ΕΡΤ ψηφιακη. Καλυτερη απ'οτι περιμενα!

Reaction score
786
Λοιπον, το μονο που καταφερα να δω το Σ-Κ που πρωτοεστησα το ταπεινο combo συστηματακι μου ειναι τα ψηφιακα της ΕΡΤ... 8)

Εχοντας δει την κρατικη ψηφιακη εν δρασει σε super-market τηλεορασεων, περιμενα αθλια εικονα. Εξεπλαγην ομως ευχάριστα καθως στα ματακια μου η εικονα των τριων καναλιων της EPT ειναι πολυ πανω του μετριου. Ενταξει το ΡΙΚ δεν βλεπεται, αλλα who cares? Τα υπολοιπα τρια καναλια εχουν αξιοπρεπεστατη εικονα, χωρις pixelιασματα και θολούρα άλα ταγματαρχη.

Μπραβο λοιπον απο μενα στην ΕΡΤ για την εικονα, αν και το προγραμμα και των τριων καναλιων ειναι λιγο αδιαφορο - προς το παρον τουλαχιστον...

Για την ιστορια, ο δεκτης ειναι FCIS7000 combo και η TV μια Sony Wide 28" που παιζει φυσικα σε 4:3 mode. Συνδεση με RGB scart, signal strength στο 70 και quality 90.

Reaction score
0
Γι'αυτό... Στην Αmoi φαίνεται σαν βιντεάκι απ'το Internet...

'Εχουν φάει τόση συμπίεση τα κανάλια που δεν βλέπονται...

Reaction score
786
Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι σε καλη και μεγαλη LCD το σημα θα φανερωνει τις αδυναμιες του.

Παντως στο πιστό μου "μπαουλακι" εχω αισθητα καλυτερη ποιοτητα στα ψηφιακα απ'οτι ειχα με την ακατονομαστη.

Reaction score
1
Το Σαββατοκύριακο, στο σπορ+ έβλεπα σε 16:9
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;;;

Reaction score
14
Υπα΄ρχει κανένα νέο όσον αφορά τα κανάλια? πότε θα δούμε άλλα με κάτι αξιόλογο? Βγήκε απο την test εποχή?

Reaction score
802
Bασικα ξερει κανεις ποτε τα ιδιωτικα θα ξεκινησουν να εκπεμπουν ψηφιακα?

Reaction score
786
Ο ΣΚΑΪ ειναι ετοιμος, αλλα καποια διαταξη περι ψηφιακης εκπομπης στην Ελλαδα οριζει οτι τετοιο δικαιωμα εχει μονο η ΕΡΤ!

Εχει γινει προσφυγη στο Ευρωπαϊκο δικαστηριο παντως....

Reaction score
0
Γεια σας και απο μενα ,- αγορασα και εγω εχτες ενα δεκτη για ΕΡΤ και καταφερα να κατεβασω μονο 4 καναλια η ποιοτητα ειναι καλη βεβαια αλλα αναρωτιεμαι μονο 4 καναλια ? εσεις ποσα βλεπετε ?????? :?

Reaction score
0
Ανέβηκε η ανάλυση στο σπορ+ Πλέον εκπέμπει σε 640χ576... Ανέβηκε και το bitrate του Σινε+ το οποίο παίζει γύρω στα 4.5-5 ΜBit
Η ανάλυση πάντως στα υπόλοιπα 3 παραμένει 544χ576.Να δούμε πότε θα γίνουν όλα 720χ576...

Reaction score
0
Ξέρετε ρε παιδιά πότε θα έρθει η ψηφιακή και από τη γειτονιά μας εδώ στην Ήπειρο?

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΡΤ ψηφιακη. Καλυτερη απ'οτι περιμενα!

Καλημέρα,
ειπα και εγώ προχτές να δω τι είναι αυτή η "ψηφιακή τηλεόραση" της ΕΡΤ, και πήρα έναν δεκτη DVB-T...
Με 99% ισχύ σηματος, και 89% ποιότητα, το οπτικό αποτέλεσμα είναι χειρότερο και από τα αναλογικά κανάλια (τα οποία πρέπει να πω ότι λόγω περιοχής -κάτω από τον Υμηττό-, εχουμε αρκετά έως πολύ καλή εικόνα)

Ολα αυτά σε μια 32 lcd. Ετσι είναι σε όλους?

Reaction score
0
Ξερει κανεις πότε θα εκπέμψουν και στην επαρχία;

Τι στο καλο τοσους μηνες σε test mode; Αλλα δημόσιο δεν ειναι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster