ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Χθες, μετα απο το βραδυνο καφεδακι με τον Δημητροπουλο (και το ενα ταψι ζουμερο κεϊκ που τσάκισε
) γυρνωντας σπιτι, περασα εξω απο ενα θερινο κινηματογραφο. Η εικονα φαινοταν ολοκαθαρα και ετσι εκατσα λιγο να δω για να μπορεσω να συγκρινω λιγο με τον 900αρη, καθως εχω να παω σε κινηματοργαφο εδω και κατι χρονια...
Ε λοιπον, περα απο το λιγο καλυτερο μαυρο, δεν ειδα καμια διαφορα απο τον 900αρη να παιζει με dvd! Οσο για αυτο που ειχα δει σε HD αστο καλυτερα... Καμια σχεση!!! Ο 900αρης επαιζε ΠΟΛΥ καλυτερα!! Σαφως και παιζουν ρολο και τα οπτικα του καθε κινηματογραφου, αλλα αυτο που ειδα, με χαροποιησε ιδιαιτερα. Μπορω να πω επιτελους αφοβα, οτι εχω κινηματογραφικη εικονα στο σπιτι μου! Και να σκεφτεις οτι ολο αυτον τον καιρο που δεν πηγαινα κινηματογραφο, σκεφτομουν οτι εχανα απο πλευρα ποιοτητας!!!
Φαντασου τι εχει να γινει οταν καθιερωθει το hd και οι 1080!!
) γυρνωντας σπιτι, περασα εξω απο ενα θερινο κινηματογραφο. Η εικονα φαινοταν ολοκαθαρα και ετσι εκατσα λιγο να δω για να μπορεσω να συγκρινω λιγο με τον 900αρη, καθως εχω να παω σε κινηματοργαφο εδω και κατι χρονια... Ε λοιπον, περα απο το λιγο καλυτερο μαυρο, δεν ειδα καμια διαφορα απο τον 900αρη να παιζει με dvd! Οσο για αυτο που ειχα δει σε HD αστο καλυτερα... Καμια σχεση!!! Ο 900αρης επαιζε ΠΟΛΥ καλυτερα!! Σαφως και παιζουν ρολο και τα οπτικα του καθε κινηματογραφου, αλλα αυτο που ειδα, με χαροποιησε ιδιαιτερα. Μπορω να πω επιτελους αφοβα, οτι εχω κινηματογραφικη εικονα στο σπιτι μου! Και να σκεφτεις οτι ολο αυτον τον καιρο που δεν πηγαινα κινηματογραφο, σκεφτομουν οτι εχανα απο πλευρα ποιοτητας!!!
Φαντασου τι εχει να γινει οταν καθιερωθει το hd και οι 1080!!