Εγκατάσταση και ρυθμίσεις Skystar 2

Reaction score
7
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Ναι Μπάμπη είναι αρκετά πολύπλοκη γι' αυτό πρότεινα τους γνωστούς codec.

Αν μου δώσετε όμως χρόνο 3-4 μέρες θα φτιάξω ένα faq το πως μπορεί να γίνει αυτό...
Τι γίνεται με αυτό το faq/guide?
Θα βοηθούσε πολύ νομίζω γιατί όσο κι αν έψαξα με το google δεν βρήκα πώς να φτιάξω ενα graph file για ffdshow+dscaler για το progdvb.

Reaction score
6
Το Lnb και το καλώδιο τα τσέκαρες???? Μήπως έχει κουνηθεί το πιάτο???

Η skystar δεν χαλάει και τόσο εύκολα.... Μήπως να ξήλωνες όλο το software της (drivers, κλπ) και να την ξανάστηνες??? (Μιά καθαρή εγκατάσταση Windows μπορεί να βοηθούσε περισσότερο...)

Περιμένουμε νεώτερα....

Reaction score
6
Μη μου πεις ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις το φίλτρο ffdshow+dscaler για HDTV (????)

Αν, ναι , ελπίζω να έχεις cpu στα 10Ghz.... 8)

O elecard πάντως όπως και ο nvidia decoder κάνουν τη δουλειά τους άψογα.... :wink:

Reaction score
187
μα τον εχω στα 10 ghz με υγρο αζωτο χαχα

οχι dimon για τα απλα καναλια να βελτιωθει η εικονα και ενοειται οχι για hd εδω ετσι σκετη παιζει οριακα μα και τι αλλο να αλαξεις απο την απιστευτη εικονα της τη skystar ακομα δεν την εχω βαλει διοτι εχω το ασυρματο δικτυο βα τελειωσω και μετα μαλον θα βαλω 1μ πιατο με 2 lnb και αργοτερα ενα 80αρι για τον helasat ελπιζω με το 1μ να πιανω
hd και να μην εχω προβλημα :D

Reaction score
0
Τελικα καποιος κομπλεξικος παλιο#$@@!!#!$#@%#$!$@$@#@# μου ειχε σπασει τη μια αλουμινενια βαση που κραταει το lnb το κολλησα και ολα παιζουν καλα, βεβαια εριχνα κατι ψαξιματα κατι ακαταλληλες ωρες και μπορει να ενοχλησα και γω λιγο, καλα τοσο πολυ ακουγεται το κινουμενο πιατο????????

Reaction score
187
ρε παιδια βαζω το cd απο τη skystar και δεν περναει τους drivers ψαχνει το cd αλλα δεν τους βρισκει....για πες ρε dimon τπτ... τωρα εβαλα τη καρτα στο pc απο τοτε που εγινε η ομαδικη....

Reaction score
2
BRE PAIDIA MIA APORIA:EDO KRHTH MERIA THELOUME PANO APO 1.40 PIATO GIA ASTRA KAI KAPOIOUS ALLOUS DORYFORUS THELO NA MATHO THA EXEI PROVLIMA H SKYSTAR2 ME EKSOTERIKO POSITIONER GIA TO MOTER KAI 2.00M PIATO PERIPOU?THA THN KAPSEI? H ME AYTO EINAI OLA OK?

Reaction score
0
Παιδιά κάνετε install την κάρτα, κανονικά με το cd της ή κατεβάζετε τους τελευταίους drivers απο το Internet.
Μετά κατεβάζετε το utility SS2DiSEqC 1.9 by MiBi. To zip που θα κατέβει έχει μεταξύ άλλων και ένα αρχείο που λέγεται Skynet.sys.
Κάνετε disable την κάρτα από το Device Manager των Windows και ρίχνετε το αρχείο αυτό στο folder, Windows/System32/Drivers.
Εnable την κάρτα και είστε έτοιμοι....

Ααα, ξέχασα το 1.9 που έγραψα πιο πάνω είναι για τους 4.30 drivers, εάν έχετε κάποιο πιο παλιό υπάρχουν και τα 1.8 (4.2.11) και 1.7 (4.2.8).

Μην αγχώνεστε η κάρτα αντέχει..... τουλάχιστον έτσι λένε όλοι.
Εγώ την έχω με 1.0 μέτρο πιάτο, σε Moter SG-2100 κανά χρόνο τώρα, μια χαρά...!!

Reaction score
187
μια παρατηρηση..το skynet.sys τι προσφερει?παντως απο θεμα κινησης με χαλαει η skystar ισως πρεπει να παιξω με ρυθμισεις και το pure video της nvidia που εβαλα πολυ μουφα..

Reaction score
6
Πάντα εκτός από τον codec παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών (και οι drivers της)...
Έχεις ενεργοποιήσει το hardware acceleration στην σελίδα με τις ρυθμίσεις του Purevideo?????
Στον gkontoleta πάντως με Geforce 6600gt και 23" dell (1920x1200 native ανάλυση) παίζει άψογα.....

Reaction score
187
ενοειται!δεν ειδα καμια διαφορα ισα που επαιζε χειροτερα..εχω την 6600gt ..

στο media player μου βγαζει κατω μια ασπρη μικρη μπαρα..επαιξα με ολες τις ρυθμισεις αποτελεσμα δεν ειδα απο αυτα που ελεγε η nvidia και εφαγε σουτ!

τελικα θα ποσταρουμε κανενα καλο graph file για την sky2?[/img]

Reaction score
0
Λοιπόν skynet.sys είναι το πειραγμένο αρχείο για να δέχεται εντολές η skystar και να γυρίζει το πιάτο. Είναι αρχείο που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο driver.

Λάμπρο ξετσέκαρες το κουτάκι για να μην χρησιμοποιεί την μία CPU?

Reaction score
0
Skystar και νευρα κουρέλια

Βάζω την καρτούλα βάζω και το πιάτο 1,20 αλλά δεν δίνει καθόλου σήμα ούτε στον technisat dvb ούτε στον progdvb ούτε στο satfastfinder.
Tι μπορει να φταίει ?Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά εμένα τον άσχετο γιατι τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια
Η εγκατάσταση του πιάτου ήταν να πούμε κάτι σαν copy -paste από πιάτο γείτονα.
Δηλαδή με την πυξίδα του τηλεφώνου ,ένα μέτρο και ένα μοιρογνωμόνιο αντέγραψα ακριβώς (νομίζω)την θέση του διπλανού πιάτου,καθώς και αυτήν του ενός από τα lnb του.Έχω μόνο ένα lnb(3db) ενώ ο γείτονας 2.
Mετά με το πρόγραμα Setup4PC που εγκατάστησα από το cd της skystar2 και συγκεκριμένα στην επιλογή status δίνω και κάνω tune όλους τους δορυφόρους που έχει σαν προεπιλογή αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα και το σήμα του status είναι κόκκινο (no signal) en;v sto manual πρίν ακόμη το συντόνισμό είναι πράσινο.
Στο FastSatFinder έψαχα όοοολους (τα ματάκια μου κάνουν πουλάκια¨)) τίποτα.
Στο Progdvb τα έχω κάνει θάλασσα όυτε ξέρω τι κάνω--μπορείτε pleaseeee να μου στείλετε και εμένα αυτό αυτό το folder με τις ρυθμίσεις του στο [email protected] ??
Άμα βγάλω άκρη θα ανάψω μια λαμπάδα στο όνομα του forum ΝΑ! ίσα με το μπόι του

Reaction score
1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo