Είναι αλήθεια?

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Ψάχνομαι τελευταία για ένα σύστημα ήχου.
Δε θα ρωτήσω ακόμα τη γνώμη σας, αφού κάνω τις επιλογές μου και τις ακροάσεις μου θα επιστρέψω για να έχω και τη δική σας γνώμη, σαν κερασάκι στην τούρτα των επιλογών μου.

Γι’ αυτό που θέλω τη γνώμη σας είναι αν όντως ισχύει η σκέψη που μου κατατέθηκε από ένα κατάστημα μηχανημάτων ήχου.
Μου είπε το παλικάρι, δείχνοντας προβληματισμένο εξίσου, ότι στη σημερινή αγορά οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να φτιάχνουν καλά ηχεία, σε χαμηλές –σχετικά- τιμές αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάχνουν ηλεκτρονικά, που μπορούν να τα ακολουθήσουν, σε αντίστοιχη κατηγορία τιμής.
Κάποια θα προσφέρουν το απαραίτητο ρεύμα για την οδήγηση τους αλλά θα υστερούν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, κάποια θα προσφέρουν την ηχητική ποιότητα μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά θα υστερούν σε ισχύ.
Αν επιθυμούμε το συνδυασμό των δύο ή ανεβαίνουμε σε κατηγορία τιμής ή ρίχνουμε τις απαιτήσεις μας για το ηχείο (πολλά μεγάφωνα, δαπέδου, μέγεθος καμπίνας και μέγεθος μεγάφωνων).

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Αποτέλεσμα –και του φαινόταν λογικό λόγω κόστους και εποχής, την άνοδο στους ψηφιακούς ενισχυτές, οι οποίοι και δυνατοί είναι και σε –σχετικά- χαμηλή τιμή αρκεί να «πιάνουν» τα χέρια σου.
Ταυτόχρονα το audiophile κοινό γνώρισε τους επαγγελματικούς ενισχυτές, ένα χώρο που μέχρι πρότινος αποτελούσε το μαύρο πρόβατο του ήχου αλλά όπως συμβαίνει συνήθως, πολλοί παρασύρθηκαν από τις γραφές, όπως διατυπωθήκαν στα φόρα και αγόρασαν ότι να είναι, όπως να είναι, αρκεί να είχε ισχύ, χαμηλή τιμή και θορυβώδη ανεμιστήρα.

Πράγματι ισχύει αυτό, είναι τα σημερινά ηχεία πιο δύσκολα ή απαιτητικά στην οδήγηση τους, είναι τα σημερινά ηλεκτρονικά λιγότερο «άξια» στην αντίστοιχη κατηγορία τιμής?
Συζητάμε για ένα σύστημα που θα μπορεί να υποστηρίξει όλες τις δραστηριότητες της οικογένειας, από το πάρτυ των παιδιών έως τις μουσικές εξερευνήσεις και την απαραίτητη ποιότητα αναπαραγωγής.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Είναι αλήθεια?

Όσον αφορά τα ηχεία, αληθεύει ότι σήμερα είναι περισσότερο δύσκολα στην οδήγηση, αλλά υπό συγκεκριμένη έννοια και υπό συγκεκριμένες τεχνικές συνθήκες.

Θέλω να πω δηλαδή, πως και παλιότερα ήταν δύσκολα, αλλά έφθαναν στο όριό τους "νωρίτερα", δηλαδή απορροφώντας λιγώτερη ισχύ σε σχέση με τα σημερινά, για δύο λόγους. Πρώτον, διότι σήμερα υπάρχουν μεγάφωνα με κινούμενα μέρη αποτελούμενα από υλικό υψηλότερης ακαμψίας και χαμηλότερης μάζας, κάτι που συνεπάγεται χαμηλότερη παραμόρφωση σε υψηλή στάθμη, κάτι που υποκειμενικά ο ακροατής αντιλαμβάνεται ως την δυνατότητα να μπορεί να δώσει στο μεγάφωνο "κι άλλο γκάζι". Ένα μεγάφωνο του παρελθόντος αρχίζει να "μπερδεύει" νωρίς, αποτρέποντας τον ακροατή να το δυναμώσει κι άλλο. Δεύτερον, διότι αρκετά σημερινά (ακριβά) μεγάφωνα έχουν υψηλότερα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά, προδιαγράφονται από υψηλότερη ισχύ, κάτι που είναι εξώφθαλμο στα τουήτερ. Εν αντιθέσει προς τις υλοποιήσεις των 25 ή 30W της δεκαετίας του '80 και πριν, σημερα υπάρχουν τέρατα των 150W.

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά, δεν ισχύει ότι είναι υποδεέστερα των παλαιοτέρων. Η σημερινή τεχνολογία ημιαγωγών παρέχει υλοποιήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και στα 800V - και ακόμη παραπάνω, κάτι ασύλληπτο στο παρελθόν. Αν συνυπολογίσουμε, δε, την τεχνολογία PWM, το πρόβλημα της ισχύος στους ενισχυτές είναι πλέον λυμένο. Αρκεί βέβαια αυτό να μπορέσει να το ενύσει στο άδειο κεφάλι κάποιων ζώων που είναι προσκολλημένα στο παρελθόν (που μάλλον δεν έχουν ζήσει, και γι' αυτό το μυθοποιούν), γιατί αλλιώς αποκλείεται να το καταλάβουν...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Όσον αφορά τα ηχεία...
και παλιότερα ήταν δύσκολα, αλλά έφθαναν στο όριό τους "νωρίτερα", δηλαδή απορροφώντας λιγώτερη ισχύ σε σχέση με τα σημερινά.
...
Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά, δεν ισχύει ότι είναι υποδεέστερα των παλαιοτέρων. Η σημερινή τεχνολογία ημιαγωγών παρέχει υλοποιήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και στα 800V - και ακόμη παραπάνω, κάτι ασύλληπτο στο παρελθόν. Αν συνυπολογίσουμε, δε, την τεχνολογία PWM, το πρόβλημα της ισχύος στους ενισχυτές είναι πλέον λυμένο...
Με δυο κουβέντες τα είπες όλα.
Κρίμα που στο 90% των περιπτώσεων η φωνή της λογικής δεν έχει αποτέλεσμα...

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Αν εξαιρέσω την παράγραφο των ηλεκτρονικών, που δεν ισχυρίστηκε το παλικάρι ότι είναι υποδεέστερα των παλαιοτέρων αλλά ότι είναι υποδεέστερα των ηχείων στην αντίστοιχη κατηγορία τιμής, η πρώτη παράγραφος ήταν σχεδόν ότι συζητήσαμε.

Για την Pulse Width Modulation έχει ακόμα τις αμφιβολίες του, δεν έχει φτάσει εκεί που δείχνει να μπορεί να φτάσει αλλά σύντομα θα είναι ο μονόδρομος για κάτι αξιόλογο και σχετικά φθηνό, αρκεί οι κατασκευαστές να μην ανακαλύψουν τρόπους να το ακριβύνουν χωρίς αιτία, όπως είπε.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
δεν ισχυρίστηκε το παλικάρι ότι είναι υποδεέστερα των παλαιοτέρων αλλά ότι είναι υποδεέστερα των ηχείων στην αντίστοιχη κατηγορία τιμής...
Κάνει λάθος.
Εντελώς.
Έχεις υπόψιν σου το επίπεδο των παραμορφώσεων που εισάγει στο σήμα ένας καλός διακοπτικός ενισχυτής;
Όπου καλός δε σημαίνει απαραίτητα και ακριβός.
Μπορεί κάλλιστα να είναι ένας από αυτούς που συναρμολογεί με κινέζικα modules ο Costas EAR με κόστος λίγο πάνω από 300 Ευρώ.
Έχεις τώρα υπόψιν σου το επίπεδο των παραμορφώσεων ενός ηχείου;
Ε λοιπόν, οι παραμορφώσεις που εισάγει ένα ηχείο από μόνο του (δε θα μιλήσω καν για την αλληλεπίδρασή του με το χώρο) ξεκινούν από 10-20 φορές παραπάνω σε σχέση με τους προηγούμενους φτηνούς διακοπτικούς ενισχυτές, κι αυτό αν μιλάμε για καλά (και ακριβά) ηχεία σοβαρών κατασκευαστών, και άνετα ξεπερνούν το 100πλάσιο ενός ενισχυτή σαν τους προηγούμενους αν έχουμε να κάνουμε με χάλιεντ ηχεία (και μαλλον είμαι και μετριοπαθής στις εκτιμήσεις μου...).

Για την Pulse Width Modulation έχει ακόμα τις αμφιβολίες του, δεν έχει φτάσει εκεί που δείχνει να μπορεί να φτάσει αλλά σύντομα θα είναι ο μονόδρομος για κάτι αξιόλογο και σχετικά φθηνό, αρκεί οι κατασκευαστές να μην ανακαλύψουν τρόπους να το ακριβύνουν χωρίς αιτία, όπως είπε.
Μη μπερδεύεις τους κατασκευαστές με τους συναρμολογητές.
Η Hypex είναι κατασκευαστής διακοπτικών ενισχυτικών.
Η Bang & Olufsen είναι κατασκευαστής διακοπτικών ενισχυτικών.
Ο Jeff Rowland είναι συναρμολογητής διακοπτικών ενισχυτικών.
Η Audio Research είναι συναρμολογητής διακοπτικών ενισχυτικών.
Συνήθως τις "μαϊμουδιές" τις κάνουν οι δεύτεροι...

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Δεν καταλαβαίνω σε πιο σημείο της πρώτης παραγράφου αναφέρθηκα σε διακοπτικούς ενισχυτές!
Στη δεύτερη παράγραφο αναφέρθηκαν.

Μπορείς να μου γράψεις μία γκάμα διακοπτικών ενισχυτών στην κατηγορία των 1400 ευρώ?
Ο nu force μου έρχεται στο μυαλό. Αναφέρομαι για υλοποιήσεις του εμπορίου, όχι για τη δυνατότητα κατασκευής από κάποιο ιδιώτη.

Μπορείς να μου πεις ποιος ενισχυτής με γραμμικό τροφοδοτικό στην κατηγορία των 1400 ευρώ μπορεί να οδηγήσει σωστά και ποιοτικά ένα ηχείο με τρία 6.5¨, ωμική αντίσταση στα 2,9 στους 180Ηz και καμπίνα διαστάσεων 105 cm x 29 cm x 38 cm?
Μη με ρωτήσεις τι σχέση έχουν τα λίτρα και οι διαστάσεις ενός ηχείου στην οδήγηση του, θα σταματήσω τη συζήτησή μας.
Μη μου ζητήσεις σε παρακαλώ την ευαισθησία του για να μου απαντήσεις, ο θόρυβος δε σημαίνει οδήγηση και είναι από τώρα η απάντηση μου.

Ξέχασες τον John Urlick στους κατασκευαστές και όχι μόνο.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Καταρχήν να σημειώσω ότι μου φαίνεται (ίσως να είναι και ιδέα μου) ότι κάπου το έχεις πάρει προσωπικά το ζήτημα, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο.
Ουδέποτε αναφέρθηκα στα λεγόμενά σου, απλά σχολίασα τα λεγόμενα του πωλητή, τα οποία εσύ πρώτος ανέφερες ζητώντας τις απόψεις μας, σε ένα thread μάλιστα στο οποίο εσύ έδωσες τον τίτλο "Είναι αλήθεια;".
Παρ'όλα αυτά θα προσπαθήσω να σου δώσω ορισμένες απαντήσεις.

Δεν καταλαβαίνω σε πιο σημείο της πρώτης παραγράφου αναφέρθηκα σε διακοπτικούς ενισχυτές!
Στη δεύτερη παράγραφο αναφέρθηκαν.
Αναφέρθηκες (ή μάλλον ο πωλητής αναφέρθηκε μέσα από εσένα) σε ηλεκτρονικά και στη συγκριτική σχέση ποιότητας που έχουν με ηχεία αντίστοιχης κατηγορίας τιμής.
Ε, οι διακοπτικοί ενισχυτές είναι ηλεκτρονικά και είναι υπέρτεροι των (παθητικών) ηχείων στην αντίστοιχη κατηγορία τιμής (και σε πολλές παραπάνω...).

Μπορείς να μου γράψεις μία γκάμα διακοπτικών ενισχυτών στην κατηγορία των 1400 ευρώ?
Ο nu force μου έρχεται στο μυαλό. Αναφέρομαι για υλοποιήσεις του εμπορίου, όχι για τη δυνατότητα κατασκευής από κάποιο ιδιώτη.
Ο Costas EAR έχει ήδη αναφέρει αυτούς:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=76412&page=4
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=76412&page=5
με κόστος πολύ παρακάτω από 1400 Ευρώ.
Για περισσότερες λεπτομέρεις ρώτα τον ίδιο.

Μπορείς να μου πεις ποιος ενισχυτής με γραμμικό τροφοδοτικό στην κατηγορία των 1400 ευρώ μπορεί να οδηγήσει σωστά και ποιοτικά ένα ηχείο με τρία 6.5¨, ωμική αντίσταση στα 2,9 στους 180Ηz και καμπίνα διαστάσεων 105 cm x 29 cm x 38 cm?
Μη με ρωτήσεις τι σχέση έχουν τα λίτρα και οι διαστάσεις ενός ηχείου στην οδήγηση του, θα σταματήσω τη συζήτησή μας.
Μη μου ζητήσεις σε παρακαλώ την ευαισθησία του για να μου απαντήσεις, ο θόρυβος δε σημαίνει οδήγηση και είναι από τώρα η απάντηση μου.
Τώρα, αυτό:

σίγουρα μου ακούγεται κάπως επιθετικό.

Αλλά, προτού σου απαντήσω ας δούμε και κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις:

Γραμμικός ενισχυτής με γραμμικό τροφοδοτικό ή διακοπτικός ενισχυτής με γραμμικό τροφοδοτικό;
Γιατί όχι διακοπτικός ενισχυτής με διακοπτικό τροφοδοτικό;
Ποιά είναι τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των μεγαφώνων;
Ποιές οι παράμετροι Thiele-Small;
Τι είδους είναι η καμπίνα;
Bass reflex ή κλειστό κουτί;
Ποιά ακριβώς είναι η εσωτερική της διαμόρφωση;

Και η απάντηση τώρα:
Κάποιος τέτοιος:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=76412&page=4
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=76412&page=5
Διαλέξτε και πάρτε.
Μη μπερδεύετε τους γραμμικούς επαγγελματικούς ενισχυτές με τους διακοπτικούς επαγγελματικούς ενισχυτές.

Ξέχασες τον John Urlick στους κατασκευαστές και όχι μόνο.
Ε, και;
Παραδείγματα έδινα και όχι λίστα.

Σημειώνω για άλλη μια φορά ότι μου φαίνεται ότι κάπου το έχεις πάρει προσωπικά το ζήτημα, και ειλικρινά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο.
Τα λεγόμενα του πωλητή σχολίασα, όχι εσένα προσωπικά.
Με την αντίδρασή σου μου δίνεις εντύπωση ότι προσεβλήθης λες κι εσύ με τον πωλητή είστε το ίδιο πρόσωπο (που ούτε και αυτόν τον προσέβαλλα αλλά λέμε τώρα...).
Έλεος.

Ζήτησες απόψεις, και ανταποκρίθηκα διαθέτοντας το χρόνο μου ανιδιοτελώς.
Αν διαφωνείς με αυτά που λέω είναι άλλο ζήτημα.
Δικαίωμά σου.
Στο κάτω κάτω δικά σου είναι τα λεφτά.
Κάνε τα ό,τι νομίζεις.
Καλή τύχη.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
...στη σημερινή αγορά οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να φτιάχνουν καλά ηχεία, σε χαμηλές –σχετικά- τιμές αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάχνουν ηλεκτρονικά, που μπορούν να τα ακολουθήσουν, σε αντίστοιχη κατηγορία τιμής.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα έχει δει ανάποδα ο πωλητής..
Στα ηλεκτρονικά υπάρχει αρκετή εξέλιξη - σε αντίθεση με τα ηχεία.
Το καλό ηχείο θα το πλερώσεις.
Τα καλά ηλεκτρονικά (μέχρι ένα αρκετά υψηλό επίπεδο απόδοσης) αρκεί να ξέρεις που να τα αναζητήσεις..
[Μιλάω πάντα με δεδομένο ότι δε μας νοιάζει τι θα πει ο γείτονας ή πόσα αστεράκια πήρε στον Ήχο - και στον κάθε Ήχο - το προϊόν]

Αλλά ας μην είμαστε σκληροί μαζί του.
Είναι γνωστό ότι οι πωλητές είναι συνήθως λιγότερο ενημερωμένοι από τον μέσο χομπίστα.
Συμβαίνει σε όλα τα "σπορ"..

Για διακοπτικά εντός budget κάτι θα βρεθεί.
Από την παραπάνω λίστα λείπουν αρκετές εταιρείες που έχουν περάσει από το forum μας κατά καιρούς (Virtue Audio, C-Mark κ.α.)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878
Απάντηση: Re: Είναι αλήθεια?

Στα ηλεκτρονικά υπάρχει αρκετή εξέλιξη - σε αντίθεση με τα ηχεία.
Το καλό ηχείο θα το πλερώσεις.
Και να το παραφράσω:

Σε ενισχυτές - πηγές υπάρχει τρομερή πτώση τιμών για κάτι εξαιρετικό, ενώ στα ηχεία δεν υπάρχει τίποτα το εξαιρετικό σε χαμηλό κοστολόγιο.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Πράγματι είναι η ιδέα σου, σιγά μη παρεξηγηθούμε για κάτι που συζητάμε με σκοπό την αγορά ενός είδους που αφορά τη διασκέδαση μας!
Από τους αναφερόμενους ενισχυτές που μπορώ να ακούσω?

Ότι έχω ακούσει στην κατηγορία των 1400 ευρώ εκτός του nu force (θα πάω να τον ακούσω, με φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα ηχεία που με ενδιαφέρουν), δεν έχω ακούσει να οδηγεί σωστά το παραπάνω ηχείο που περιγράφεται.
Θόρυβος μόνο λόγω καλής ευαισθησίας, από οδήγηση και ποιότητα όμως…
Τα σετ προ και τελικού, πάσχουν στον προ, άλλαζες προ και άλλαζε η απόδοση.
Πάντα αναφέρομαι σε δοκιμές πάνω στο ίδιο ηχείο, στον ίδιο χώρο, με την ίδια πηγή.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν επιθυμώ καλό ήχο από το συγκεκριμένο ηχείο ή κινούμαι πιο ψηλά από ότι επιθυμώ για την αγορά ηλεκτρονικών ή αλλάζω την επιλογή μου σε ηχείο.

Ακούγοντας τις διαφορές που υπάρχουν στην απόδοση του ηχείου ανάλογα των ηλεκτρονικών που συνδέονται πίσω του, δεν αγοράζω τίποτα που δε μπορώ να το ακούσω.
Σε αυτό το σημείο στηρίζονται και οι όποιες ενστάσεις μου σχετικά με τις αναφορές μηχανημάτων με την παράθεση σημαντικών τεχνικών στοιχείων αλλά πολύ δύσκολο να έχεις ιδία άποψη για την αναπαραγωγή του ήχου.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Όπως όλοι, επιθυμώ να δώσω ένα ποσό και επιθυμώ να είμαι σίγουρος γι’ αυτή μου την επένδυση.
Δεν αναφέρομαι αν χαλάσει στον πρώτο χρόνο λειτουργίας, τυχερά είναι αυτά ή κακή χρήση ή οτιδήποτε άλλο, αναφέρομαι στην ικανοποίηση που θα μου προσφέρει ηχητικά για όσο κρατήσει και δε θα μου δημιουργεί την ανάγκη αλλαγής του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακούω μουσική πολλές ώρες, έχω να υποστηρίξω με υλικό το σύστημα, Lp’s και Cd’s και επιθυμώ η αγορά μου να στηρίξει το υλικό μου όπως αυτό θα στηρίξει την αγορά μου, χωρίς προσθήκες στο χρόνο λόγω βεβιασμένης αγοράς.
Απλά πράγματα.

Reaction score
877
Ψάχνομαι τελευταία για ένα σύστημα ήχου.
...............................................

Μου είπε το παλικάρι, δείχνοντας προβληματισμένο εξίσου, ότι στη σημερινή αγορά οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να φτιάχνουν καλά ηχεία, σε χαμηλές –σχετικά- τιμές αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάχνουν ηλεκτρονικά, που μπορούν να τα ακολουθήσουν, σε αντίστοιχη κατηγορία τιμής.

................................................

Αν επιθυμούμε το συνδυασμό των δύο ή ανεβαίνουμε σε κατηγορία τιμής ή ρίχνουμε τις απαιτήσεις μας για το ηχείο (πολλά μεγάφωνα, δαπέδου, μέγεθος καμπίνας και μέγεθος μεγάφωνων).
Sorry...αλλά το παλληκάρι λέει ανοησίες...

Τα ηχεία είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι καλά ηχεία πρέπει να τα σκάσεις αδρά...

Τα ηλεκτρονικά έχουν πολύ πιο εύκολη δουλειά να κάνουν...

Και(αν κατάλαβα καλά) γιατί τα πολύδρομα ηχεία και τα δαπέδου είναι χαμηλής ποιότητας ???

Reaction score
249

Μπορεις να παρεις και καλα ακουστικα αντι για ηχεια (δεν ειναι το ιδιο το ξερω) για να γλυτωσεις το πιθανο προβλημα του χωρου σου

Reaction score
6
Τα ηχεια ειναι ο κρισιμος κρικος ενος συστηματος οπως και η πηγη.

Τα ''καλοκουρδισμενα'' και με μερακι κατασκευασμενα ηχεια ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και....κοστιζουν ιδιαιτερα ακριβα.Συνηθως η παραγωγη τους ειναι μικρη και το κοστος υψηλο σε αντιθεση με αλλα απλα ,φτηνα εμπορικα ηχεια που κατασκευαζονται κατα χιλιαδες σε γραμμη παραγωγης η στην..... Κινα κλπ... Απο τα τελευταια δεν μπορουμε να περιμενουμε ''μουσικες'' ακροασεις και υψηλης ποιοτητας αποδοση.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.
Δε λέω ότι τα πολλά μεγάφωνα, η μπόλικη καμπίνα και τα δαπέδου είναι χαμηλής ποιότητας.
Έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε ρεύμα και ποιότητα ρεύματος.

Δε διαφωνώ στην άποψη που αναφέρει ότι τα ηχεία έχουν τις μεγαλύτερες παραμορφώσεις, δεν γίνονται μεγαλύτερες όταν δεν οδηγούνται σωστά?
Δεν αποτελούν τη φωνή τους συστήματος, τον οδηγό για την όλη σου εργασία σε αυτό είτε λέγεται τοποθέτηση, είτε λέγεται οδήγηση, είτε λέγεται μυαλό, είτε λέγεται χώρος, είτε λέγεται στήριξη, είτε.., είτε.., είτε..;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Αναφέρουμε ότι τα ηλεκτρονικά έχουν την εύκολη εργασία, μα αυτά δεν αντιμετωπίζουν το φορτίο που λέγεται ηχεία?
Ταυτόχρονα δεν είναι αυτά που αναλαμβάνουν την ενίσχυση τάσης για το επίπεδο του μουσικού σήματος και στη συνέχεια αναλαμβάνει το επίπεδο ρεύματος?
Αν είναι εσφαλμένα όλα αυτά ή λίγα για τα ηχεία μας, άσχετα κατηγορίας και τιμής, δε θα μας τα πουν λάθος τα ηχεία μας;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Καλά τα ακουστικά αλλά όχι για εμένα.
Θέλω ή τουλάχιστον το επιθυμώ, όλη η οικογένεια να συμμετέχει στη χαρά που προσφέρει η μουσική.
Ο ένας παίζει πλήκτρα, η άλλη ξεκίνησε κιθάρα, το ζήτησαν από μόνοι τους και ελπίζω ή θέλω να πιστεύω ότι το έναυσμα δόθηκε από τις ώρες που παίζει η μουσική στο σπίτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON