- Reaction score
- 1
Συμφωνώ με τον Χρήστο Ακρατόπουλο
Αχιλλέας Γρηγορίου
Αχιλλέας Γρηγορίου
Άλλο αυτό! Η Eurovision γυριζόταν σε 16:9 και απλά έκοβαν τα άκρα για τους ιθαγενείς, ώστε να μεταδίδουν 4:3.Φίλιππος Αδαμίδης said:Κι όμως το feed έρχεται με δύο επιλογές: 4/3 ή 16/9. Και είναι όντως επιλογή ενός διακόπτη.
Εγώ την Eurovision την είδα σε 16/9 και AC3 από το Das Erste. (ναι! την ίδια εικόνα που έδειχνε και η ΕΡΤ αλλά πιο φαρδιά, χωρίς κουτσούρεμα στα πλάγια)
Το πρόβλημα που προκύπτει είναι το χρονικό χάσμα μεταξύ της εικόνας και του ήχου που προτρέχει πολύ. Ξέρεις πως μπήκε γκολ πριν βγει ακόμα η σέντρα!Vangelis said:...και γω μέσα είμαι, αλλά μην ξεχνάτε όσοι έχετε δορυφορική:
ZDF, ARD, BBCinteractive (28°) με εικόνα 16/9 και πολύ καλύτερη του επίγειου και αν θέλετε ελληνικό ήχο βάλτε στον ενισχυτή το βίντεο!!!![]()
Μέχρι κι εγώ που προσέχω που βάζω την υπογραφή μουChris_Pavlou said:Συνυπογράφω και εγώ.
Είναι απορίας άξιο Φίλιππε... είναι κατόρθωμα τόσο χάλια εικόνα... όποιος είδε ZDF (το ίδιο σήμα έπαιρναν...) θα καταλάβει την διαφορά...Φίλιππος Αδαμίδης said:14/9 κύριοι τελικά κι όποιος αντέξει!
Η εικόνα πάντως στη ΝΕΤ ήταν απίστευτα κακή!
Και να σκεφτεί κανείς πως η πηγή είναι 1080i!
Πως καταφέραν και την έκαναν να μοιάζει με SVCD!!!!