ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ!!

vag

Reaction score
0
Καλημέρα,

θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής:
επειδή μένω σε προβληματική περιοχή από άποψη σήματος, και τηλεόρασης αλλά και ραδιοφώνου, ψάχνω μια εσωτερική κεραία ραδιοφώνου που να είναι αξιόπιστη!! και μόνο εσωτερική!! ξέρει κάποιος να μου πει και μην δώσω και μια περιουσία!!

ευχαριστώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.983
Απάντηση: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ!!

Να ρωτήσω κάτι; Η περιοχή είναι προβληματική ως τοποθεσία, ή είσαι σε χαμηλό όροφο; Νομίζω πως με μια φθηνή, απλή κεραία τύπου Τ, απλωμένη στον τοίχο, θα έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

vag

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι; Η περιοχή είναι προβληματική ως τοποθεσία, ή είσαι σε χαμηλό όροφο; Νομίζω πως με μια φθηνή, απλή κεραία τύπου Τ, απλωμένη στον τοίχο, θα έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Όχι, ίσα ίσα, είμαι στον 3ο και δεν με κλείνει κανένας!! η περιοχη είναι προβληματική...άσε το έχω ψάξει!! και κεραία τύπου Τ έχω βάλει αλλά τίποτα!! τώρα έχω μια της TELE, με ενσωματωμένο ενισχυτή αλλά έτσι κι έτσι!!

Reaction score
7.089

Σε δυσκολη περιοχη με εσωτερικη κεραια δεν προκειται να κανεις τιποτα.Ισως με μια fanfare fm2g να εκανες κατι αλλα ειναι ρισκο η αγορα της (πρεπει να κανει πανω απο 120 ευρω). Δεν ειναι ακριβως εσωτερικη κεραια αλλα λογω σχηματος βολευεται πολυ ευκολα (διαβασε λιγο το λινκ πιο κατω).

http://www.fanfarefm.com/fm-2g-buy.html

Εχεις βεβαια και την επιλογη μεσω δορυφορικης συνδεσης με αρκετα καλυτερο ηχο,πολλα ραδιοφωνα ειναι ελευθερα εκει (νομιζω ολοι οι σταθμοι) αλλα θα χρειαστεις δεκτη,κατοπτρο, καλωδιωσεις κλπ. Φυσικα θα εχεις προσβαση σε απειρα ραδιοφωνα του εξωτερικου.
Τη λυση του ιντερνετικου ραδιοφωνου για ελληνικους σταθμους δεν την προτεινω,ο ηχος ειναι απλα τραγικος.

Reaction score
1

δεν ξερω,αν μετα απο τοσο καιρο θα διαβασης το μηνυμα,αλλα τωρα εγινα μελλος.
μπορεις να κανεις το εξης(το εχω δοκιμαση εγω και λειτουργει μια χαρα)υπολογισε το μηκος της κεραιας που ειχε το ραδιο χ2.η αν ειναι κοντα σε αλλουμινοπορτα,στερεωσετο σε καπιο μερος της.(γινετε το αλλουμινιο κεραια,και ,λογο του μεγεθους της θα εχεις καλυτερο σημα λυψης):113:

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ TRIAX F8S Η ΤΗΝ FANFARE FM-2G?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef