ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝq Pe8700+

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΨΑΡΟΥΛΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ:

ΑΛΛΟΣ PROJECTOR ΕΙΝΑΙ Ο BENQ PE 8700 ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο BENQ PE 8700+

ΑΝ ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ 8700 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 8700+ ;;;;;;

ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλημερα και σε σενα.
Φυσικα και υπαρχει διαφορα αναμεσα στον 8700 και στον 8700+ , με την μεγαλυτερη πως ο ενας εχει το παλαιοτερο τσιπ HD2 ενω ο τελευταιος το πλεον προηγμενο HD2+.

Το κακο ειναι πως δεν αναγραφεται τιποτα στην συσκευασια και ο μονος τροπος να το διαπιστωσεις ειναι απο την ημερομηνια κατασκευης στην συσκευασια(απο Φεβρουαριο του 2004 και μετα ολα ειναι HD2+) αλλα και απο τον σειριακο αριθμο τον οποιο μπορεις να αντπαραθεσεις με την αντιπροσωπεια.

Τωρα λοιπον δεν μπορει κανεις να σε πιασει στον υπνο.... :wink:

Reaction score
0
Φίλε, sakhar όπως πολύ σωστά είπε ο Ανδρέας η διάφορα τον δυο είναι στο serial number πιο συγκεκριμένα όλοι BENQ 8700 από 99J5877B2140300017H serial number και πάνω είναι HD2+

Βέβαια σύντομα (μέχρι το τέλος Μάρτη) αναμένεται ο αντικαταστάτης του 8700+ ο 7700 οπότε σύντομα μάλλον δύσκολα θα βρίσκεις και τον 8700+...

Reaction score
0
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ 7700 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ HD2 Η΄ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 8700+ Η΄ ΑΠΛΩΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ;

Reaction score
0
O 7700 είναι ο αντικαταστάτης του 8700+ έχει ότι και 8700+ (chip,τροχό κλπ) + Sensye μάλλον καλύτερο φακό (?), αυξημένο contrast 2500:1(αν και νομίζω ότι και 8700+το ίδιο είχε αλλά κάποια στιγμή άλλαξε στα χαρακτηριστικά) και τιμή που σκοτώνει … τη είναι το Sensye χμ...κατά κάποιο τρόπο ένας ο συνδυασμός proprietary s/w βελτίωσης της εικόνας από την BenQ με έναν καλύτερο scaler από αυτόν που φορά ο 8700+ με κάποιες επιπλέον λειτουργίες... περισσότερα στο http://benqsenseye.com/
aν και οι πληροφορίες είναι για της οθόνες της BenQ που το χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή...

O 7700 είναι ο πρώτος projector που το έχει και φυσικά ο πολύ-αναμενόμενος 8720 (τέλη Μαΐου)

Θεωρητικά ο 7700 είναι αναβαθμισμένος σε σχέση με τον 8700+ (από τις πληροφορίες πάντα) αλλά καλύτερα να τον δούμε...Αυτές τις μέρες παρουσιάζεται στην Cebit και σύντομα φθάνει και στην Ελλάδα όπως είπε και ο Ανδρέας,

Κάτι ακόμα ο 7700 κέρδισε και ένα από τα iF Design Award 2005 στην Cebit…
Την να κάνουν είναι και όμορφο...εκτός από φθηνό...οπότε ανεβασμένο WAF...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.663
Members
38.728