ΕΡΤ ψηφιακή και Mundial 16/9 Πιθανό! Ας βοηθήσουμε!

Reaction score
164
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Κι όμως το feed έρχεται με δύο επιλογές: 4/3 ή 16/9. Και είναι όντως επιλογή ενός διακόπτη.

Εγώ την Eurovision την είδα σε 16/9 και AC3 από το Das Erste. (ναι! την ίδια εικόνα που έδειχνε και η ΕΡΤ αλλά πιο φαρδιά, χωρίς κουτσούρεμα στα πλάγια)
Άλλο αυτό! Η Eurovision γυριζόταν σε 16:9 και απλά έκοβαν τα άκρα για τους ιθαγενείς, ώστε να μεταδίδουν 4:3.
Tο mundial θα είναι 16:9 στην πηγή του, αλλά δεν ξέρω αν θα στέλνουν αυτούσιο το wide ή έτοιμο κουτσουρεμένο. :?

Και εγώ προσυπογράφω!

Reaction score
3
Κι εγώ συμφωνώ με τον Χρήστο Ακρατόπουλο για την επιστολή και φυσικά την υπογράφω.

Reaction score
0
Ποτέ καμμιά διαμαρτυρία τεκμηριωμένη και απολύτως δικαιολογημένη δεν πήγε χαμένη.

Μέσα και γω !!!!!!!!!!!

Reaction score
0
popopo..etsi na deixnoume ta dontia mas...
ypografo me xeria kai podia..
palhs xekinhma neoi agones.. :lol:

pantos einai komiko na exeis psifiako paketo kai na deixneis ta mats mono sthn net...dld eleos.

Reaction score
164
Από την υποστήριξη που δείχνει η ΕΡΤ στα ψηφιακά της φαίνεται κατά πόσο είναι "αρπαχτή" (να φάμε καμία επιδότηση, να βολέψουμε μερικούς δικούς μας, να πάρουμε και καμία προμήθεια εξοπλισμού) ή σοβαρή προσπάθεια...
Είναι δυνατόν να μην δείχνουν Live mundial στο ψηφιακό;
Είναι δυνατόν να έχουν πχ πρώτη προβολή τους "Πειρατές της Καραϊβικής" και να μην τους δείχνουν πρώτα και αποκλειστικά στο Cine+; :x

GTX

Reaction score
39
Συνυπογράφω και γω αν και μεταξύ μας ξέρετε οτι δε παίζει κανένα ρόλο είτε τους το πούμε είτε όχι :( :? :x

Reaction score
0
Μέσα παιδιά.Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε τίποτα τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε...
Από την άλλη όμως έχω την εντύπωση ότι ένας βομβαρδισμός με e-mail θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πετύχει κάτι από μια επιστολή...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ας ετοιμασει καποιος προθυμος (;;;!!!) την επιστολη η εναν τυπο e-mail και την υπογραφουμε η τους...βομβαρδιζουμε! Σημερα κιολας boys! 48 ωρες εμειναν (αφαιρω τον μεσημεριανο υπνο!!!)

Reaction score
0
Κι εγω προσυπογράφω!
Παρόλο που η ψηφιακή στην Πάτμο θα φτάσει σε 50 χρόνια.....
Χατζάκης Κώστας

Reaction score
0
...και γω μέσα είμαι, αλλά μην ξεχνάτε όσοι έχετε δορυφορική:

ZDF, ARD, BBCinteractive (28°) με εικόνα 16/9 και πολύ καλύτερη του επίγειου και αν θέλετε ελληνικό ήχο βάλτε στον ενισχυτή το βίντεο!!! :)

Reaction score
0
Vangelis said:
...και γω μέσα είμαι, αλλά μην ξεχνάτε όσοι έχετε δορυφορική:

ZDF, ARD, BBCinteractive (28°) με εικόνα 16/9 και πολύ καλύτερη του επίγειου και αν θέλετε ελληνικό ήχο βάλτε στον ενισχυτή το βίντεο!!! :)
Το πρόβλημα που προκύπτει είναι το χρονικό χάσμα μεταξύ της εικόνας και του ήχου που προτρέχει πολύ. Ξέρεις πως μπήκε γκολ πριν βγει ακόμα η σέντρα!

Ίσως είναι καλύτερα να βάλει κανείς NOVA που έρχεται επίσης από δορυφόρο, εκτός αν διαθέτει time-shifting (πχ. HTPC)

Reaction score
0
Παρόλο που η μετάδοση σε 16:9 πιστευώ είναι όνειρο μακρινό, υπογράφω κ εγώ σε όποια επιστολή ετοιμάσετε να στείλετε. :)

Reaction score
0
Chris_Pavlou said:
Συνυπογράφω και εγώ. 
Μέχρι κι εγώ που προσέχω που βάζω την υπογραφή μου :lol:

Προσυπογράφω!!!!

Κι ας πάει χαμένη. Σάμπως η πρώτη φορά θα είναι που μια " υπογραφή" πάει χαμένη :wink:
Η ΕΡΤ θέλει πολλές για να "στρώσει" :oops:

Reaction score
0
14/9 κύριοι τελικά κι όποιος αντέξει!

Η εικόνα πάντως στη ΝΕΤ ήταν απίστευτα κακή!

Και να σκεφτεί κανείς πως η πηγή είναι 1080i!

Πως καταφέραν και την έκαναν να μοιάζει με SVCD!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φίλιππος Αδαμίδης said:
14/9 κύριοι τελικά κι όποιος αντέξει!

Η εικόνα πάντως στη ΝΕΤ ήταν απίστευτα κακή!

Και να σκεφτεί κανείς πως η πηγή είναι 1080i!

Πως καταφέραν και την έκαναν να μοιάζει με SVCD!!!!
Είναι απορίας άξιο Φίλιππε... είναι κατόρθωμα τόσο χάλια εικόνα... όποιος είδε ZDF (το ίδιο σήμα έπαιρναν...) θα καταλάβει την διαφορά...

Reaction score
14
απο το ZDF το είδα με ήχο απο την ΝΕΤ.

καλά κάθε αγώνα θα μαυρίζουν και λίγο ακόμα το λετερμπόξ να μήν πάρουν πρέφα οι 4:3άδες ότι χάνουν πίξελς!!!!!!!!

Στο τελικό θα φτάσει σε 16:9 η μετάδωση!!! προς το παρών είναι 15.3:9

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος