

Reaction score
0

Αναφέρεσαι στην LG LF75?
oxi, στην LE40M87 ths samsung 869 ευρώ στο εσοπ αλλά εκείνο πουο με προβληματίζει είναι οτι η παραγωγή της στην σλοβακια σταμάτησε πλεον!!

Reaction score
0
Τελικά η επιλογή έγινε!
Παρήγγειλα την LE40M87 από το eshop και το καλώδιο dvi to hdmi (5 μ)
Θα δείξει η επιλογή...

Reaction score
0
Σήμερα παρέλαβα την LE4087BD. Την τοποθέτησα (προεγκατεστημένη με τη βάση αλλά ούτε δαχτυλιές ούτε τίποτα. Το κουτί της έχει ανοιχτεί (έτσι νομι΄ζω) και δεθεί παλι με προσοχή.
Τώρα διαβάζω τα μανουαλ και ετοιμαζω την 1η δοκιμή...
Θα εχω αναλυτική παρουσίαση την επόμενη φορά!

Reaction score
0

καλορίζικη και καλοθέατη!
και περιμένουμε εντυπώσεις.

Reaction score
0
Ευχαριστώ
..Λοιπόν, οι πρώτες μου εντυπώσεις....
Πολύ καλή στα τηλεοπτικά κανάλια, σε αντιθεση με την 37άρα lg65 φίλου που μ'απογοήτευσε. Και σε συμβατικό dvd, παίζει πολύ καλά τη συλογή μου με dvd συμπιεσμένα σε single, με πολύ λιγες ρυθμίσεις και με dvd player pionner του 2001. Όσο φυσικα για την εμφανιση ..κάδρο. Μονο που μου ήρθε με την βάση τοποθετημένη,αλλά καινούργια!!
Αλλά το φορουμ με έβαλε σε μπελάδες...
Δλδ....παρατήρησα σε απόλυτο σκοτάδι τα γνωστά νεφελωματα...πανω δεξια και αριστερά, στην οθόνη, όχι όμως ενοχλητικά. Και η crt sony 29άρα που είχα ειχε φοβερή ανομοιογένεια. Φαίνονται απο απόσταση της θέασής μου (2,5μ).
Το αντιμετώπισα στις ταινίες ως εξής: Επειδή οι ταινίες είναι 2,55:1 ζούμαρα την εικονα προς τα πάνω για να καλύπτει όλον τον χωρο, και φυσικά προς τα κάτω έτσι ώστε να μην κόβονται οι υπότιτλοι και το φαινόμενα δεν γίνεται αντιληπτό. Με βάλατε όμως σε ιδέες και για 1η φορά παρατήρησα στο μόνιτορ (17") FP767 BENQ μοντέλο 2002 το ίδιο φαινόμενο. Επίσης στην LG στο φιλαράκι τα ίδια στις γωνίες...Τελικά μια ιδέα είναι....
Θα επανέρθω με τις ρυθμίσεις μου..και με dvi pc -> hdmi, αν και ο,τι και να βάλω (πειραματισμος) μια χαρά είναι η εικόνα...
Τα λέμε...

Reaction score
0
....ΑΑ ρε παιδια, πως θα συντονίσω τα ψηφιακά της ερτ? δεν διαβασα ακόμα το manual...

Reaction score
0
ok, βρήκα τροπο συντονισμού...ακυρο....
Οσον αφορά τη σύνδεση με pc, η εικόνα είναι απλά τέλεια, μόνο που η σύνδεση μεσω της hdmi1 ή 2, oxi με vga, αλλά με απλό καλώδιο 5μετρο dvi to hdmi απο το eshop,όταν αλλαξω πηγή, χάνεται και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει σήμα. Μετά από ψάξιιμο, η λύση που βρήκα είναι να ζητάω από το catalist ati (asus A9250 κάρτα γραφικών) να απενεργοποιεί την 2η οθόνη, οπότε, άμεσα γίνεται εντοπισμός και επανεργοποίησή της. Ίσως πάρω και καλώδιο vga to vga με διακλάδωση να εχω τις 2 οθόνες ως μία
αυτά προς το παρον....

Reaction score
0

τι λέει στη γρήγορη κίνηση;

Reaction score
0

τι λέει στη γρήγορη κίνηση;
Σε σύγκριση μετην 37άρα lg65, φίλου, είναι πολύ καλλίτερη.
Αν απενεργοποιήσεις τα ψηφιακά καλούδια που έχει, δεν παρατηρησα σπασίματα ούτε τεχνουργήματα ούτε και σε ποδόσφαιρο. Μιλάω πάντα για συμβατικά κανάλια και με dvd player pionner του 2001 και σε συμβατικά dvd ή της συλλογής μου με συμπίεση στα 100%->85~90%.
Εχω σκάσει γιατι δεν μπορώ να ρυθμίσω το pc...:141:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm