Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Νίκο,

Θέλω να μου ονοματίσεις έναν-έναν τους δίσκους που έβαλα και δεν έχουν περιεχόμενο ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ !!!

(άντε, και μετά θα πάμε για γκομενες... virtually)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Νίκο είναι σωστά τα κλασικά έργα που έβαλε ο Χρήστος. Αυτό ακριβώς εννοώ με τα παρπάνω που είπα. Λ.Σ.
Έλα γειά σου. Ο Χρήστος βάζει μαζί με κλασικά έργα μεγάλης αξίας, μουσικές αηδίες γιατί παίζουν καλά ή έχουν καλή ταμπέλα. Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή όχι που θέλει να το χειροκροτήσω κιόλας. Εσύ έχεις 50 φορές περισσότερες και πιο σπάνιες εκδόσεις αλλά έχεις και σοβαρές μουσικές που θα τις απολάμβανες ακόμη κι αν παίζανε χάλια. Ούτε θα κάτσεις να ακούσεις αηδίες γιατί ακούγονται καλά στο στερεοφωνικό. Αυτά τα περιμένω από τους νεοεισερχόμενους στον χαϊφιντελισμό όχι από σοβαρούς χομπίστες.

Εκεί θέλω να καταλήξω.

...

Reaction score
59
Νίκο,

Θέλω να μου ονοματίσεις έναν-έναν τους δίσκους που έβαλα και δεν έχουν περιεχόμενο ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ !!!

(άντε, και μετά θα πάμε για γκομενες... virtually)
Νίκο πρόσεχε τί θα πεις από μένα τους αγόρασε. Μην μου κάνεις χαλάστρα! Λ.Σ.

Reaction score
59
Έλα γειά σου. Ο Χρήστος βάζει μαζί με κλασικά έργα μεγάλης αξίας, μουσικές αηδίες γιατί παίζουν καλά ή έχουν καλή ταμπέλα. Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή όχι που θέλει να το χειροκροτήσω κιόλας. Εσύ έχεις 50 φορές περισσότερες και πιο σπάνιες εκδόσεις αλλά έχεις και σοβαρές μουσικές που θα τις απολάμβανες ακόμη κι αν παίζανε χάλια. Ούτε θα κάτσεις να ακούσεις αηδίες γιατί ακούγονται καλά στο στερεοφωνικό. Αυτά τα περιμένω από τους νεοεισερχόμενους στον χαϊφιντελισμό όχι από σοβαρούς χομπίστες.

Εκεί θέλω να καταλήξω.

...
Ναι μερικές φορές ακούω και μονοφωνικές ηχογραφήσεις γιατί δεν υπάρχει στερεοφωνική ηχογράφηση με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
σου ειπα ότι οι φωτογραφίες είναι ανακατεμένες γιατί.....

ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ACA.GR ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Άσε μας βρε Χρήστε με τους δίσκους σου να χαρείς, αφού δεν θέλεις να καταλάβεις αυτό που λέω. Μάλλον το καταλαβαίνεις, αλλά δεν θέλεις να παραδεχθείς ότι το κάνεις, ότι δηλαδή μαζεύεις μεταξύ άλλων και μπλέμπα λόγω ηχογράφησης/ταμπέλας, όπως υποθέτω ότι χάνεις σύγχρονη καλή μουσική λόγω του άλλου κολλήματος, κάτι που δεν σε παίρνει να κάνεις γιατί δεν έχεις δα και καμιά τεράστια δισκοθήκη. Μετά μας δουλεύουν οι μουσικόφιλοι που για παράδειγμα στις εκθέσεις ακούγονται όλο οι ίδιες τραγικές μ@λακίες στα δωμάτια.

Τες πα, πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα. Λουκά, πούλα του κανένα δίσκο της προκοπής ρε, να τον βάλεις σε καμιά μουσική ακόμα. :126:

- Κανας άλλος φέρελπις να μας πει για την δισκοθήκη του υπάρχει;

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ μπλέμπα λόγω ηχογράφησης/ταμπέλας δεν έχω

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ η μάλλον δεν έχεις τιποτα στη ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΣΟΥ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Έχει πολύ καλούς δίσκους ο Χρήστος, όχι μόνο από ήχο αλλά και από περιεχόμενο όπως προανάφερα. Λ.Σ.
Μεταξύ άλλων ναι. Γενικώς καλοί είναι αλλά λίγοι. Αδικαιολόγητα λίγοι για τα χρήματα που έχει δώσει για μηχανήματα.

Παμ' παρακάτ.

...

Reaction score
59
Μεταξύ άλλων ναι. Γενικώς καλοί είναι αλλά λίγοι. Αδικαιολόγητα λίγοι για τα χρήματα που έχει δώσει για μηχανήματα.

Παμ' παρακάτ.

...
Νίκο αν αναλογιστείς ότι ο Χρήστος έχει αποκτήσει όλους τους AUDIOPHILE δίσκους τα τελευταία 15 χρόνια που βγαίνουν αυτοί οι δίσκοι, [φυσικά και άλλους], αυτοί από μόνοι τους αποτελούν μια σοβαρή και αξιόλογη δισκοθήκη, όπου ο κάθε ένας από αυτούς μετράει πραγματικά από κάθε άποψη.
Βέβαια δικαίωμα του καθενός στις προτιμήσεις του.Λ.Σ.

Reaction score
8
Ασκηση
Εγω εχω κατι λιγοτερο απο το ενα δεκατο των δισκων του Λουκα και ο Χρηστος περιπου ενα δεκατο λιγοτερους δισκους απο τους δικους μου.
Ερωτηση
Ποσους δισκους εχει ο Χρηστος;

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.346
Members
38.448