Είδα σινεμά!!!

Reaction score
0
Re: Ειδα σινεμα!!!

Καλή η κουκουβάγια (για τους φίλους της κυριακής τους οποίους και χαιρετώ) αλλά αν πηγαίνεις συχνά εκεί και τρως τα ζουμερά της, σύντομα θα χρειαστείς καροτσάκι για να μεταφέρεις τη κοιλιά σου (όπως οι υπέρβαροι του γνωστού κόμικ "Δικαστής Ντρέντ"..
Λευτέρη, μου είπε ο Νεχτάριος ότι σε βισματώσανε 3ημερο. Πάρε αμα γυρίσεις οκ; Όσον αφορά τη σύγκριση projector vs cine, νομίζω ότι για την περίπτωση κατάληλοι είναι οι χώροι, οι συνθήκες και τα μηχανήματα τύπου Village ή Ster, δε ξέρω, οι Αθηναίοι γνωρίζετε καλύτερα.

minas

Πισιά
Reaction score
4.431

Markos Pentheroudakis said:
Καλή η κουκουβάγια (για τους φίλους της κυριακής τους οποίους και χαιρετώ) αλλά αν πηγαίνεις συχνά εκεί και τρως τα ζουμερά της, σύντομα θα χρειαστείς καροτσάκι για να μεταφέρεις τη κοιλιά σου (όπως οι υπέρβαροι του γνωστού κόμικ "Δικαστής Ντρέντ"..
Λευτέρη, μου είπε ο Νεχτάριος ότι σε βισματώσανε 3ημερο. Πάρε αμα γυρίσεις οκ; Όσον αφορά τη σύγκριση projector vs cine, νομίζω ότι για την περίπτωση κατάληλοι είναι οι χώροι, οι συνθήκες και τα μηχανήματα τύπου Village ή Ster, δε ξέρω, οι Αθηναίοι γνωρίζετε καλύτερα.
Επιτέλους κάποιοι μαθαίνουν τι σημαίνει φαγητό (βλέπε: πως τρώνε οι Κρητικοί) :mrgreen:
Όσο για τη σύγκριση, συμφωνώ. Η κινηματογραφική αίσθηση σε κάποια Village και Ster (κ.α. multiplex) είναι ανεπανάληπτη. Για παράδειγμα, μόλις αντικρύσεις την τεράστια, υποφωτισμένη οθόνη του Village Max και ακούσεις το ρυθμικό θόρυβο της μηχανής προβολής, νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον 20ο αιώνα! Δε μπορείς να το κάνεις αυτό στο σπίτι σου! :twisted:

Reaction score
8

Kαλως ηρθες στο avsite φιλε μου!! Τωρα θα τα λεμε και διαδικτυακα! :)

Σε εψησε ο Λευτερης να ΞΑΝΑασχοληθεις ε? :) :) :) :) :)

Reaction score
0

Απλά έκλεψα λίγο χρόνο απο τη δουλειά που χαλαρώνει λίγο αυτή τη περίοδο πρώτον, και δεύτερον αρχίζουν να με τρώνε τα νύχια μου για αναβάθμιση, οπότε είπα να ρίξω μια ματιά στη πιάτσα..

Reaction score
8

Απλά έκλεψα λίγο χρόνο απο τη δουλειά που χαλαρώνει λίγο αυτή τη περίοδο πρώτον, και δεύτερον αρχίζουν να με τρώνε τα νύχια μου για αναβάθμιση, οπότε είπα να ρίξω μια ματιά στη πιάτσα..
Εμ , με αυτους που κανεις παρεα...........δεν σε βλεπω να την γλυτωνεις την ψαλιδα :lol: :lol:
Και καλα να ειναι μια απλη................. μην ειναι σαν και αυτη που κλαδευει ο Λευτερης :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Νεα δεδομενα. Χθες ΠΗΓΑ σινεμα! Μετα απο 10 ολοκληρα χρονια (Τιτανικος) πηγα να δω το "300", περισσοτερο για να συγκρινω την ποιοτητα της εικονας με το HD trailer που ειδα στον 900αρη και για να μου φυγει η απορια για το πως παιζει ενας καλος κινηματογραφος. Εκατσα λοιπον τερμα εξωστη (για να πλησιαζω στις συνθηκες του δικου μου HT) και περιμενα να μου φυγει η απορια...
Ε λοιπον, μου εφυγε!
Σε σχεση με το απλο DVD η εικονα του φιλμ ειναι μεν αρκετα πιο ευκρινης και με καλυτερο κοκκινο... μεχρι εκει!! Σε ολα τα αλλα, ο φτωχος 900αρης με πηγη DVD ειναι καλυτερος η ίσος με το φιλμ! Μου τα'λεγαν και δεν το πιστευα... Ειχα μεινει ο κακομοιρης με την αξεπεραστη ποιοτητα (εκεινη την εποχη) του κινηματογραφικου φιλμ στο μυαλο και ειχα κολλησει...
Για HD δεν γινεται καν συγκριση. Με εναν απλο 720ρ προβολεα, εχεις μακραν καλυτερη εικονα, καλυτερη ευκρινεια, καλυτερο μαυρο (ναι μαυρο! ) και γενικα, καλυτερη "κινηματογραφικη" αισθηση!! Για τους προβολεις νεας γενιας 1080ρ δε, η συγκριση, αποτελει βλασφημια! (Αρκει ο προβολεας να ειναι φωτεινος και οχι "καντηλακι", ετσι?) ;-)

Επρεπε να το δω με τα ματια μου για να το πιστεψω...

Reaction score
14

σε λίγο οι κινηματογράφοι θα λένε για μαρκετινγκ, εχουμε εικόνα ισάξια των home theaters!!!

το διαπίστωσα και εγώ Λευτέρη αφού να φανταστείς πήγα και είπα στον σινεματζή να νεττάρει την εικόνα της μηχανής προβολής... και τον άκουσα να λέει... έ τι θέλει αυτός δεν πάει άλλο αυτό μου δίνει!!!!

Καλομάθαμε!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio