Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.002
Εκεί που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου είναι με τις διαφημίσεις βιταμινών, ειδικά εκείνες οι κάψουλες που λένε στο όνομά τους ότι είναι προϊόν... γηριατρικής! Είδα και σήμερα το πρωί μια ηλίθια στη ΝΕΤ, που έλεγε ότι επειδή ο σύγχρονος νεοέλλην το έχει ρίξει στο δυτικό τρόπο διατροφής, πρέπει -και καλά- να παίρνει διατροφικά συμπληρώματα, αντί να βελτιώσει τη διατροφή του. Και καθόντουσαν και την άκουγαν ρε π..στη μου...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Εγώ εκτός τον ΣΚΑΙ, τώρα τελευταία παρακολουθώ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, βάζει κάτι ατυχήματα με αεροπλάνα και είναι αρκετά καλό!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μιχαλη , μην βλεπεις αηδιες ρε παιδακι μου.Δες λιγο Μαμαλακη να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου.

Στην tv βλεπω αθλητικες μεταδοσεις( χωρις ηχο)!:happy_2:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.002
Πάντως, Μιχάλη, απόψε η TV έχει αστυνόμο Μπέκα. Για μένα είναι το καλύτερο σήριαλ της εφετινής σαιζόν. Δεν διεκδικεί δάφνες σκηνοθεσίας ή ερμηνείας, αλλά είναι φροντισμένο και περιποιημένο, απέριττο, έχει έξοδο κάθε 2ο επεισόδιο, και τελειώνει με ένα πολύ αξιόλογο τραγούδι με το Χ. Θηβαίο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Μπα δεν μπορώ να δω πολύ ώρα γιατί μου τη δίνουν οι ανόητες διαφημήσεις που τις βάζουν κάθε λίγο και λιγάκι.
Προτιμώ να δω το WWW (Wild Wild West) σε HD με τον Kevin Klein και τον Will Smith. Πλάκα έχει.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Ε λοιπόν σήμερα το μεσημέρι άνοιξα πάλι την τηλεόραση να δω τίποτα να περάσει η ώρα μέχρι να την πέσω λίγο για ύπνο.
Και είδα στον ΣΚΑΙ μια εκπομπή με κάτι βρωμύλους, ένα ζευγάρι αμερικανών που είναι παντρεμένοι 6 χρόνια, ζυγίζουν μισό τόνο οι δυό τους και είχαν λέει να καθαρίσουν το σπίτι τους 6 χρόνια!!
Και πήγαν 2 θείες εκεί με ένα συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσουν τους βρωμύλους. Και έδειχνε τα διάφορα μέρη του σπιτιού που ήταν μέσα στη βρώμα, τη γλίτσα και τη σκόνη. Και τους έλεγαν τι αηδιαστικό είναι το σπίτι τους και πως μπορούν και ζουν σε αυτές τις συνθήκες. Τι ξεφτίλα δημοσίως.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοια εκπομπή. Ήξερα για σπίτια που χρήζουν ανακαίνησης και πηγαίνουν και τα αλλάζουν διακόσμηση δείχνοντας τα διάφορα στάδια κατασκευής. Το ίδιο και με κάτι αυτοκίνητα σαβούρες που τα δίνουν σε κάτι χοντρομαύρους και τα κάνουν αγνώριστα.

Αλλά ρε παιδιά σπίτια που καθαρίζονται κάθε του αγίου λούτσου με τους βρωμύλους μέσα και να αναλαμβάνουν να τους το καθαρίσουν οι εκπομπές.......δεν το ήξερα. Φοβερή εκπομπή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Μα όποτε ανοίγω την TV όλο μ@λ@κίες βλέπω να έχει.
Έχει και τίποτα καλό άραγε;

Reaction score
0
Το ΣΚΑΙ ειναι απαιχτο, οσο αναφορα τα ντοκιμαντερ που βαζει.ειδικα οταν βαζει με ερπετα (φιδια) το καλυτερο μου.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881