Είδα σινεμά!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Χθες, μετα απο το βραδυνο καφεδακι με τον Δημητροπουλο (και το ενα ταψι ζουμερο κεϊκ που τσάκισε :lol: ) γυρνωντας σπιτι, περασα εξω απο ενα θερινο κινηματογραφο. Η εικονα φαινοταν ολοκαθαρα και ετσι εκατσα λιγο να δω για να μπορεσω να συγκρινω λιγο με τον 900αρη, καθως εχω να παω σε κινηματοργαφο εδω και κατι χρονια...
Ε λοιπον, περα απο το λιγο καλυτερο μαυρο, δεν ειδα καμια διαφορα απο τον 900αρη να παιζει με dvd! Οσο για αυτο που ειχα δει σε HD αστο καλυτερα... Καμια σχεση!!! Ο 900αρης επαιζε ΠΟΛΥ καλυτερα!! Σαφως και παιζουν ρολο και τα οπτικα του καθε κινηματογραφου, αλλα αυτο που ειδα, με χαροποιησε ιδιαιτερα. Μπορω να πω επιτελους αφοβα, οτι εχω κινηματογραφικη εικονα στο σπιτι μου! Και να σκεφτεις οτι ολο αυτον τον καιρο που δεν πηγαινα κινηματογραφο, σκεφτομουν οτι εχανα απο πλευρα ποιοτητας!!!
Φαντασου τι εχει να γινει οταν καθιερωθει το hd και οι 1080!! :D

minas

Πισιά
Reaction score
4.431
Re: Ειδα σινεμα!!!

Και βλέποντας το θέμα, πήγα να ρωτήσω πώς τη λένε, αυτή που για χάρη της πήγες σινεμά :D. Ορίστε που έφτασε η χάρη του Δημητρόπουλου! :mrgreen:

Α, και μια σημείωση: η λειωμένη τούρτα παγωτό δεν αποκαλείται ζουμερό κέικ! :twisted:

Reaction score
0

.....Και δεν μας ειπες τι ειδες στο θερινο;;
To Shakespeare in Love;;;;; :wink:
H το THE BRIDGES OF MADISON COUNTY που ειναι "μελο" και εκλαψε η... :wink: στον ωμο σου ;;;
Καλα το πας Κουκουρακη!! 8)

Σου αφιερωνω και μια μαντιναδα:

Αλλοι δαγκωσαν το ταψι
κι αλλοι τη λαμαρινα
σε βλεπω για το νυφικο
να ψαχνεις στην Αθηνα.

p.s.Ευτυχως ο Dad ειναι σε ...Διαιτα.
Εχω ακουσει οτι το αρνι στην Κρητη το λενε ...Κεικ. :lol: :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.233

Τι του έκανες ρε του πατρινού και δεν απαντάει στο τηλέφωνο του? Στο νοσοκομείο είναι?

Reaction score
8

Καλα βρε συ Λευτερη ποτε ξεκουραζεσε? :shock:

Μετα το τρεξιμο παιδες, που ειχε ολο το πρωι ο Λευτερης για να μας υποδεχτει στο φιλοξενο σπιτι του και να κανει το Δημητροπουλο να βγαζει φωτο τα ταψια που αδειαζαμε :lol: ο Λευτερης τον πηγε σε ενα μερος που εκει το πιατο του γλυκου ειναι για δυο(κατι που προφανος δεν ενδιεφερε τον Γιαννη)
και μαλλον τη μεριδα για δυο την εκανε για εναν ε?:)

Μετα απο ολα αυτα βρε αθεοφοβε ειχες τις αντοχες να πας σινεμα?

Περισσοτερα δεν γραφω θα περιμενω να ποσταρει ο Δημητροπουλος τις εντυπωσεις του αναλυτικα στις κατηγοριες "projector" ,"home cinema","Κατασκευές, εγκαταστάσεις" και φαγητου(αλλα δεν εχουμε τετοια) οταν με το καλο γυρισει. :)

n_olympios said:
Τι του έκανες ρε του πατρινού και δεν απαντάει στο τηλέφωνο του? Στο νοσοκομείο είναι?
olympios δυστυχως στο μερος που μενει ειναι πολυ δυσκολο το σημα του κινητου και καθε φορα που θελει να παρει τηλ. το σκεφτεται γιατι πρεπει να περπατησει απο πισινα- εκτος hotel για να καταφερει να μιλησει ,κατι που ο Γιαννης αντιπαθει οπως ξερεις :)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.233

Αχ και να σκεφτείς ότι έχω ανοιχτή πρόσκληση για Χανιά από φίλο και δεν προλαβαίνω να έρθω... (Πάντως όσες φορές και να έρθω, δεν τα χορταίνω, όπως το Πήλιο και τη Χαλκιδική, 3 περιοχές της Ελλάδας που δεν αλλάζω με τίποτα).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.233

finder said:
Καλα βρε συ Λευτερη ποτε ξεκουραζεσε? :shock:
Εχεις δει το Devil's Advocate? (Al Pacino - Keanu Reeves).

Reaction score
8

Αμα διαβασει ποιος μας σωνει........... :roll:

Α, ξερετε ολοι οτι ο Λευτερης ειναι καλιτεχνης στη ζωγραφικη ε?.........

Ειναι ομως καλιτεχνης και στη μουσικη και στο μαγειρεμα αλλα και στη δημιουργια γευσεων οπως αυτο το καταπληκτικο καλιτσουνι με κρεμμυδι(το λεω σωστα Λευτερη?) :)

Για το Γιαννη (τα κουφα που συνεβησαν)και την υπολοιπη παρεα θα γραψω σε αυτα που θα ποσταρει ο ιδιος ο Γιαννης καθως εχει και ολο το απαραιτητο φωτογραφικο υλικο :)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Βρε σεις!!! Δεν ειπα οτι ΠΗΓΑ σινεμα... Απ'οξω περασα και επειδη η εικονα φαινοταν ολοκαθαρα, εκατσα και εκανα ενα τεστακι... :mrgreen: Εξαλλου, το τζαμπα δεν το μισησε κανεις... :lol:
Οσο για τον Δημητροπουλο και τον finder, ας ειναι καλα οι γυναικες τους!!! Τους εκαψαν τους ανθρωπους!! Εχω υλικο, μεχρι την δευτερα παρουσια!!! :lol: :lol:

Reaction score
0

Ρε συ στο Αττικόν πήγες; Αυτος νομίζω ότι έχει τα παλιά μηχανήματα του παλιού χειμερινού και προβάλει σε μια οθόνη ασβεστωμένη (ή κάπως έτσι). Χώρια που ο περιβάλλον χώρος λούζεται απο τα άφθονα φώτα της πόλης..

Πάρε τηλέφωνο αμα γυρίσεις απο τα Σφακιά..

Reaction score
8

Markos Pentheroudakis said:
Ρε συ στο Αττικόν πήγες; Αυτος νομίζω ότι έχει τα παλιά μηχανήματα του παλιού χειμερινού και προβάλει σε μια οθόνη ασβεστωμένη (ή κάπως έτσι). Χώρια που ο περιβάλλον χώρος λούζεται απο τα άφθονα φώτα της πόλης..

Πάρε τηλέφωνο αμα γυρίσεις απο τα Σφακιά..
ΜΑΡΚΟ!!!!

Reaction score
152

ΛΕΥΤΕΡΗ, ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ, (ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΑΛΕΠΑ(ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ) ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ,ΣΩΣΤΑ??? :wink: :wink: :wink: :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Κοιτα να δεις... Ολοι Χανια βρε??? :D
Finder, o Mαρκος ειναι ο γνωστος...εξολοθρευτης!! :lol:
Μαρκο, οπωσδηποτε υπαρχει διαφορα απο κινηματογραφο σε κινηματογραφο, αλλα οταν βλεπεις στο pan της καμερας να θολωνει η εικονα, ειναι κατι που αποτελει χαρακτηριστικο ολων των μηχανων. Μπορει να υπαρχουν διαφορες σε φωτεινοτητα και ευκρινεια, αλλα το συνολο της εικονας σου δινει πολλες πληροφοριες για την ποιοτητα του δικου σου HT...

Reaction score
152

ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΕΕΕΕΕ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ....
4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio