Είναι η φωτογραφία τέχνη;


Μηνύματα
441
Reaction score
1.483
Ενας υδραυλικος κανει μια τεχνη, ομοιως και ενας ψαρας, το ιδιο και ενας φωτογραφος, καλλιτεχνης ομως ειναι αυτος που διαπρεπει στην τεχνη που υπηρετει.

Η Ελληνικη γλωσσα βοηθαει πολυ στην κατανοηση εννοιων και ολα θα ηταν ευκολα κατανοητα αν δεν υπηρχαν εκεινοι που σκοπιμως προπαθουν να θολωσουν τα πραγματα.

Ενα ολοκληρο κυκλωμα επιβαλλει στον πολυ κοσμο να θεωρει καλλιτεχνες αυτους που το κυκλωμα επιθυμει.

Ειναι δυνατον να θεωρειται απο καποιους ο Andy Worhall καλλιτεχνης ?

Ειναι δυνατον ο Pablo Picasso σε ντοκυμαντερ της ERT 2 εδω και χρονια να προβαλλει σε μουσαμα με ενα Slide projector ενα τοπιο και να ζωγραφιζει πανω στην εικονα ?

Ειναι δυνατον ο Pablo Picasso να μην ντρεπεται να αναπαραγει την σφαγη που εγινε στην Guernica με αυτο το εκτρωμα ?

Ειναι δυνατον η Ισπανικη κυβερνηση να το αποδεχεται αυτο και να καμαρωνει κιολας ?

Guernica.jpg


Ειναι δυνατον να επιτρεπουν σε εκθεση τεχνης σε εναν καραγκιοζη να εχει δεμενο ενα σκυλακι σε εναν πασσαλο χωρις νερο και τροφη και οι κοσμος να περναει αδιαφορος απο το "δημιουργημα" αλλα και οι υπευθυνοι της εκθεσης να περιμενουν 6 μερες πριν τον πεταξουν εξω και να σωσουν μετα απο μεγαλες προσπαθειες γιατρων το καυμενο το σκυλακι ?

Ειναι δυνατον να καθεται ανθρωπος και να ακουει τις μπουρδες ενος "καλλιτεχνη" καθως εξηγει τι νοηματα κρυβει ο λευκος πινακας με μια κοκκινη πιτσιλια στο κεντρο και να πληρωνει κατι χιλιαδες euro για να αποκτησει το "εργο" ?

Ας μην πω αλλα γιατι θα τσαντιστω ακομα περισσοτερο ....
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.232
Reaction score
8.118
Όχι βρε, τί τέχνη και αηδίες ο παμπλο και ο άντυ, μας τους έχουν «φυτέψει» με το ζόρι. Να μια αλήθεια που μόνο εδώ θα διαβάσουμε. Να είσαι καλά.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.531
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top