ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΥΣΧΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ

Reaction score
0
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΑΣΤΕΡ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤ ΤΩΝ ΕΝΥΣΧΙΥΩΝ. ΣΥΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΡΩΡΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΥΣΧΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ Τ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΑΣΤΕΡ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤ ΤΩΝ ΕΝΥΣΧΙΥΩΝ. ΣΥΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
Πρόσεξε να μην γράφεις κεφαλαία γιατί υπάρχει ΚΟΙΝΔΥΝΩΣ να κάνεις ΟΡΘΩΓΡΑΦΥΚΑ λάθη. Βέβαια αν γράφεις με μικρά θα κάνεις λάθη και στους τόνους ( οχι rio mare...)

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΡΩΡΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΥΣΧΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ Τ

Μπορείς πολύ απλά να φτιάξεις ενα "Υ" καλώδιο η να αγοράσεις καποιόν αντάπτορα. Οταν πας απο ένα out σε δυο η περισσότερα input δεν υπαρχει προβλημα, εξαρταται βέβαια απο τη ταση εξόδου του μείκτη σου και μέχρι κάποιες συνδέσεις. Οι περισσότεροι κατασκευαστές στα manual για μεικτες, crossover κτλ εχον συνηθως ως όριο 10 συνδέσεις. Το αντίθετο είναι προβλημα, οταν δηλαδη θες να συνδιάσεις δυο πηγες σε μια εισοδο, και δεν λύνεται απλα με ενα καλώδιο. Αλλα με δυο αντιστασεις που λειτουργουν σαν ενας παθητικος μεικτης. http://www.rane.com/note109.html

Reaction score
4

υπάρχει της ART line distributor απο 2 σε 4,6,8 με ξεχωριστό master σε κάθε κανάλι εξόδου..μετά πάς σε DBX DRIVERACK....ειδάλως με παίρνεις τηλέφωνο!

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Αν έχει δύο μάστερ, για τον τρίτο ενισχυτή κάνε χρήση του rec out.
Η ένταση θα εξαρτάται από τη θέση του ποτενσιόμετρου της πηγής που παίζει και όχι από το μάστερ.
Μετά, βάλε τον ενισχυτή που δείχνει λιγότερο «χρήσιμος» σε αυτή την έξοδο.
Μία λύση χωρίς κανένα κόστος, διαφορετικά σε κάλυψαν τα παιδιά παραπάνω.

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΥΣΧΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ Τ

εφοσον δεν θελεις να διακλδωσεις παρε ενα driverack.....

Reaction score
638
Re: Απάντηση: ΕΡΩΡΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΥΣΧΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑ

Πρόσεξε να μην γράφεις κεφαλαία γιατί υπάρχει ΚΟΙΝΔΥΝΩΣ να κάνεις ΟΡΘΩΓΡΑΦΥΚΑ λάθη. Βέβαια αν γράφεις με μικρά θα κάνεις λάθη και στους τόνους ( οχι rio mare...)
Καμμια φορα ξερεις γραφουν και ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει στο εξωτερικο ....
Το να ανορθογραφος επιτρεπεται το να εισαι αγενης οχι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7