ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Reaction score
9
Καλημέρα
Θα ηθελα να ρωτήσω τους γνώστες και μόνο αν το παρακάτω σύστημα ειναι το καλύτερο για τα χρήματα που αξίζουν η εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ιδια χρήματα(το σύστημα μου το πρότεινε ηχολήπτης)o οποίος και επιμένει:
- ενισχυτής MARATZ NR1608
- HXEIA FOCAL CHORUS 716(MΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
- subwoofer jbl arena 100sub

Το παραπάνω συστημα το θέλω αποκλειστικά για HOME THEATER και ελάχιστα ως AUDIO.
Eγω διαθέτω ενισχυτή YAMAHA RX-V661 και ηχεία η σειρά ROISTER SILK 100.
Μπορώ να κρατήσω τίποτα η πρέπει να πάω στην παραπάνω αναβάθμιση.
Εμένα μου αρέσουν οι ενισχυτές DENON κια HARMAN CARDON.
Θα περιμένω τις προτάσεις σας,

Reaction score
15.548
θα διευκολυνεις πολυ τους ειδικους :D στο ποσα λ7 περιπου διαθετεις για το 5.1 συστημα και τις διαστασεις του χωρου με ενα σχεδιο προχειρο που θα δειχνει διαστασεις και που θα μπει το συστημα

Reaction score
6.235
θα διευκολυνεις πολυ τους ειδικους :D στο ποσα λ7 περιπου διαθετεις για το 5.1 συστημα και τις διαστασεις του χωρου με ενα σχεδιο προχειρο που θα δειχνει διαστασεις και που θα μπει το συστημα
Τον ετοιμάζεις για auro 3d ετσι;

Reaction score
9
Γιατί θα πρέπει κάθε post να κανιβαλλίζεται.Οι δύο τελευταίες απαντήσεις τι σχέση έχουν με αυτά που ρώτησα?Θα ηθελα να μείνουμε σε αυτά που ρώτησα και μόνο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
προφανως καποιοι................................. σκεφτονται (λεμε τωρα)
και απαντανε οπως αυτοι νομιζουν (σκεφτονται οτι θα ειναι δικο τους συστημα - δικες τους αναγκες)
Οι δικες σου αναγκες μαλλον ειναι δυσνοητες για αυτους................... μαλλον...
Και οπως καταλαβαινεις θελουν να σου μεγαλωσουν τις αναγκες σου
Ταπεινη μου αποψη κρατα τα ηχεια σου (αν σου κανουν τα χατηρια)
και χωσε το χρημα σε ενισχυτη και σαμπ.....
αν μπορεις να το δεις ετσι λυσεις υπαρχουν.........

Reaction score
518
Αντι να ανεβασεις το μπατζετ σου μπορεις να βρεις ενα πιο ευκολο ηχειο.

Πχ klipsch.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.434
Θεωρώ ότι ο ενισχυτής, δυστυχώς, ούτε klipsch μπορεί να οδηγήσει αξιοπρεπώς!
Ο yamaha μάλλον είναι προτιμότερος

Last edited:

Reaction score
9
Θα ηθελα να πω να μου αναφέρετε παραδείγματα με συγκεκριμένα πράγματα για να καταλάβω.δηλ. προτείνω τα εξεις ηχεία (μάρκα-μοντέλο) sub (μάρκα-μοντέλο)ενισχυτή (μάρκα μοντέλο)για να το ψάξω.Η αν συμφωνείτε ποια να κρατήσω από το υπάρχων σύστημα και ποιά να αλλάξω.Για να με βοηθήσετε μόνο ετσι τα θέλω.Επίσης και το γιατί αυτή η επιλογή.
Ευχαριστώ ηδη όσους απάντησαν.
ΥΓ Παράκληση γενικολογίες δεν με βοηθούν.Συγκεκριμένα πράγματα.

Reaction score
731
Θα ηθελα να πω να μου αναφέρετε παραδείγματα με συγκεκριμένα πράγματα για να καταλάβω.δηλ. προτείνω τα εξεις ηχεία (μάρκα-μοντέλο) sub (μάρκα-μοντέλο)ενισχυτή (μάρκα μοντέλο)για να το ψάξω.Η αν συμφωνείτε ποια να κρατήσω από το υπάρχων σύστημα και ποιά να αλλάξω.Για να με βοηθήσετε μόνο ετσι τα θέλω.Επίσης και το γιατί αυτή η επιλογή.
Ευχαριστώ ηδη όσους απάντησαν.
ΥΓ Παράκληση γενικολογίες δεν με βοηθούν.Συγκεκριμένα πράγματα.
Για να σου απαντήσουν αυτοί που ξέρουν θα πρέπει να απαντήσεις στο μήνυμα Νο 3 του χρήστη Kefalas, διαφορετικά όλες οι προτάσεις θα είναι γενικές και αόριστες.:)

Reaction score
9
Για να σου απαντήσουν αυτοί που ξέρουν θα πρέπει να απαντήσεις στο μήνυμα Νο 3 του χρήστη Kefalas, διαφορετικά όλες οι προτάσεις θα είναι γενικές και αόριστες.:)
Μάλλον δεν διάβασες καθόλου η δεν κατάλαβες το αρχικό ποστ.Συγκεκριμένα μιλάω και για τα μοντέλα αλλά και για τα χρήματα.
[DOUBLEPOST=1536520545][/DOUBLEPOST]
Ωχ αμάν πλάκωσε η αστυνομία στο site :o:o:o. Ok man μου σε αφήνω στους ειδικούς. Σορρυ για το σχόλιο.
Τι να σου απαντήσω.ουδέν σχόλιο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.464
Θες να προσπαθήσεις, έστω, να είσαι λίγο πιο ευγενικός με τα υπόλοιπα μέλη του AVsite;

Η βοήθεια που σου παρέχεται είναι αφενός δωρεάν για σένα κι αφετέρου κανείς δεν υποχρεούται να σου την παρέχει.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.300
Θες να προσπαθήσεις, έστω, να είσαι λίγο πιο ευγενικός με τα υπόλοιπα μέλη του AVsite;

Η βοήθεια που σου παρέχεται είναι αφενός δωρεάν για σένα κι αφετέρου κανείς δεν υποχρεούται να σου την παρέχει.
άσε μας καημένε...
αυτά είναι σπουδαγμένα πράματα...
:p:roflmao::lolsign:

D

Dimkal

Guest
μακρυα απο HK, money for nothing.
καλυτερα βρες εναν sony 940, ποιοτητα υλικων αριστη, τον ειχα, απλά τα εδωσα γιστι μουνπερασε η ορεξη home cinema.
Ανοιξε εναννπαλιο Σονυ.
Πυκνωτες gold Νichicon, dsc τελεστικοι ολα Burr brown

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.545
καλυτερα βρες εναν sony 940, ποιοτητα υλικων αριστη, τον ειχα, απλά τα εδωσα γιστι μουνπερασε η ορεξη home cinema.
Ανοιξε εναννπαλιο Σονυ.
Πυκνωτες gold Νichicon, dsc τελεστικοι ολα Burr brown
Προτείνεις ενισχυτή σχεδόν εικοσαετίας χωρίς HD formats;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef