Featured ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Reaction score
5.100
Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια μέσα από σελίδες περιοδικών χαζεύοντας δημιουργίες ελλήνων και ξένων κατασκευαστών οι οποίες μου έδιναν ιδέες, τροφή για σκέψη και όνειρα.
Όλα αυτά με έκαναν να πάρω την απόφαση για τη δημιουργία του δικού μου Home Cinema! Πάντα όμως έπιανα τον εαυτό μου να χαζεύει και τα αμιγώς δικάναλα συστήματα.
Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω το δικό μου σύστημα με την ελπίδα ότι θα με κάνει να ταξιδεύω μακριά από τη μίζερη Αθήνα που είμαι αναγκασμένος να ζω μιας και έχω μεγαλώσει στη Νάξο.
Ο χώρος που επέλεξα ήταν το σαλόνι του σπιτιού μου με διαστάσεις 10x5x2,9 περίπου, με καθαρή χρήση τα 30 τετραγωνικά.
Δεν θα σας πω για τα μηχανήματα ήχου και εικόνας που έχουν παρελάσει μέχρι στιγμής, αν και είναι αρκετά τα τελευταία 6 χρόνια που ασχολούμαι.
Θα σας παρουσιάσω το παρόν σύστημά μου όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να ξεκινήσω με το τελευταίο απόκτημα και καμάρι μου.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το κινητό μου μια και η φωτογραφική μηχανή δεν είναι φορτισμένη!

Reaction score
5.100
ΦΩΤΟ 1
Σκληρό χαρτόνι μεγάλου διαμετρήματος. Προέλευση Ορφέας Audio – Μοναδική ένσταση θα έπρεπε να γράφει Πετρούπολη.

Reaction score
5.100
ΦΩΤΟ 4
Άνοιγμα κούτας
Άριστη ποιότητα καλωδίου και φις ρεύματος
1η ευχάριστη έκπληξη

Reaction score
5.100
ΦΩΤΟ 5
Άριστα συσκευασμένο με πανί καλής ποιότητας - η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!
Περιεχόμενο 1 κούτας

Reaction score
5.100
σας ειπα οτι ειναι ασυκωτη ???

εννοειται πως χρειαζονται 2 ατομα ....

ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ !!!

ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.138
Members