- Reaction score
- 453
Σωστός !!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως ας μείνουμε στις εντυπώσεις από την παρουσίαση και μην αναλωθούμε πάλι σε σύγκριση LCD - DLP...
Σωστός !!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως ας μείνουμε στις εντυπώσεις από την παρουσίαση και μην αναλωθούμε πάλι σε σύγκριση LCD - DLP...
Συμφωνώ 100% μαζί σου, γι΄αυτο και η ειρωνεία "στήθος/μπούτι"...Απλά μερικές φορές λόγω του οτι έτυχε ή επιλέξαμε να αγοράσουμε μια τεχνολογία ή μια μάρκα κάνουμε σαν να έχουμε παρει και μετοχές! Περιμενε να δείς τι θα γίνει όταν οι μισοί απο εμάς έχουν BluRay και οι άλλοι μισοί HDDVD!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Μάνο είναι λογικό ότι σε ένα τέτοιου είδους poll ενδεχομένως να δώσουν σημασία περισσότεροι από αυτούς που ενοχλούνται παρά από αυτούς που δεν ενοχλούνται. Το θέμα είναι απλά να σεβόμαστε την άποψη των άλλων και να μην μιλάμε για προκαταλήψεις, οράματα, ψυχολογικά προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο προσβάλει τον συνομιλητή μας. Καλό το στήθος μπούτι που λες κι εσύ, αλλά σε λογικά πλαίσια...
αλλά και τον Smooth Criminal να λέει:Μιχάλης Μελίδης said:Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάτι τέτοια προβλήματα στους LCD δεν υπάρχουν ούτε σαν υποψία.
Ημικρανίες, πονοκέφαλοι, ζαλάδες, εμετοί, λιποθυμίες, ταχυπαλμίες και τάσεις κατάθλιψης και αυτοκτονίας δεν υφίστανται.
Να ένα σοβαρό προτέρημα των LCD.
Αντιλαμβάνομαι ότι τόσο ο Μιχάλης και ακόμα περισσότερο ο Smooth Criminal έχουν κάποια δόση χιούμορ στα λεγόμενά τους.........smooth criminal said:Συμπερασμα: η τελευταια επιθυμια των απανταχου αυτοχειρων ας ειναι μια θεαση με dlpτάσεις κατάθλιψης και αυτοκτονίας![]()
Τι αναλύεις βρε Γιαννάκη μου βραδιάτικα?...Γιάννης Δημητρόπουλος said:21,54% για το οποίο ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε σίγουροι πόσο αρνητικοί είναι.

Γιάννης Δημητρόπουλος said:Σαφέστατα & σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι έχουν πρόβλημα με το θέμα του RBE.
Και γιαυτό όλοι όσοι ρωτούν τι προβολέα να πάρουν ακούν (ή μάλλον διαβάζουν) πάντα το ίδιο από εμένα: τους λέω τα "κόλπα" για να ανακαλύψουν αν βλέπουν ή όχι RBE. και από 'κει και πέρα αποφασίζουν τι θα κάνουν.
Νίκο συμφωνούμε. Εσύ με παρεξηγείς....Νίκος Τσαρουχάς said:Τι αναλύεις βρε Γιαννάκη μου βραδιάτικα?...
Δηλαδή ο άλλος μας απαντάει "ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ" και αντί να το δεχτούμε προσπαθούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της κούρασης ή να κάνουμε κατάταξη σε λίγο μέτρια και πολύ κουρασμένος... :?
Αντίστοιχα να αναλύσουμε ρε Γιάννη και τους 26 που λένε ότι ίσα που το αντιλαμβάνονται. Το αντιλαμβάνονται πολύ, λίγο, μήπως κάποιοι είναι στο όριο της ενόχλησης? :roll:![]()
Σαφέστατα Μιχάλη μου φαίνεται ότι κάνεις χρήση χιούμορ!! Σιγά μην σε παρεξηγήσω!!Μελίδης Μιχάλης said:Εννοείται βεβαίως ότι η χρήση υπερβολής στα γραφόμενά μου, έχει να κάνει με χιούμορ και τίποτα περισσότερο.
Πάντως είμαι οπαδός μέχρι στιγμής των LCD αλλά δεν είμαι κολλημένος και γι΄αυτό ψάχνομαι συνέχεια.
Μ΄αρέσει πολύ η εικόνα των DLP αλλά δεν μ΄αρέσουν τα προβληματάκια τους. Κυρίως η κίνηση. Είναι χάλια και δεν μπορώ να ζήσω μ΄αυτήν.
Εκτός αν βελτιωθούν σ΄αυτόν τον τομέα, πράγμα που περίμενα να δω στον ΙΝ76 αλλά δυστυχώς δεν είδα.