18 Απριλίου 2008 #1 G gorgos Μηνύματα 2 Reaction score 0 Υπάρχει στήν αγορά DVD recorder που να γράφει και audio CD απο τον σκληρό δίσκο ?
18 Απριλίου 2008 #2 anemelos Μηνύματα 14.212 Reaction score 1.844 Απάντηση: Εγγραφή CD σε DVD recorder . Γίνεται ? Δεν ξέρω να υπάρχει, αλλά δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Αν έχω υπολογιστή τι το θέλω το επιτραπέζιο Dvd recorder να γράφει μουσική; Για να έχω λιγότερες επιλογές και να κάνω πιο πολύ χρόνο; :415:
Απάντηση: Εγγραφή CD σε DVD recorder . Γίνεται ? Δεν ξέρω να υπάρχει, αλλά δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Αν έχω υπολογιστή τι το θέλω το επιτραπέζιο Dvd recorder να γράφει μουσική; Για να έχω λιγότερες επιλογές και να κάνω πιο πολύ χρόνο; :415:
18 Απριλίου 2008 #3 Voreios Μηνύματα 10.428 Reaction score 4.906 Υπάρχει τουλάχιστον 1, νομίζω οτι ειναι το πιο ακριβό pioneer αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό του ΄...(ισως και να υπάρχουν κι αλλα)
Υπάρχει τουλάχιστον 1, νομίζω οτι ειναι το πιο ακριβό pioneer αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό του ΄...(ισως και να υπάρχουν κι αλλα)