Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664
Και ανοίγω τη ρημάδα και παίρνω σβάρνα τα κανάλια (κοινώς ζάπινγκ) μπας και βρω τίποτα ενδιαφέρον.
Και βλέπω με τη σειρά τα κανάλια εκείνη την ώρα να έχουν όλα διαφημήσεις. Τουλάχιστον τα "μεγάλα" τα καλά και τα γνωστά.

Τράπεζες με πιστωτικές και δάνεια με ευνοϊκούς όρους.
Ένα κάρο νέα μοντέλα από διάφορα αυτοκίνητα.
Περιοδικά και εφημερίδες με δώρο ταινίες σε DVD.
Κινητή τηλεφωνία με τις πιο σπαστικές επαναλαμβανόμενες ατάκες.
Γάλατα και γιαούρτια εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, χλώριο, φθόριο, στρόντιο, ουράνιο και άλλες μ@λ@κίες.
Απορρυπαντικά που βγάζουν αμέσως και με το πρώτο τους δύσκολους λεκέδες.
Σερβιέτες με φτερά, με ταινίες, με κάγκελα.
Γυναικίες κρέμες ημέρας, νύχτας, ενυδάτωσης, αφυδάτωσης, κολλαγόνα, οιστρογόνα.
Λέϊζερ για να βγάλουν μαλλιά οι φαλακροί και λέϊζερ για να αφαιρέσουν τις τρίχες οι τριχωτοί και τριχωτές.
Πληροφορίες τηλ καταλόγου από διάφορα νούμερα τύπου 11880, 11888, 11821, 11850.
Τα άλλα τα κολ@κάναλα είχαν κάτι χοντρομέντιουμ που σου λένε το μέλλον σου και κάτι που στέλνεις μήνυμα με χρέωση 1,5 ευρώ για να κατεβάσεις ένα γελοίο ήχο που μοιάζει σε κάποιο τραγούδι.

Τελικά είδα ότι έχουμε πολλές τράπεζες και μάλιστα κάποιες δεν τις ήξερα εγώ ο άχρηστος.

Τα αυτοκίνητα είναι τόσα μοντέλα που δεν βγάζεις άκρη. Αν πρέπει να διαλέξεις άστα να πάνε. Μα πότε προλαβαίνουν και τα σχεδιάζουν;

Κυκλοφορούν τόσα πολλά περιοδικά; Για ότι μ@λ@κία υπάρχει;

Καλά η κινητή τηλεφωνία είναι το εθνικό μας σπόρ πλέον. Αν δείτε τι κινητό έχω εγώ θα με διαγράψετε. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπομαι. :oops:

Αν τα γάλατα κάνουν τα μισά απ΄αυτά που λένε θα αρχίσω να πίνω μόνο τέτοια και θα γίνω σούπερμαν.

Ρε εσείς οι γυναίκες, όλες αυτές τις κρέμες τις βάζετε στη μάπα σας; Και δεν φοβάστε τη χημεία;

Έχω κι εγώ διάφορα λέϊζερ και το ένα είναι πολύ δυνατό, αλλά μήπως μπορώ κι εγώ να τα οικονομήσω αφαιρώντας τρίχες; Χμμμ.

Κατάλαβα τώρα πως η μάνα μου που βλέπει τόση τηλεόραση έμαθε τόσα πολλά. Πρυτάνισα λέμε.

Φαντάζομαι δηλαδή τι δείχνουν το πρωί αυτές οι κουτσομπολίστικες εκπομπές με κάτι ημιτασιόν άνδρες, (αδερφές) να χαχανίζουν και να σχολιάζουν τι φόρεσε η τάδε σελέμπριτυ στο τάδε γκλάμουρ πάρτυ.

Και έλεγα να πάρω καμμιά μεγάλη πλάσμα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Γάλατα και γιαούρτια εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, χλώριο, φθόριο, στρόντιο, ουράνιο και άλλες μ@λ@κίες.
Όχι και μ@λ@κίες!Απλά είναι Hi-End! :respect:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Καλα να παθεις! Γι'αυτο κι εγω εχω να ανοιξω τηλεοραση εδω και 2 χρονια :happy_4::happy_4::happy_4:

(Τωρα θα μου πεις.. πριν 2 χρονια γιατι εδωσα τοσα λεφτα για tv και δεν επαιρνα εναν προτζεκτορα... Στερνη μου γνωση...:smoking:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Καλα να παθεις! Γι'αυτο κι εγω εχω να ανοιξω τηλεοραση εδω και 2 χρονια :happy_4::happy_4::happy_4:

(Τωρα θα μου πεις.. πριν 2 χρονια γιατι εδωσα τοσα λεφτα για tv και δεν επαιρνα εναν προτζεκτορα... Στερνη μου γνωση...:smoking:
Πάλι καλά! Φαντάσου να παίρνεις προβολέα για να βλέπεις καλά και χορταστικά την τηλεόραση.
Εξαίρεση αποτελεί (μέχρι στιγμής) το ΣΚΑΙ που βάζει κάτι τις της προκοπής.

Reaction score
5

Ποτε δεν πάει χαμένη μια καλή τηλεόραση. Εγώ την samsung την έκανα monitor υπολογιστή. κεραία δεν έχει μπει επάνω της. μονο την VGA και την HDMI είσοδο έχω δουλέψει...

Reaction score
8

Εγω παλι οταν την ανοιξα επεσα πανω στο ΟΛΑ του Θεμου το οποιο
ειχε καταπληκτικο στριπτιζ απο τα κοριτσια της εκπομπης.....τα ειδα ΟΛΑ!!!!

Reaction score
62
ΑΑΑΑΑΑΑαα!!!!!!!!

Ε, είναι που δεν με αφορά... :happy_5: :happy_5:
Κάνει και για γυναίκες έλεγε σε μία πιό παλιά διαφήμηση!!!! Αλλά πάρε και μια ξυριστική μηχανή μετά καλού κακου, γιατί μ' αυτά που τάζει...:happy_5:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

Εγω παλι οταν την ανοιξα επεσα πανω στο ΟΛΑ του Θεμου το οποιο
ειχε καταπληκτικο στριπτιζ απο τα κοριτσια της εκπομπης.....τα ειδα ΟΛΑ!!!!
να διορθωσω?? δεν ηταν κοριτσια του Θεμου...της εκπομπης του Μικρουτσικου ηταν....αν θελετε να τα ξαναδειτε δηλαδη...:smoking:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση.

να διορθωσω?? δεν ηταν κοριτσια του Θεμου...της εκπομπης του Μικρουτσικου ηταν....αν θελετε να τα ξαναδειτε δηλαδη...:smoking:
Οοοοοο ευχαριστω,αν & δεν βλεπω καθολου τον μικρουλικο η αλλιως κουτσουρακι (απο την γνωστη του επιτυχια) πιστευω οτι ειδικα η Ολγα η μελαχροινη θα συμφωνησετε φανταζομαι & εσεις ειναι χαρμα οφθαλμων!!!:shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis