Ηχητική αναβάθμιση... από καρδιάς!

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.547
Και μιας και αναφέραμε την οθόνη, που την παρήγγειλα πριν 12 μήνες, ήρθε πριν 10 και αξιώθηκα να την εγκαταστήσω πριν... 2 :laugh:, πάμε και για ένα κινηματογραφικό status update:

[Epson EH-TW3600] >>> [Epson EH-TW9400] ✅
[Wharfedale DX-1] >>> [Samsung Q990C] ✅
[🎧 not.found] >>> [Creative Zen Hybrid SXFI] ✅
[Mi Box S] >>> [Mi Box S gen3] ✅
[Brateck 135"] >>> [XY tab-tensioned 147"] ✅

HOME CINEMA UPGRADE PROTOCOL: COMPLETE... 🚀

Last edited:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.457
Και μιας και αναφέραμε την οθόνη, που την παρήγγειλα πριν 12 μήνες, ήρθε πριν 10 και αξιώθηκα να την εγκαταστήσω πριν... 2 :laugh:, πάμε και για ένα κινηματογραφικό status update:

[Epson EH-TW3600] >>> [Epson EH-TW9400] ✅
[Wharfedale DX-1] >>> [Samsung Q990C] ✅
[🎧 not.found] >>> [Creative Zen Hybrid SXFI] ✅
[Mi Box S] >>> [Mi Box S gen3] ✅
[Brateck 135"] >>> [XY tab-tensioned 147"] ✅

HOME CINEMA UPGRADE PROTOCOL: COMPLETE... 🚀
It's never complete :D

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.547
Με δύο ηχεία; :biggrin:
Χαχα, touche, αλλά πέρα από την πλάκα, μόνο τα δύο πίσω ηχεία της Q990 έχουν 3 drivers το καθένα σε 3 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η κύρια ηχόμπαρα έχει άλλους 16 (!) drivers, συν προφανώς το sub.

Εντάξει, δεν είπαμε ότι συγκρίνεται με πολυκάναλο με 8ιντσα monitors και επεξεργαστή trinnov, αλλά δεν τα λες και "δύο ηχεία", ούτε πρόκειται για μια ηχομπαρίτσα της σειράς.

Γενικά, το τι παίρνεις με 800€ με αυτό το σύστημα είναι απερίγραπτο (σημείωση: για ταινίες, για μουσική δεν με συγκλόνισε). Και δεν το έχω καν σε "σωστό", δηλαδή συμμετρικό, χώρο για μπάρα, εκεί θα απογειώνεται πραγματικά.

Υ.Γ. μπρος στις 150 (άντε 147 γιατί δεν μου χωρούσαν) ίντσες, πραγματικά τυφλά να'χουν όλα τα υπόλοιπα. Για μένα το μέγεθος το πιο σημαντικό με διαφορά στο home cinema (αποκλειστικά για ταινίες ξαναλέω)

Υ.Γ.2 επόμενο μήνυμα @Dimifoot: "ΤΟ sub"; 🤣

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.547
Ε τι να το πω αφού για μένα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση;

Δεν είπα ότι έφτασα στο απόγειο της home cinema τεχνολογίας/εξέλιξης, είπα ότι ολοκληρώθηκε το upgrade που είχα σχεδιάσει εγώ για το σύστημά μου.

Αν και εδώ που τα λέμε ένας laser από αυτούς τους καινούργιους με τα ψιψιψίνια και τα κοψοψόψαρα (και τα lumens με το τσουβάλι) με έχει ψήσει άσχημα, κάποια στιγμή στο μέλλον τον βλέπω να έρχεται. Αυτά παθαίνεις άμα ξεκινάς ένα upgrade σήμερα και το τελειώνεις σε 3 χρόνια, έχουν αλλάξει οι τεχνολογίες :laugh:

Και μερικές φωτό, όχι ότι δείχνουν κάτι άξιο λόγου, έτσι για να μην είναι "στεγνή" η παρουσίαση. :p

IMG_20250928_220404.jpg

Screenshot_2025-11-10-22-17-25-846_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2025-11-10-22-16-59-488_com.miui.gallery.jpg

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75