Εδω τα δωρα της εβδομαδας AVSite

Reaction score
7
Τι να πω; Ακομα και με την οπτικη ινα που εχω στη δουλεια και με προλαβες! Τσ τσ τσ τσ

Aκομα και να προλάβαινες δεν θα το κέρδιζες γιατί έχεις ήδη κερδίσει δώρο. 1 μπλουζάκι AVSITE :wink:

Πω πω πω! Δεν του ξεφευγει τιποτα...

Reaction score
7
Δωρο...(εχω ξεχασει το νουμερο πια!)

Τivoli Model One προσφορα του καταστηματος High Quality και του Πανου Παπαγεωργιου

Ο πρωτος παρακαλω...

Να βοηθησω τον ηλικιωμενο λιγο...

Αν τα μετραγες απο την αρχη σωστα...

Reaction score
1
Μηπως παιζει ρολο (επειδη εχω pstn) οτι ειμαι κανα χιλιομετρο απο τον κομβο της HOL, 200m απο το κεντρο του ΟΤΕ στην περιοχη μου, τρεχω στα 2800+ και εχω RAM 1.5GB?

Η ειναι ασχετα....
Νομίζω πως με την ταχύτητα στο ιντερνετ έχουν να κάνουν άλλα πράγματα και όχι η μνήμη και ο επεξεργαστής...

Ακόμα και μια PSTN από μια άλλη μπορεί να διαφέρει. Μεταξύ των άλλων έχει να κάνει με το είδος του μοντεμ κ' με την περιοχή στην οποία βρίσκεται κάποιος λ.χ γνωρίζω ότι στην Περιοχη Αττικής προς τα νότια (ξέρω σίγουρα για Ν.Σμύρνη κ Ελληνικό) σε όσους έχουν PSTN τους βγάζει σταθερά από 46-48 kbps και πάνω σε αντίθεση με άλλες περιοχές (Αγ. Αναργύρους πχ με βγάζει με 1000 ζόρια στα 40 kbps.

Γιάννη ήρθε ο καιρός για να πάμε σε γραμμή DSL... ειδικά αν το καλοκαίρι βάλεις μπροστά για Knowledge Base είναι απαραίτητη... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελευταιο δωρο

SONY SCD-XE597/Silver
SACD/CD player
προσφορα του Γ.Ανδρεαδη και...

Ο πρωτος που θα απαντησει παρακαλω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το κερδισε ο foudas και τον παρακαλω να επικοινωνησει μεσω πμ με τον Γιωργο Ανδρεαδη

Reaction score
0
I am the winner :) Σας ευχαριστω πολυ για το δωρο. Ευχομαι να μην αρχισω να φτερνιζομαι τωρα που πηρα το δωρο :):):)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound