Εγώ, Αυτός και η Μητέρα του (Prime)

Reaction score
5
Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια και εξηγήσεις ..... αν θέλετε με ακούτε.

Αυτή η ταινία (ούμα θέρμαν, Μέριλ Στριπ) δεν θα έπρεπε να υπάρχει....

ΆΘΛΙΑ !!!!!! Μην μπείτε στον κόπο, όχι απλά να μην την νοικιάσετε, αλλά να μην κοιτάξετε καν το εξώφυλλο.....

μπλιαχ :mad:

Reaction score
0
Εγω την ειδα αρκετα ευχαριστα. Το μονο προβλημα που ειχα ηταν με την Ουμα Θερμαν οτι δεν την βρησκω και πολυ ομορφη αλλα γενικα η ταινια μου αρεσε. Βεβαιως ειμαι φαν της συγκεκριμενης κατηγοριας (ρομαντικη κομεντι) ταινιων.
Στην κατηγορια της θα την βαθμολογουσα με ενα 7.5 / 10

Reaction score
5
προσωπικά θεωρώ

α) Τον πρωταγωνιστή Άθλιο και ατάλαντο (μπορώ να δώσω παράδειγμα πολλές σκηνές)
β) χημεία ανύπαρκτη
γ) σκηνοθεσία αδιάφορη

Προσπάθησε η Μ.Στριπ να το σώσει αλλά μόνη της δεν μπορούσε....

Reaction score
0
Καπου τα μπλεξανε με αυτη την ταινια με αποτελεσμα να μην μπορεις να την καταξεις σε καποια κατηγορια. Ειχε λιγο γελιο (ειδικα εκει με το Nintedo) κατα τα αλλα ομως βαρετη ειδικα προς το τελος. Τιποτα το ιδιαιτερο σαν ταινια ή σαν χαρακτηρες.

Τωρα που λες για την Στριπ σκεφτομουν που εχουν καταντησει να παιζουν καποιοι παλιοι μεγαλοι ηθοποιοι οπως αυτη ο Μ. Κειν, ο Ν. Χοφμαν ακομα και ο Ντενιρο στις τελευταιες του. Κριμα μεγαλο κριμα.

Reaction score
0
Eμενα προσωπικα δεν με χαλασε την ειδα ανετα.Χωρις να ειναι βεβαια κατι το ιδιαιτερο.

Reaction score
0
Νομίζω ότι δεν αξίζει να είμαστε τόσο αυστηροί με αυτό το εργάκι. Με χαλάρωσε, με ξεκούρασε και δε το βαρέθηκα ούτε λεπτό. Η Ούμα είναι έκτακτη, πραγματικά ακτινοβολεί, η Μέρυλ Στρηπ φαίνεται να το διασκεδάζει και ο νεαρούλης είναι τουλάστον συμπαθητικός. Αν ψάχνετε γκαγκς που βγάζουν χοντρό γέλιο νοικιάστε τον 'παρθένο ετών 40' αυτή η ταινία δεν κάνει. Για ρομαντική κομεντί με ολίγον από ψυχολογία είναι ό,τι πρέπει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis