Είμαι άσχετος στη σύνδεση...θέλω τα φώτα σας!!

Reaction score
0
Καλησπέρα.

Έχω πάρει ένα σετάκι home cinema αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσω τα μηχανήματα.
Έχουμε και λέμε :
Ενισχυτής Marantz SR-4600 photo
Dvd Marantz DV-4360 photo
Projector HD-70 photo
Ηχεία Denon 5.1 + Subwoofer

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την καλύτερη σύνδεση...?
Ξέρω πως για την εικόνα το καλύτερο είναι το component, πήρα λοιπόν ένα (καλό) απλά έχει component και το dvd και ο ενισχυτής, που να το συνδέσω καλύτερα...? Ή ας πούμε, όσον αφορά τον ήχο, το dvd πως να το συνδέσω με τον ενισχυτή?Με RCA ή με Optical?

Όλα αυτά είναι παραδείγματα ερωτήσεων που απλά με προβληματίζουν...όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ!

Ά, και κάτι ακόμα, το ps2 πως να το συνδέσω...? Με το καλώδιο του scart έχω χάλια εικόνα!

Reaction score
14
Καλώς ήλθες, Νικόλα (zoglair) γιατί να μην τα περάσει μέσα απο τον Ενισχυτή. Ναί ίσως χάσει λιγη ποιότητα εικόνας, αλλά σίγουρα θα εχει τα μενού του ενισχυτή και μερικές παραμετροποιήσεις στην εικόνα που μπορεί να παίζουν καλά? Τι λές?

Attachments

Reaction score
14
Καλησπέρα.

Έχω πάρει ένα σετάκι home cinema αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσω τα μηχανήματα.
Έχουμε και λέμε :
Ενισχυτής Marantz SR-4600 photo
Dvd Marantz DV-4360 photo
Projector HD-70 photo
Ηχεία Denon 5.1 + Subwoofer

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την καλύτερη σύνδεση...?
Ξέρω πως για την εικόνα το καλύτερο είναι το component, πήρα λοιπόν ένα (καλό) απλά έχει component και το dvd και ο ενισχυτής, που να το συνδέσω καλύτερα...? Ή ας πούμε, όσον αφορά τον ήχο, το dvd πως να το συνδέσω με τον ενισχυτή?Με RCA ή με Optical?

Όλα αυτά είναι παραδείγματα ερωτήσεων που απλά με προβληματίζουν...όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ!

Ά, και κάτι ακόμα, το ps2 πως να το συνδέσω...? Με το καλώδιο του scart έχω χάλια εικόνα!
με την σύνδεση που σου πρότεινα, μπορείς να συνδέσεις το PS2 μέσω component οπότε θα χρησιμοποιείς και τον Marantz σαν video/audio switcher.

Απλα χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ...πραγματικά εκπλήσομαι με τις τόσο γρήγορες απαντήσεις!!

Απλά, το dvd όσον αφορά τον ήχο να προτιμήσω το coaxial παρά το optical?

Και αυτό με τον ενισχυτή, καλύτερα απ'ευθείας ή μέσω του ενισχυτή?

Reaction score
14
Ευχαριστώ πολύ...πραγματικά εκπλήσομαι με τις τόσο γρήγορες απαντήσεις!!

Απλά, το dvd όσον αφορά τον ήχο να προτιμήσω το coaxial παρά το optical?

Και αυτό με τον ενισχυτή, καλύτερα απ'ευθείας ή μέσω του ενισχυτή?

Τον ήχο του DVD (coaxial) θα τον περάσεις ούτως ή άλλως από τον ενισχυτή.
Αλλιώς γιατί να τον έχεις.
Την εικόνα μπορείς να την κάνεις bypass.
Προσωπικά συμφωνώ με τον Dreamgr.
Και εγώ τα έχω όλα περασμένα πάνω στον ενισχυτή χρησιμοποιόντας τον σαν κέντρο ελέγχου AV.

Reaction score
0
Τον ήχο του DVD (coaxial) θα τον περάσεις ούτως ή άλλως από τον ενισχυτή.
Αλλιώς γιατί να τον έχεις.
Συμφωνώ σ'αυτό, απλά να το συνδέσω στην είσοδο Coaxial ή στην είσοδο Optical??

Reaction score
14
Συμφωνώ σ'αυτό, απλά να το συνδέσω στην είσοδο Coaxial ή στην είσοδο Optical??
καμμία διαφορά (ηχητική).

Οπτική μέχρι 1.2μ απόσταση και coaxial αν εχεις να τρέξεις καλώδιο μεγαλύτερο αυτού.

Σε θέμα ποιότητας τώρα υπάρχει μεγάλο debate όσο αφορά την διαφορά (αν υπάρχει) μεταξύ οπτικής και coaxial οπότε προσωπική συμβουλή βάλε ένα φθηνό coaxial (RCA) καλώδιο... no problem:cool_4:

Reaction score
0
Μάλιστα....το λύσαμε κι αυτό!

Και κάτι τελευταίο...υπάρχει τρόπος να βλέπω τηλεόραση από τον projector?? έχει πρίζα κεραίας δίπλα στον ενισχυτή και στο dvd αλλά δεν ξέρω αν συνδέεται και το πως!!

Ά, και κάτι άλλο, ψάχνω καλώδιο component για playstation2 αλλά δεν βρίσκω...ξέρει κανείς που μπορώ να βρω?

Reaction score
14
http://www.importfun.de/catalog/pro...roducts_id=933&osCsid=b84f69dae6a9a52c5a69775...

απο Γερμανία

http://www.bigbazaar.gr/product_info.php?products_id=129&XTCsid=7df553c6546f27557258e859584bcf3e

απο Ελλάδα Αλλά μερικά που έψαξα έλεγαν Out of stock... ίσως γιατί το PS3 τραβάει

για τηλεόραση θα δείς μόνο αν συνδέσεις ενα video ή DVDRecorder που να έχουν tuner, ή ακόμα καλίτερα με ένα TVBOX (dedicated tuner) για υπολογιστή που δουλέυει και χωρίς PC.

π.χ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=735116

AVER MEDIA TVBOX7

Reaction score
0
Απάντηση: Είμαι άσχετος στη σύνδεση...θέλω τα φώτα σας!!

Όσον αφορά τη σύνδεση του ps2 με LCD που είναι FULLHD γίνεται και χωρίς scart για καλύτερη εικόνα?Με το καλώδιο που υποδείξατε παρακάτω?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef