Εγκληματική οργάνωση AVsite ?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη, ο οποίος κατήγγειλε πως υπήρξαν διεθνείς πιέσεις στην κυβέρνηση από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν για το θέμα του.... avsite!

Reaction score
1.788
Ολα ειναι ψευδη και οι προστατευμενοι μαρτυρες θα αποκαλυφθουν και θα υποχρεωθουν σε 6ωρη ακροαση κλασσικης οπερας απο βινυλιο 580 gr

.........κομμένο από ψηφιακό αρχείο 24/192:fuckyou:

ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!!!!!!:rolleyes:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αρνουμαι οτι εχω σχεση με βινυλιοταγματα εφοδου, ουτε γνωριζω τον ΛΣ, η τον Κατσικιαρη η τον Παππά. Ολα ειναι σκευωρίες και αυτη τη στιγμη παρακολουθω ψηφιακη τηλεοραση σε οθονη 145" .......

Reaction score
8.905
Δεν ξέρω τι λέτε... αλλά φέτος δεν έχει φρί μπλουζάκια (στην έκθεση) με το λογότυπο avsite... γιατί αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί ως στρατολόγηση μελών! :cautious: :laugh:

Reaction score
8.905
Αρνουμαι οτι εχω σχεση με βινυλιοταγματα εφοδου, ουτε γνωριζω τον ΛΣ, η τον Κατσικιαρη η τον Παππά. Ολα ειναι σκευωρίες.......
Διαβάζω ανακρίβειες στην απολογία σου, σίγουρα δεν τους γνώριζες....? :cautious: :laugh:

Εδώ είστε στην γιάφκα σου...:lol: :gotcha:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εχε το νου σου και τα τηλ, παρακολουθουνται!
Όταν μιλάω βγαίνω έξω από το σπίτι και έτσι δεν θα με βρίσκουν .;)
Μιλάω από την βεράντα :eek:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Παιδια να δουμε και τι παιζει με τις γυναικες του site........ποσες ειναι ,που μενουν,με τι αρμοδιοτητες κινουνται και υπο ποιων διαταγες????

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Όταν μιλάω βγαίνω έξω από το σπίτι και έτσι δεν θα με βρίσκουν .;)
Μιλάω από την βεράντα :eek:

προσεχε και τις ηχητικες αποδρασεις χωρις ακροασεις,ειναι γεματο κοριους :roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
:DΟταν εχουμε και αλλες συλλογες με cds η vinyls στο εξοχικο περαν αυτης του σπιτιου (την φανερη)αυτες θα θεωρηθουν ως of shore?
Υπαρχει περιπτωση διωξεων?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster