- Reaction score
- 37.219
και φυσικα ο εν λογω, κανει την παπια...δεν πιστευω να περιμενουμε να απαντησει κιολας?...
Πρεπει με καθε τροπο να μπαναριστω.
1. Ομαδικη αντιδραση εναντιον μου και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ για 15 μερες.
...
10 May 13, 00:16
CS: Φυσικο και επόμενο επομενως να πατωσει το AVSite! Γιατι ο κοσμος βλέπει τι παίζεται....2 May 13, 12:20
CS: Ειρωνειες, πλαστογραφιες, καφριλα!!! Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ...
Κοίτα ποιος μιλάει για trolling σε Οικονομικά / Πολιτικά θέματα......
2. Τρολλαρισμα για ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ και ανοιγμα καινουργιου θεματος με σκοπο ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ, δεν πέτυχε...
...
Από ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ εννοούσες μάλλον......
3. Ανακινηση θεματος 3 φρασεων (που εγινε εν βρασμω ψυχης σε ενα shoutbox) απο γνωστο κομμουνιστη του φορουμ (τον Λακη, οχι τον abcd) με σκοπο ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ.
Το θεμα ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ πολιτικο, μερικοι ομως δεν το καταλαβαινουν....
Σα να λέμε στιγμιαίο λάθος δηλαδή ε;...
3. Ανακινηση θεματος 3 φρασεων (που εγινε εν βρασμω ψυχης σε ενα shoutbox) ....
Η αλήθεια είναι ότι κάποια με πείραξαν!
10 May 13, 00:16
CS: Φυσικο και επόμενο επομενως να πατωσει το AVSite! Γιατι ο κοσμος βλέπει τι παίζεται....9 May 13, 23:56
CS: Ασχημο πραγμα η προκαταληψη που εχουν ορισμενοι απεναντι μου. Οσα χρονια κι αν περασουν αυτοι που εμαθαν να μισουν θα συνεχισουν να μισουν... και νομιζουν οτι εχουν και δικιο...2 May 13, 12:20
CS: Ειρωνειες, πλαστογραφιες, καφριλα!!! Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ...2 May 13, 11:32
CS: Ολη η αλητεια ξεμεινε στο AVSite! Λυπάμαι πολύ!!!!1 May 13, 14:49
CS: Σκεψου να τον καλέσεις σπιτι σου και να σου σβησει τη γοπα στο πάτωμα και... κατω από το χαλί... ΚΑΦΡΙΛΑ!!!27 Apr 13, 00:41
CS: Φιλε μου σου βγαζω το καπέλο. Εχει να πεσει γελιο σε λίγο χαχαχαχα....
S: μερικους τους θρεφει η αντιπαράθεση, ισως δεν εχουν ακομα εξημερωθεί από την μουσική.... 26 Apr 13, 00:02
CS: κακό πράγμα να είσαι... "χειρόναξ"...24 Feb 13, 15:54
CS: Ενα φορουμ μπορεί να πάει κατα διαόλου σε κυκλοφορία, απο εναν διαχειριστη και μονον,,,
Πρεπει με καθε τροπο να μπαναριστω.
1. Ομαδικη αντιδραση εναντιον μου και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ για 15 μερες.
2. Τρολλαρισμα για ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ και ανοιγμα καινουργιου θεματος με σκοπο ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ, δεν πέτυχε...
3. Ανακινηση θεματος 3 φρασεων (που εγινε εν βρασμω ψυχης σε ενα shoutbox) απο γνωστο κομμουνιστη του φορουμ (τον Λακη, οχι τον abcd) με σκοπο ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ.
Το θεμα ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ πολιτικο, μερικοι ομως δεν το καταλαβαινουν....
Καντε οτι σας φωτισει ο Θεος...