skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Εγώ νομίζω ότι οι 45 στροφών λόγω ηυξημένης γωνιακής ταχύτητος... έχουν κάποια ελπίδα, ακόμα και σε.... blind test...
Πέστα Σουντούκο μου :109:Μπα...της......πλάκας είναι....
Αυτοί οι 45άρηδες δεν παίζονται κατ' αρχάς με τις βελόνες μας που φτιάχνονται στο χέρι από διαμάντια Ν.Αφρικής. Θέλουν τις κλασικες μεταλλικές βελόνες για να παίξουν, ή καλύτερα τις σακοράφες που κάνουν πιο σωστό tracking.Εγώ νομίζω ότι οι 45 στροφών λόγω ηυξημένης γωνιακής ταχύτητος... έχουν κάποια ελπίδα, ακόμα και σε.... blind test...
Που είσαι ποιητά μου...???Πέστα Σουντούκο μου :109:
Ηταν αυτά που μπορούσαν να παίξουν και σε πικάπ αυτοκινήτου χωρίς να πηδάνε? (όταν πηδούσες στο πίσω κάθισμα?)Επίσης είμαι σίγουρος ότι τα συγκεκριμένα 45άρια γράφτηκαν από ψηφιακή μάστερ δισκέτα 96 TPI
ϊδιους ή διαφορετικούς ;Για απαντήστε μου ρε παιδιά.
Πόσους δίσκους/cd πρέπει να έχει ένας χαϊφιντελάς; :137:
...
:138::618::618:Δεν μίλησα για τα YouTube videoclips της γκόμινας...
Μίλησα για τα άλλα... :126:
ΦΟΒΕΡΟ!!! Αυτή τη στιγμή στο AVSite βάζουν φωτογραφίες βινυλίων και στο Φορουμ του A.C.A. βάζουν φωτογραφίες CD !!!Άρε κιαρατεδες τι μου κάνατε ......
Από το καινούργιο έτος θα βάλω και εγώ επιλεκτικά μερικά βινύλια.
Στο "θ' αλλάξω σπίτι και θάρθω", γράφει δίπλα - "συρτοτσιφτετελ" !!!
Ωραίο ακούγεται..!
Μου θύμησε το "χασαποσέΪκο" :138:
Πολλούς βάζεις ...:137:Δεν είπα να γεμίσεις την δισκοθήκη σου με σαβούρα. Είπα να πάρεις μουσική. 10000 δίσκοι, δεν είναι παρά μια παρωνυχίδα της παγκόσμιας δισκογραφίας. Ούτε μυρωδιά δεν παίρνουμε. Με χίλια και δυό χιλιάδες δισκάκια αφήνεις ολόκληρα είδη μουσικής στην απ' έξω. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι όλοι κι όλοι, 1000 δίσκοι στον πλανήτη αξίζουν.
...