- Reaction score
- 59
Ο Belafonte και η Jacintha είναι καλοί. Τους ακούω. Λ.Σ.
Έλα γειά σου. Ο Χρήστος βάζει μαζί με κλασικά έργα μεγάλης αξίας, μουσικές αηδίες γιατί παίζουν καλά ή έχουν καλή ταμπέλα. Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή όχι που θέλει να το χειροκροτήσω κιόλας. Εσύ έχεις 50 φορές περισσότερες και πιο σπάνιες εκδόσεις αλλά έχεις και σοβαρές μουσικές που θα τις απολάμβανες ακόμη κι αν παίζανε χάλια. Ούτε θα κάτσεις να ακούσεις αηδίες γιατί ακούγονται καλά στο στερεοφωνικό. Αυτά τα περιμένω από τους νεοεισερχόμενους στον χαϊφιντελισμό όχι από σοβαρούς χομπίστες.Νίκο είναι σωστά τα κλασικά έργα που έβαλε ο Χρήστος. Αυτό ακριβώς εννοώ με τα παρπάνω που είπα. Λ.Σ.
Νίκο πρόσεχε τί θα πεις από μένα τους αγόρασε. Μην μου κάνεις χαλάστρα! Λ.Σ.Νίκο,
Θέλω να μου ονοματίσεις έναν-έναν τους δίσκους που έβαλα και δεν έχουν περιεχόμενο ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ !!!
(άντε, και μετά θα πάμε για γκομενες... virtually)
Ναι μερικές φορές ακούω και μονοφωνικές ηχογραφήσεις γιατί δεν υπάρχει στερεοφωνική ηχογράφηση με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Λ.Σ.Έλα γειά σου. Ο Χρήστος βάζει μαζί με κλασικά έργα μεγάλης αξίας, μουσικές αηδίες γιατί παίζουν καλά ή έχουν καλή ταμπέλα. Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή όχι που θέλει να το χειροκροτήσω κιόλας. Εσύ έχεις 50 φορές περισσότερες και πιο σπάνιες εκδόσεις αλλά έχεις και σοβαρές μουσικές που θα τις απολάμβανες ακόμη κι αν παίζανε χάλια. Ούτε θα κάτσεις να ακούσεις αηδίες γιατί ακούγονται καλά στο στερεοφωνικό. Αυτά τα περιμένω από τους νεοεισερχόμενους στον χαϊφιντελισμό όχι από σοβαρούς χομπίστες.
Εκεί θέλω να καταλήξω.
...
Αν είχα μονοφωνική κεφαλή ΝΑΙ ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!Νομίζω και ο Χρήστος θα ακούει π.χ. Μαρία Κάλας μονοφωνικά χωρίς να έχει πρόβλημα. Λ.Σ.
Μεταξύ άλλων ναι. Γενικώς καλοί είναι αλλά λίγοι. Αδικαιολόγητα λίγοι για τα χρήματα που έχει δώσει για μηχανήματα.Έχει πολύ καλούς δίσκους ο Χρήστος, όχι μόνο από ήχο αλλά και από περιεχόμενο όπως προανάφερα. Λ.Σ.
Δεν άντεξε αυτός, έπεσε κάτω. :114::114:VASTSAR που είσαι εγώ βρίσκομαι στο 4ο τσίπουρο. Λ.Σ.
οποτε γραφεσαι στο κλαμπΑναλυση να δεις το 704
Νίκο αν αναλογιστείς ότι ο Χρήστος έχει αποκτήσει όλους τους AUDIOPHILE δίσκους τα τελευταία 15 χρόνια που βγαίνουν αυτοί οι δίσκοι, [φυσικά και άλλους], αυτοί από μόνοι τους αποτελούν μια σοβαρή και αξιόλογη δισκοθήκη, όπου ο κάθε ένας από αυτούς μετράει πραγματικά από κάθε άποψη.Μεταξύ άλλων ναι. Γενικώς καλοί είναι αλλά λίγοι. Αδικαιολόγητα λίγοι για τα χρήματα που έχει δώσει για μηχανήματα.
Παμ' παρακάτ.
...
Όχι μάλλον θα δυσκολεύεται στο διάβασμα μετά το πρώτο τσίπουρο και αργεί στο να παρακολουθήσει την ταχύτητα των γραφομένων.. Λ.Σ.Δεν άντεξε αυτός, έπεσε κάτω. :114::114:
...